Prikaži potpunu verziju : Leadtek WinFast PX8800GT 512MB
predsednik
21.12.2007, 12:06
Vase misljenje o ovoj kartici? Da li je bolja od Palit 8800gt?
Ne znam za palit ali ja sam je juce uzeo i mogu da ti kazem da je extra (samo sto me tv-out zeza) klokuje se do 740/1800/2100.
Partybreaker
21.12.2007, 12:54
Lepsa od Palita jeste, ali moras da imas u vidu da Palit ima bolje hladjenje, vec je klokokovan na 650/1900 i tisi je (Sonic+ verzija), a cena je ista ili bar slicna...
ukimafija
21.12.2007, 16:02
Samo sto je vise nema,ma uzmi najjeftiniju 8800GT i stavi neki aftermarket kuler za 20-25e ako ti se daje ako ako hoces bolje hladjenje i mozda da klokujes
predsednik
26.12.2007, 17:12
A vase misljene o Asus en8800gt/hdtp/512m/a
Sta zanaci standard magistrale: PCI express 2.0 i PCI-E 16x
Da li ima tu koje je bolje...?
Lepsa od Palita jeste, ali moras da imas u vidu da Palit ima bolje hladjenje, vec je klokokovan na 650/1900 i tisi je (Sonic+ verzija), a cena je ista ili bar slicna...
Otkud znaš da je hlađenje bolje i da je tiši Palit? Moj ortak je uzeo Sonic, ja Leadtek, nema razlike u temp i buci. A i max klokovi su isti, tako da to što je klokovan fabrički nije nikakav plus, jer i Leadtek ima 3-fazno napajanje i dobro se klokuje.
A vase misljene o Asus en8800gt/hdtp/512m/a
Sta zanaci standard magistrale: PCI express 2.0 i PCI-E 16x
Da li ima tu koje je bolje...?
Asus ima dobar hladnjak za GPU i naponsku, ali nema baš ništa za memoriju, tako da to može da predstavlja problem. Pored toga, solidno je skuplji od ostalih. Ja sam mogao da biram između njega i Leadteka i izabrao sam Leadtek. Obe kartice sam gledao pre kupovine, jednu pored druge. :)
Partybreaker
26.12.2007, 18:12
Otkud znaš da je hlađenje bolje i da je tiši Palit? Moj ortak je uzeo Sonic, ja Leadtek, nema razlike u temp i buci. A i max klokovi su isti, tako da to što je klokovan fabrički nije nikakav plus, jer i Leadtek ima 3-fazno napajanje i dobro se klokuje.
Ok nemoj da se ljutis, niko nije rekao da je tvoja grafa losa... ;)
U trenutku pisanja nisam znao da Leadtek ima veci kuler od referentnog... Neka uzme bilo koju od ove dve i nece pogresiti
Ok nemoj da se ljutis, niko nije rekao da je tvoja grafa losa... ;)
U trenutku pisanja nisam znao da Leadtek ima veci kuler od referentnog... Neka uzme bilo koju od ove dve i nece pogresiti
Ma ne ljutim, se nego čisto da čovek ne odustane od kupovine, jer Palita neće biti skorije. Sad dok prođu praznici i dok stigne sledeća tura, ima da se načeka, a nema potrebe! :)
ee ljudi svaki 8800gt je isti (konkretno kartica bez coolera) i zato nemojte da izmisljate toplu vodu.
ee ljudi svaki 8800gt je isti (konkretno kartica bez coolera) i zato nemojte da izmisljate toplu vodu.
I nije. Palit (XpertVision), Gainward, Gigabyte sa Zalmanom i Galaxy npr. imaju neshto promenjen PCB i trofazno napajanje umesto dvofaznog.Mozda josh poneko, ali za ove proizvodjace se sigurno zna da su menjali dizajn kartice.;)
uu jeeeee al je razlika:D sta to vredi kad se sve imaju iste klokove i klokuju se isto. Par mhz gore dole,pa moze da ima i petofaznu struju ali zna se koliki je maximum gpu-a i memorije. samo je razlika u cooleru. Garsone razocarao si me:kreza:
uu jeeeee al je razlika:D sta to vredi kad se sve imaju iste klokove i klokuju se isto. Par mhz gore dole,pa moze da ima i petofaznu struju ali zna se koliki je maximum gpu-a i memorije. samo je razlika u cooleru. Garsone razocarao si me:kreza:
Ja te razocarao shto se karte razlikuju?:rolleyes: Shta si ti ocekivao od ovih karti? Da dostignu 800Mhz?:rolleyes:
Pjanovic
28.12.2007, 17:58
Sve su potpuno iste. Samo od primerka (a ne od proizvodjaca) zavisi na koliko ce, a vecina ne moze i igrama da izdrzi vise od 710-720MHz, mada i to je fin klok.
