PDA

Prikaži potpunu verziju : Programi za pravljenje muzike

Kevin_Garnett
20.12.2007, 0:37
Nedavno sam poceo da se bavim pravljenjem muzike na kompu pa me sad zanima sta mi je sve od programa potrebno i da li je ovo sto trenutno koristim OK. Fruity Loops 7, Sound Forge 8, Virtual DJ pro 5 Atomix i ovo je veoma vazno potreban mi je program za mijenjanje glasova (za trance i electro muziku) i sta bi jos mozda trebalo da dodam od programa:opanachke:qliranje:

Hvala unaprijed:to_care:

Master Neo
20.12.2007, 0:48
To ti je sasvim dovoljno da krenes. Mada cak i za neke profesionalnije stvari, ti programi su dobri. Imam ortaka koji, kad je pocinjao, radio je zurke kao dj, i pustao muziku i mixovao u virtual dj-u, dok nije skupio kesh za mixetu :D

Kevin_Garnett
20.12.2007, 0:55
Pa i pretpostavljao sam da su ok programi samo hocu da vidim sta drugi misle a mozda otkrijem jos neki koristan programcic.

Hvala :to_care:

Mr.Eco
20.12.2007, 1:07
kazes trance...probaj Magix Music Maker,Cubase...ili instaliraj LMMS neznam dal ima za windows al ja sam se odusevio kakav je program toliko od mene i sretno sa :qliranje:

Marko 0401
21.12.2007, 21:19
Pa za pocetak ti je Fruity u kombinaciji sa ostalim VST-om puna kapa sto kazu.

Kasnije, kad "provalis" kako funkcionisu ti programi za pravljenje muzike (uglavnom svi imaju slicni princip) mogao bi da predjes na sjajni Reason + Cubase Rewire + VST i mozes u profi producente slobodno :)

Uglavnom obavezno isprobaj REASON, osjecaj dok se radi u tom programu je nevjerovatan. Meni je barem bio i Fruity mi je bio smijesan pored njega, kao neka igrackica za djecu.
Mnogi mu zamjeraju sto je zatvoren sistem tj. ne mozes da koristis ostali VST u njemu vec samo njegove instrumente, ali u kombinaciji sa Cubase-om i ostalim VST-om cini mnogo vise nego sto mnogima treba :D

Mr.Eco
22.12.2007, 12:08
koji program je najbolji za pravljenje svojih semplova...

Acid burn
9.7.2008, 16:54
Pa za pocetak ti je Fruity u kombinaciji sa ostalim VST-om puna kapa sto kazu.

Kasnije, kad "provalis" kako funkcionisu ti programi za pravljenje muzike (uglavnom svi imaju slicni princip) mogao bi da predjes na sjajni Reason + Cubase Rewire + VST i mozes u profi producente slobodno :)

Uglavnom obavezno isprobaj REASON, osjecaj dok se radi u tom programu je nevjerovatan. Meni je barem bio i Fruity mi je bio smijesan pored njega, kao neka igrackica za djecu.
Mnogi mu zamjeraju sto je zatvoren sistem tj. ne mozes da koristis ostali VST u njemu vec samo njegove instrumente, ali u kombinaciji sa Cubase-om i ostalim VST-om cini mnogo vise nego sto mnogima treba :D

Decko ti odlicno kaze...Da bi pricao kineski, prvo moras da naucis slova...Ja se iz hobija odavno bavim muzickom produkcijom i mogu ti reci da i dalje ne mogu da se odvojim od Fruity-ja sa kojim sam sve i poceo. Ovaj program i gomila kvalitetih VST instrumenata ti je bas "puna kapa", a nije mali broj onih koji ga koriste i u profesionalnoj produkciji.