PDA

Prikaži potpunu verziju : Povezivanje kamere sa računarom

felixfelix
28.1.2006, 1:59
Upravo sam porucio kameru PANASONIC NV-GS10EG. Nemam nikakvog iskustva sa povezivanjen ovih stavari na racunar pa me interesuje kako je najbolje da to uradim. Jel' potreban software ili je XP sam prepoznaje? Nije mi bitna nikakva montaza ili obrada snimaka nego samo da je racunar prepozna. I bili bi lepo kada bih znao u kom fomrmatu se taj snimak posle prebacivanja na PC. Zahvalan

Kum Ruzvelt
28.1.2006, 18:22
Ko li te samo nabedio da kupujes Panasonic?
Al sta je tu je...
Ako ima firewire izlaz, a trebalo bi da ima, treba ti firewire u compu.
U principu, dobijes dv avi, sto ce reci full kvalitet, ali to kosta 13giga po satu materijala. To posle mozes da sabijas kako hoces.
Izvini na sturom odgovoru, ali jure me u firmi da radim nesto.

dz_ivan
23.4.2009, 13:29
cao. interesuje me kako da povezem sony kameru model ccd-trv14e sa racunarom, naravno o povezivanju nemam blage veze. u napred hvala!

JovanK
23.4.2009, 13:50
cao. interesuje me kako da povezem sony kameru model ccd-trv14e sa racunarom, naravno o povezivanju nemam blage veze. u napred hvala!

Ako ja dobro vidim na internetu pise da ova kamera nema ni usb, ni firewire, ni karticu. Totalno mi nejasno.

driver
26.4.2009, 16:46
Otkud ti to :) Kamera ima i USB i Firewire, samo video ne moze preko USBa, mora se kupiti Firewire kartica sa kablom.