Ja te razocarao shto se karte razlikuju?:rolleyes: Shta si ti ocekivao od ovih karti? Da dostignu 800Mhz?:rolleyes:
Minimalno :kreza:.
@garson
ma kakvih bre 800mhz,nego pricas kako je ova bolja od ona a iste su:)
poceo si da verujes u tarabu :kreza:
@pjanovic
pa to ti pricam:to_care:
Sve su potpuno iste. Samo od primerka (a ne od proizvodjaca) zavisi na koliko ce, a vecina ne moze i igrama da izdrzi vise od 710-720MHz, mada i to je fin klok.
Moze da izdrzi 720Mhz mnogima, pa cak i 750.
@garson
ma kakvih bre 800mhz,nego pricas kako je ova bolja od ona a iste su:)
poceo si da verujes u tarabu :kreza:
@pjanovic
pa to ti pricam:to_care:
PCB im nije isti, dokazano, pogledajte slike u temi o 8800GT.;)
Rekao sam da ima bolji PCB tj. naponsku.;)
Pa da... realno je bolje... a sad ako nekome to nije bitno on nece da kupi i gotovo... ali ne moze da se kaze da su sve iste kad nisu...
Pjanovic
28.12.2007, 19:26
Moze da izdrzi 720Mhz mnogima, pa cak i 750.
Nece biti ;). Ja rekoh u igrama, a ne u 3DMakr06 ili Crysis testu, ili nesto slicno.
Mislim na testiranje od par sati u Crysisu ;).
Mnogima ne mogu toliki klokovi da izdrze, videh ovde i na benchu.
E sad ima saka srecnika kojima moze i na 750MHz da izdrzi u igrama, ali oni se mere u promilima.
Uostalom, neka postave svi vlasnici GT-a na kolikim klokovima ima rade graficke, dok igraju npr Crysis ili nesto slicno dosta zahtevno, bili bi zanimljivo videti.
evo da vam malo pomognem oko te rasprave posto ste me smorili zesce u ove sitne sate pa sam bio dokon i procitao 45str teme 8800GT(onih 12 ostatka nisam mogao )
U svakom slucaju:
-POst br 94 grason se malo na pocetku frlja sa testovima
-Post br 184 garson govori da je brza skoro kao GTX
-Pjano se ukljucuje utemu na str 12
-Post 488 str 25 Pjano govori da cena sigurno nece pasti ispod 235E
-Post 496 Garrison je sve lepo pogodio (kao i obicno, ali sam primetio da covek jako pazi sta ce da kaze sem u slucjevima kada se spominje ati kartica:p)
-Post 516 str26 PJano vec pocinje da svaki rezultat poredi sa svojom kartico indirektno pokazujuci da kartica nije nista specijalno
-Po meni inicijalni post BR 702 by Tomas , tada pjano prvi put komenatrise zamenu 8800GTS 320 za 8800GT
-I jos nekoliko zanimljivih postova na str 38 i 43 bty Pjano
-I onda krece opste ludilo
Samo da dodam da je svoje prste dosta umesao u raspravi i genius
MMMMMM, da, fino se vi isprozivaste ovde. Ostavi vas čovek 2 dana i vi ne možete normalno da diskutujete! :boodala: Imate sreće što je NG pa ćete proći bez kazni zbog vređanja, ali tema svakako ide pod ključ, pošto se o svemu pričalo sem o Leadtekovom 8800GT. :cool: Imate temu o svim 8800GT pa se tamo raspravljajte, ali bez ovakvih prozivki.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.