PDA

Prikaži potpunu verziju : Snimanje zvuka sa Weba

X-M@an
11.12.2007, 12:29
da li iko zna kako snimiti zvuk sa neta znaci pustim muziku na netu i onda kako da je snimim da komp

postoje li neki programi za to

help pliz

PS
ne odobravaju download te muzike

Guterill
11.12.2007, 15:51
Da li mislis na one sajtove gde mp3 svuk ima posebnu stranu i pusta ga Quick Time player?I meni treba za to...

Mario Pavićević
11.12.2007, 16:45
Uvek mozes koristiti snimanje zvuka kao krajnju mogucnost.Otvori Volume control(ikonica zvunika pored sata) idi na Options pa Properties,klikni na Recording i stikliraj opciju What U Hear ili Wave out mix(mozda i neka treca zavisi od zvucne kartice).Idi na OK i proveri da li opcija What U Hear ili Wave out mix nije mutirana i pojacaj je na nekih 80%.Pokreni neki program za snimanje zvuka.Mozes koristiti i Windows Sound Recorder(Start/Programs/Acessories/Entartainment/Sound Recorder samo pre snimanja idi na opciju File/Properties pa dugme Convert Now da bi odabrao format snimanja(wav,wma,mp3...) i kvalitet zapisa.

bobanf
11.12.2007, 23:10
Audacity, zakon! Pustis ga da snima, nadjes lokaciju, on snimi zvuk i posle odseces ono sto ne treba. Kod mene sound recorder snima samo 60 sec i ne mogu da ga produzim, audacity moze da snima dok ne napuni hard

vaskotv
14.12.2007, 13:23
Probajte UnPlug (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2254), bicete odusevljeniu sta addon za firefox radi*

:ciao::ciao::ciao:

Highlander
14.12.2007, 14:43
Probajte i RealPlayer11. Zavisi od strane sa koje skidate, ali uglavnom daunloaduje sve. :)

zakzizu
29.9.2009, 9:45
Mozes koristiti i Windows Sound Recorder(Start/Programs/Acessories/Entartainment/Sound Recorder samo pre snimanja idi na opciju File/Properties pa dugme Convert Now da bi odabrao format snimanja(wav,wma,mp3...) i kvalitet zapisa.
evo da ne otvaram novu temu,pokušao sam ovako medjutim kad sam sačuvao to što sam "snimio" nema ništa,probao sam i preko winampa i windows media playera medjutim ništa se ne dešava,gde sam pogrešio?