PDA

Prikaži potpunu verziju : najizdrzljiviji joypad

tool.keenan
30.1.2006, 9:49
koji je najizdrzljiviji joypad po vasem misljenju?

Mookey
30.1.2006, 10:02
Ko zna koji je najizdrzljiviji,ljudi bi morali da probaju sve joypade da bi ti rekli koji valja,ja mogu da ti kazem koji nije izdrzljiv.Ja posedujem Logitech RumblePad 2 i za nekih 4-5 meseci su mi otisle gumice koje sam morao da skidam sa starih joypada od Sony Playstationa.Tako da ti ne bih preporucio taj.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!

AkiMan
30.1.2006, 11:12
Logitech Dual Action...Bolji od svakog Geniusa i ako izdrzava da se igra na njemu svakodnevno po nekoliko sati Nfs,Pes ili We,sve ostale voznje onda mislim da je to izdrzljivo...jos ako se ubaci i udaranje po stolu pri izlivima besa...

Dusan Zivkovic
2.3.2006, 3:27
koji je najizdrzljiviji joypad po vasem misljenju?
Preporucio bih ti SpeedLink hornet, dosta jeftin joypad a gotovo neunistiv. To je neoboriva cinjenica, a evo i zasto:
Imam jednog komsiju koji kada bi se igrao fudbal kamenom cak i njega unistio.
Dakle, taj joypad je polozio sve moguce ekstremne testove divljackog izivljavanja i traje vec godinu dana. Jedino sto ces morati (pod uslovom da i ti imas takvog komsiju) je da ponekad zamenis gumice, nista vise.

proxy
13.9.2006, 16:20
Najizdrzljiviji je svaki,samo ako znas da ga koristis... A ne klokovao si komp na tipa 2,7 i onda mislis da mozes sve da lomis. Onaj koji ima puno para lomi,onaj koji nema i onaj kod kineza mu traje... :p

Beagle
13.9.2006, 22:23
ja se izivljavam na saitek P 880, koji je preziveo sito i reseto. odlicna gumirana plastika, dosta kabla i dobri drajveri.:)