Prikaži potpunu verziju : najizdrzljiviji joypad
tool.keenan
30.1.2006, 9:49
koji je najizdrzljiviji joypad po vasem misljenju?
Ko zna koji je najizdrzljiviji,ljudi bi morali da probaju sve joypade da bi ti rekli koji valja,ja mogu da ti kazem koji nije izdrzljiv.Ja posedujem Logitech RumblePad 2 i za nekih 4-5 meseci su mi otisle gumice koje sam morao da skidam sa starih joypada od Sony Playstationa.Tako da ti ne bih preporucio taj.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!
Logitech Dual Action...Bolji od svakog Geniusa i ako izdrzava da se igra na njemu svakodnevno po nekoliko sati Nfs,Pes ili We,sve ostale voznje onda mislim da je to izdrzljivo...jos ako se ubaci i udaranje po stolu pri izlivima besa...
Dusan Zivkovic
2.3.2006, 3:27
koji je najizdrzljiviji joypad po vasem misljenju?
Preporucio bih ti SpeedLink hornet, dosta jeftin joypad a gotovo neunistiv. To je neoboriva cinjenica, a evo i zasto:
Imam jednog komsiju koji kada bi se igrao fudbal kamenom cak i njega unistio.
Dakle, taj joypad je polozio sve moguce ekstremne testove divljackog izivljavanja i traje vec godinu dana. Jedino sto ces morati (pod uslovom da i ti imas takvog komsiju) je da ponekad zamenis gumice, nista vise.
Najizdrzljiviji je svaki,samo ako znas da ga koristis... A ne klokovao si komp na tipa 2,7 i onda mislis da mozes sve da lomis. Onaj koji ima puno para lomi,onaj koji nema i onaj kod kineza mu traje... :p
ja se izivljavam na saitek P 880, koji je preziveo sito i reseto. odlicna gumirana plastika, dosta kabla i dobri drajveri.:)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.