Prikaži potpunu verziju : kuciste mi se samo pali
Pomozite mi, da li neko moze da mi pomogne ili imam duhove u sobi?:paranoia:
Isključi ga iz struje kad ga ugasiš, i ne pali dok ne budeš hteo(la) da radiš nešto...
ovo ti je za prvu pomoć, broj ghostbustersa sam izgubio ;)
da nemas mozda modem i prikacen kabl na njega a da je kojim slucajem u biosu ukljucena opcija "wake up on modem" ?
da nemas mozda modem i prikacen kabl na njega a da je kojim slucajem u biosu ukljucena opcija "wake up on modem" ?
Ili LAN isto je moguce
RuleMaker
15.12.2007, 23:51
Ili da ti nije namešteno u biosu da ti se komp uključuje na dvoklik?
marko[ns]
16.12.2007, 0:07
Ili da ti nije namešteno u biosu da ti se komp uključuje na dvoklik?
Ili na odredjeno vreme?
U svakom slucaju pogledaj BIOS, pa onda ostalo...
Game fever
16.12.2007, 0:23
Meni se to do nedavno desavalo i provalio sam da je bilo do TASTATURE. Imala je ono hot dugme za paljenje i gasenje i nesto se zeznulo sa kontaktima pa mi se komp palio i gasio sam od sebe. Ako se upali kad ga izvuces iz zida onda odnesi komp u crkvu. Salu na stranu pogledaj sta se desava ako izvuces tastaturu iz kucista.
Carl Jonson CJ
16.12.2007, 0:24
Добро, шта је сметало у овом посту?
Мени се десило да се power дугме заглави, и да се због тога комп гасио/палио. Није никакво за*ебавање било.
Добро, шта је сметало у овом посту?
Мени се десило да се power дугме заглави, и да се због тога комп гасио/палио. Није никакво за*ебавање било.
Da je zaglavljeno, komp bi se gasio posle 4 sekunde, pa opet palio, pa opet gasio, tj. rad bi bio nemoguć. Njemu se samo pali kad je isključen, ali se ne gasi, tako da ovo nije problem.
Carl Jonson CJ
16.12.2007, 1:12
Da je zaglavljeno, komp bi se gasio posle 4 sekunde, pa opet palio, pa opet gasio, tj. rad bi bio nemoguć. Njemu se samo pali kad je isključen, ali se ne gasi, tako da ovo nije problem.
Ништа детаљно није рекао, може да испадне да је баш то проблем.
Predložio bih ti odlazak u servis. izbjegnuti ćeš puno ćorava posla a do tada ga kad nisi na njemu isključi ga iz struje ...
Hvala vam svima!Nesto od toga sam vec uradila, provericu modem.:)
Predložio bih ti odlazak u servis. izbjegnuti ćeš puno ćorava posla a do tada ga kad nisi na njemu isključi ga iz struje ...
Ih bre, sve je to lepo ako slabo stoji s racunarima, u suprotnom bi trebalo da predstavlja zadovoljstvo. Mislim onaj deo kada se sazna uzrok i otkloni. :opanachke
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.