Prikaži potpunu verziju : Samsung SyncMaster 2032BW ili 206BW ?
Molim misljenje relavantnih poznavalaca TFT monitora da mi pomognu oko izbora izmedju Samsung SyncMaster 2032BW i 206BW, ili nekog drugog monitora iste velicine i slicne cene (oko 260 eur)! :ciao:
Master Neo
6.12.2007, 20:48
Ne znam za 2032bw, ali imam 206bw i mogu samo da ga pohvalim, odlican monitor, slika, dizajn, sve.
Kako bi radio sa ATI 1600pro grafickom i na kojoj rezoluciji bi trebao da stoji ?
Ja bih svakako isao na 223BW.
Radio bi ok, ali igre zahtevne/novije na native rez nikako.
Radio bi ok, ali igre zahtevne/novije na native rez nikako.
Nisam se ni nadao na native rezoluciji, ali me zanima kako bi sve to izgledalo na 1024x768 (ili koja je vec odgovarajuca zamena za WS) !
duke mirceta
7.12.2007, 23:44
U sustini ti ces Widows naravno moci da koristis u native a sto se tice igara imaces sijaset opcija pa ces moci izabrati onu koja ti najvise odgovara za konkretnu igricu(to sigurno nece biti 1024x768 pre nesto 12xx x 900 ili tako nesto).
Cak i ako igrice ne mozes da poteras sa sadasnjom konfiguracijom uzmi 206BW(iz mog licnog iskustva odlicna slika i moram da naglasim dizajn).
Kod mene se odlicno pokazao radi super i u shooterima,jedina zamerka je (bar kod mene) isijavanje na crnoj pozadini na gornjem delu(ali to je normalno kod monitora iz ovog cenovnog ranga)
Jos jedna stvar obrati paznju kad kupujes na panele(koliko ja znam postoje 3 razlicita )da sad ja ne bih puno objasnjavao baci pogled ovde
http://www.behardware.com/art/imprimer/667/
Partybreaker
8.12.2007, 0:01
@ duke mirceta
I meni se desava da na mom 206BW primetim isijavanje, ali ne uvek sto je mozda malo cudno...
A sto se tice ova 2 monitora imaju iste specifikacije, jedino design se razlikuje (i plavo lampica koje svetli tamo gde gasis monitor kod 2032BW moze da se smanjuje, ali ne i da se gasi)
@duke mirceta
206bw nema panel problem, vec 226bw.;)
2032bw ima neshto loshije postolje nego 206bw, ako to neshto znachi uopshte:).inache oba su modela super.
duke mirceta
8.12.2007, 16:39
@ megatron
Ima,link je za 226bw ali sve sto je tu vazi i za 206bw,btw evo ti iz licnog primera istog dana kupili smo ja i ortak njemu je panel A meni S:)
Jedino 226CW ima zagarantovani Samsung panel ali on ima drugih problema.
Mada vecini korisnika ne bi bila razlika uocljiva ali sam spomenuo ako vec kupuje da ako ima prilike obrati paznju i na to
E ovako kupio sam Samsung SyncMaster 2032BW i naravno da sam zadovoljan. U izboru je presudilo to sto sam mogao da ga uzmem preko prijatelja po dilerskoj ceni. Inace su razlike izmedju ova dva modela zaista male malo veci ugao gledanja (170˚/170˚ vs 160˚/160˚) i ne mora da razmisljate oko razlicitih vrsta panela. Sto se lepote tice to je subjektivno ali je meni ipak lepsi 2032BW. Hvala svima koji su napisali komentar na ovu temu. :ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.