PDA

Prikaži potpunu verziju : Koji program??? (CD prezentacije)


U-SERB
29.1.2006, 2:29
Pozdrav svima!
Vidim u zadnjem broju sveta kompjutera, kako ima brdo sto nasih sto stranih kompanija/pojedinaca koji prave svoje multimedijalne cd-ove sa raznom tematikom (zivotinje, pravoslavlje, stripovi, avioni...).... E sad moje drevno pitanje je : U KOJIM PROGRAMIMA SE PRAVE TAKVE CD PREZENTACIJE???
I KOJI PROGRAMI SE KORISTE DA SE TAJ CD ZASTITI OD KOPIRANJA???
Osim Power Pointa da li postoji jos neki program koji je specijalizovan i u kojem bi to multimedijalno izdanje izgledalo dobro... Posto vidim da je u zadnjem broju sk napljuvan neki cd o stripovima, naravno sa tehnicke strane..

Hvala unapred!!!

Highlander
29.1.2006, 20:07
Imaš milion programa kojima se mogu napraviti razne multimedijalne aplikacije. Ja toplo preporučujem MultimediaBuilder, pogotovu novu verziju koja je izašla skoro. Evo linka ovde (http://mmb.mediachance.com/index.html)!
Možeš da praviš prezentacije, aplikacije, mp3plejere i još mnogo toga!!! Imaš tranzicije izmedju strana, specijalne efekte, dugmad nepravilnog oblika, podršku za animirane gifove, možeš da napraviš ScreenSaver-e... ma možeš šta hoćeš!
Jedina mana je što aplikacije nemaju Maximize dugme, no i to može da se napravi sa nekoliko linija koda. Ah da, zaboravih, ima i ugrađeni script jezik!
I znaš šta je najbolje, ako skineš novu verziju sa njihovog sajta, dobijaš full aplikaciju, bez ograničenja, sem što se u tvojim aplikacijama, u dnu prozora nalazi jedna žuta linija gde piše ''napravljeno uz pomoć MMB'', ali se to lako uklanja! OK, sad sam prešao u ilegalu, ostatak na PM!:D
Za zaštitu CD-a ne znam, to se radi u drugim programima za rezanje!

Highlander
30.1.2006, 20:17
btw, baš me zanima šta ostali misle o ovom programu?
Ja ga koristim od verzije 4.5, i tad je bio dobar, a tek ova nova verzija!

Bolton
13.7.2006, 0:59
Javljam se sa zakašnjenjem. Privukla me ova tema, pošto se duže vreme bavim izradom multimedijalnih prezentacija za lične potrebe. Moj favorit je AutoPlay Media Studio Professional, a aktuelna verzija je 6. Ima sve: od izrade menija, postavljanja raznih oblika tastera, do narezivanja CD ili DVD-a. Opis ovog programa imaš u Svetu Kompjutera broj 5/2004 http://www.sk.co.yu/2004/05/sktr06.html Za više informacija poseti ovaj sajt http://www.indigorose.com :alealeee:

holodoc
13.7.2006, 1:26
Nažalost Auto Play je porpilično :) komercijalan iako fantastičan program.