Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Koje napajanje ?

anubis
10.12.2007, 18:22
Koje napajanje da kupim za ovu konfiguraciju?
AMD 2600 BARTON
creative live
1 GB rama
1 cd rom,1 rw i 1 dvd rw
ATI RADEON 9250
hdd 80 GB
Da li je dovoljno Cooler Master PS 380W ili da gledam nešto jače?
U budućnosti bi radio i nadogradnju...
Ovo Masterovo je 2500 din a Chieftec GPS-400AA-101A-BULK 3800 ?

MarkoZ
10.12.2007, 21:33
Ti nemas neku jaku konfiguraciju,ne znam kakv upgrade planiras ali bilo koje od tih napajanja ce ti vrsiti posao.

Bond_007
13.12.2007, 14:55
apsolutno svako ispravno vise manje brendirano napajanje od 300W+ ce ti zavrsiti posao, kao sto ti vec gore receno nama tu nadogradnje nikakve previse su stare to komponente eventualno jps rama i vise harda sve ostalo morace komplet novo kad tad

ako zelis neko ekonomicno resenje onda neki bluebery, codegen ili trust, izbegni kung-fu (kme, jnc, mge ...)
to ce ti savrseno zavrsiti posao nema potreba za CM-om ili Chieftecom, moze ali ne mora

Barni
13.12.2007, 15:36
apsolutno svako ispravno vise manje brendirano napajanje od 300W+ ce ti zavrsiti posao, kao sto ti vec gore receno nama tu nadogradnje nikakve previse su stare to komponente eventualno jps rama i vise harda sve ostalo morace komplet novo kad tad

ako zelis neko ekonomicno resenje onda neki bluebery, codegen ili trust, izbegni kung-fu (kme, jnc, mge ...)
to ce ti savrseno zavrsiti posao nema potreba za CM-om ili Chieftecom, moze ali ne mora
Pa sad ako izbace kao što su najavili 3850 za agp i on ga kupi trebaće mu malko jače napajanje:D
15764
Bilo bi poželjno da napajanje ima bar 50% veću snagu od max load potrošnje.
Ako su lagali mene i ja lažem vas :qliranje: