Prikaži potpunu verziju : Instaliranje programa na symbian??
jel moze neko detaljnije da mi objasni kako se instaliraju programi na symbian(nokia n95 8gb,mislim da je s60 3rd),nigde nemogu da nadjem??
Stojadin
12.12.2007, 18:01
jel moze neko detaljnije da mi objasni kako se instaliraju programi na symbian(nokia n95 8gb,mislim da je s60 3rd),nigde nemogu da nadjem??
Instaliraj Nokia PC suite i preko njega mozes da instaliras sve na telefonu i jos mnogo toga...
jel se meni cini il mi neko obrisa post???
Black_pirate
22.1.2008, 1:16
Za pustanje divX filmova preko nokie n95 8gb je potrebno da skinem neki program ili ga fon vec sadrzi i kako se zove taj program(ako treba)?
Brate ako si si neiskusan sa symbian telefonima bice ti tesko,veruj mi,kad sam ja preso sa SE W810i na Nokiu N73 bilo mi je frka iako sam dugogodisnji "poznavalac" telefona.Naime n95 kao i n73 koriste kao sto si naveo Symbian s60 3rd a kod njega tipicno da se vecina programi teze instaliraju jer je potrebno da se prethodno signuju odnosno potpisu.Video sam da ovde postoje postovi o tome pa se informisi!A sto se tice programa kojim nije potrebno potpisivanje najbolje je za tebe da,kako je neko vec naveo, instaliras Nokia Phone Suite tamo imas ikonici Instal Apl.,tu izaberi koju program hoces da instaliras a u desnom delu prozora izaberi gde hoces da ti se program instalira(u fon memoriju ili na kartici mada nisam siguran da n95 8gb ima slot) pa pritisni dugme Install u sredini,ostatak ces zavrsiti na telefonu samo next,next,next....i gotovo...uh umori se:D
Za pustanje divX filmova preko nokie n95 8gb je potrebno da skinem neki program ili ga fon vec sadrzi i kako se zove taj program(ako treba)?
SmartMovie Player ili CorePlayer
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.