Prikaži potpunu verziju : iPod nano
Milos Vojinovic
16.12.2007, 14:43
Planiram da ga kupim, pa me zanima da li ima neko iskustva sa njim, i da li je u inostranstvu jevtiniji.
unapred hvala
Jeftiniji je samo u Americi... Trebalo bi da Apple ima jednu cenu u Evropi... Ukratko, bruka player, sigurno se nećeš pokajati - ako imaš para kupuj! :)
alesandro
31.12.2007, 13:01
Apple iPod Nano trece generacije od 4 GB u Nemackoj kosta 149.00 evra sto je ako se pomnozi sa 80 (1 evro ~ 80 dinara) = 11920 din. a kod nas (Srbija) kosta 13.990 din. tako da definitivno otpada ovo gore pomenuto da bi Apple proizvodi trebalo da kostaju jednako svuda u Evropi. :S
Edit: U USA Nano 3rd gen kosta $149 = 8195 din. Prostom racunicom (13990-8195) dobijamo da je u Srbiji iPod Nano skuplji za 5.795 dinara, a za te pare u US moze da se kupi iPod Shuffle :S. Ako imas nekoga u Americi (ili u Kandadi - cene su dosta slicne americkim) neka ti kupi i donese ili pak posalje postom, ali onda se moras nadati da ga nece "uhvatiti" na carini. Srecno!
Hm...pa da.. to je najbolje rešenje. A inače Apple ima internacionalnu garanciju, tako da gde god ga kupiš (Amerika, Japan...) možeš da ostvariš garanciju i kod nas.. u Apple centru ili ComTrade-u :)
A za prenosenje preko granice ne brini. Ja sam iz Amerike dovukao celu Dean gitaru od 1.000 USD i niko me nista nije pitao na carini... a kamoli za iPod nano koji moze da stane i u gace...
alesandro
31.12.2007, 15:52
A za prenosenje preko granice ne brini. Ja sam iz Amerike dovukao celu Dean gitaru od 1.000 USD i niko me nista nije pitao na carini... a kamoli za iPod nano koji moze da stane i u gace...
Haha, zamisli na aerodromu kada prolazis kroz ona vrata (sken vrata - kako god da se zovu) pa kad ti skontaju iPod u gacama...cccc :D
probavao sam ga stvarno je do ja.. u americi placen 220 dolara. radi ko sat jedia mu je mana sto nedobijas softver nego moras da skines itunes sa sajta koji je nevidjeno *****e i smaranje kao da to nije moglo dosta lakse da se uradi
inace zvuk je extra .. kao i sve ostalo jedino nismo mogli da izvalimo sta je fora oko nekog tv show a nemoze da radi neznam dali je to TV ili ko zna sta uglavnom neradi kod nas a u americi su ga probavali i radi ko sat ( sad dali su preko tog gledali tv ili sta nemam pojma )
alesandro
31.12.2007, 19:20
probavao sam ga stvarno je do ja.. u americi placen 220 dolara. radi ko sat jedia mu je mana sto nedobijas softver nego moras da skines itunes sa sajta koji je nevidjeno *****e i smaranje kao da to nije moglo dosta lakse da se uradi
inace zvuk je extra .. kao i sve ostalo jedino nismo mogli da izvalimo sta je fora oko nekog tv show a nemoze da radi neznam dali je to TV ili ko zna sta uglavnom neradi kod nas a u americi su ga probavali i radi ko sat ( sad dali su preko tog gledali tv ili sta nemam pojma )
Te mane sto si ti naveo apsolutno nisu mane. iTunes je odlican player da ne kazem perfektan. Ima sve sto bi neki player trebao da ima i vise. 100x je pregledniji od Winampa. :) A zaista nije moglo lakse da se uradi.
A fora za TV Show... tu nema fore, sama rec ti govori, u tu listu smestas sve tvoje serije i emisije. Ja recimo tu imam seriju "24" i sve mi je odlicno namesteno (sezone, epizode, ime epizode, godina, rejting, artwork...) Kasnije e iste serije mozes da gledas na iPodu ili na Apple TV-u, koji se kupuje zasebno. Srecna Nova Godina, ljudi. :icon_bigg:icon_lol:
THE_BOSS
31.12.2007, 20:25
najjaci player na svijet!uzmi neces se razocarati...nema konkurenciju
Kupi ga sigurno neces se pokajati.
Ja sam ga platio 149 Evra.
A zasto bi morao da ga tura u gace :D.
Otvoris ga lepo iz pakovanja, okacis o vrat, i to je to.
Niko te nista nece pitati na carini.
A zasto bi morao da ga tura u gace :D.
Otvoris ga lepo iz pakovanja, okacis o vrat, i to je to.
Niko te nista nece pitati na carini.
Problem onda pravi kutija i pakovanje... koje naravno ne moras da poneses i USa :d
Problem onda pravi kutija i pakovanje... koje naravno ne moras da poneses i USa :d
Ma moze da ponese i kutiju, stavi u nju nesto drugo, kao da carinici znaju i bas se cimaju da gledaju sta je na slici kutije...
Ma moze da ponese i kutiju, stavi u nju nesto drugo, kao da carinici znaju i bas se cimaju da gledaju sta je na slici kutije...
Veruj mi, ako su oni naumili, gledace ti ama bas sve. Mozes da prodjes neopazen, ali mogu i da ti prave ***** za svaku sitnicu. Sve zavisi na "koju nogu su ustali" tog dana. Ne znam tacno gde ssam citao da je jednoj zeni oduzet bas iPod i jos je platila kaznu - uradila je sledece: kupila ipod u US i ponela ga za Italiju (gde i zivi) normalno ga slusala, ali je kutiju ostavila u koferu. Carinici pronasli kutiju i... :paranoia:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.