Prikaži potpunu verziju : Tv - in- Tv out
MihajloTheKIng
3.12.2007, 16:51
Zanima me da li ima neka novija graficka koja podrzva i tv in i tv out isto tako me zanima neka graficka za Pci ne pci-e koja isto tako ima podrsku za tv out hvala unapred
Kolko ja znam nema...za tako nešto bolje nađi neku bolju TV kartu... A ovo za PCI grafičku...humm... Tako nešto nisam video u cenovnicima već nekoliko godina...TV out na dotičnoj da ne pominjem ... ;)
Zanima me da li ima neka novija graficka koja podrzva i tv in i tv out isto tako me zanima neka graficka za Pci ne pci-e koja isto tako ima podrsku za tv out hvala unapred
Sto se tiche starijih grafickih, postoje one verzije ViVo. Znaci koja graficka ima ovo u svom imenu to znaci da ima i VideoIn i VideoOut. To su uglavnom AGP graficke, ja ne znam za neku noviju DX10 graficku koja podrzava video in :dedica:.
A sto se tice pci grafickih, to vec ne znam, mislim da je bilo GeForce-eva koji su podrzavali video out. Recimo GF2...
Postojale su neke verzije Diamond Vipera 330 (PCI kartica) sa TV-outom. Ali mi se cini da ces pre naci zivot van Zemlje nego ovu karticu. Probaj malo po oglasima da cunjas.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.