Prikaži potpunu verziju : Gigabyte 8600gts tvout problem
Upravo sam primetio da nemam sliku na TVu ni u DualView ni u Clone modu...mislio sam da je do 169.12 drajvera ali i sa 163.75 ista stvar... Znači TV postoji u listi displeja, izaberem recimo DualView ali TV mrtav...tj ne pokazuje sliku sa kompa...ni prilikom boot-a..
Dal je moguće da je riknuo TV-OUT sam od sebe? Kako to da proverim, do čega može da bude?
Do sad je sve radilo normalno...proverio sam kabal nije se istakao..
Gigabyte 8600GTS a TV je neki Samsung 72cm... help.. :(:confused:
Stavi neke starije drajvere (91.47 recimo) i onda probaj. Ako tako ne uspe nesto je verovatno crklo.
Takodje i ja imam problem sa novijim drajverima i onim novim control panelom. Ne mogu da nateram sliku na tv.
Koji OS? Probajte sa propertis->display settings->kliknuti na monitor2 i chekirati extend desktop on this monitorko tako bese :icon_scra
Heh...pa sa ovim drajverima koje sad vozim je radilo nekad...al probaću i sa starijim za svaki slučaj... Inače OS je Vista Ultimate x64..
Jel veća verovatnoća da je crkao TV out na grafičkoj ili nešto na TVu?
(s obzirom da nema slike ni prilikom boot-a, a ranije je bilo nešto je sigurno crklo :( )
Ni meni nema slike prilikom boota pa posle dodje,a koristim isti OS. Najbolje ti je da proveris da prikljucis neki drugi uredjaj na tv tako ces najbolje znati (tako sam ja jednom saznao da mi je crkao scart na tv-u,a mislio sam da je do graficke)
Proveri kablove da nisi pogresan skart ubo......
Isproveravaj mozda nije bas crklo nesto, moguce su greske u slici to je greska kartice naravno ako eleminises ostale smetnje,kao naprimer kablovsku televiziju,ja sumnjam u kablove isprobaj neki drugi uredjaj na skartu tv-a :ciao:
Pa probaću, mada je grafička nakačena preko S-Videa...svi kablovi su u redu...nema ovde smetnji...jednostavno nema slike na TVu :(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.