PDA

Prikaži potpunu verziju : Nece da radi total c i daemon

Marko
25.12.2007, 17:05
Problem: kod druga sam stavio total commander a posle 3-4 startovanja odbija da radi. Tu je jos uvek, niko nije brisao, a nece da radi. kad kliknem na ikonicu samo se pojavi onaj pescani sat na sekundu i nista. A .exe je tu ali nece pa nece. Formatirao sam komp i opet isto. A ne verujem da je virus jer na toj particiji (c) radi i winamp, nero etc. Takodje, nece da mu radi daemon pro (neka nova verzija). Ako neko zna.....

Notorious B.I.G
25.12.2007, 20:16
Probaj sa nekom drugom verzijom total c i deamona

Marko
27.12.2007, 19:41
Ma ne bih postovao da nije zeznut problem. Stavio sam razne verzije total commandera (6.50; 6.53; 7.02) i nece. Osim toga, kod mene rade savrseno a i kod svih drugih gde sam stavio. Sto se tice daemona, ne radi samo ova nova pro verzije ali je potrebna da bi radio Witcher. A staija verzija radi. Kod mene radi nova proverio sam. Ajd ako neko zna, na napise nesto jer ga nisam resio

Skols
27.12.2007, 19:55
imao sam istih problema i veruj mi,il` je virus il` neki spyware!

Marko
28.12.2007, 18:07
Moguce je ali:
Taj moj drug nema net, a nema ni antivirus.
Kad sam video da je problem uporan, formatirao sam c particiju ali opet se pojavio problem, vec istog dana. A ne verujem da su mi cd-ovi zarazeni.
A i to sa spajverom, kad nema net....

Skols
28.12.2007, 19:48
Pa ako nema net,ne mora da znaci da nema viruse i ostalu gamad.
Ja sam imao neke podatke na D particiji,i nazalost sam ih morao obrisati nisam hteo da rizikujem.Radio nekoliko reinstalacija ali nije uspelo.Otkad sam formatirao sve,radi kao sat.

Marko
28.12.2007, 21:00
Pa to i kazem - formatirao sam mu c particiju i opet ne radi. Da li mislis da mu je virus mogao preci sa d particije na c particiju?

Skols
28.12.2007, 21:12
Pa to i kazem - formatirao sam mu c particiju i opet ne radi. Da li mislis da mu je virus mogao preci sa d particije na c particiju?

Naravno da je mogao i verovatno i jeste!

Marko
29.12.2007, 0:14
E pa to mi kazi. Pa nista, hvala ti pa cu videti da mu formatiram ceo hard. Ajd poz. :tapsh: