PDA

Prikaži potpunu verziju : SIMgirls

Inuyasha
24.1.2006, 23:39
SIMgirls - nisam nikada mislio da jedna flash igra moze biti tako zabavna i dugacka sa toliko raznih fora i nacina da se uspesno predje - ako neznate o cemu pricam idite na ovaj link: www.newsandentertainment.com/zfsimgirl.html - i sve ce van biti jasno, a ako hocete da skinete ovu igru kao flash file na vas PC onda morate nabaviti jedan super mali program koji sa strana koji otvaraju ove fajlove (koje vi naravno ne mozete downloadovati) skida flash na vas komp je "flash got".Ja neznam gde sam skinuo Flash got, pa malo trazite....osim toga sta vi mislite o ovoj igri ???

Oggy
25.1.2006, 1:31
Uh, ja sam igrao neku verziju (sto je bila u SK), i bas sam se naprzio na igricu, iako sam mislio da sam "prerastao" te zezancije. Cak kad sam drugu dao malo da igra, dok je gledao svoje atribute nehatom je uzviknuo: "u jbt moram da odem malo u teretanu" :)

ACHTUNG
25.1.2006, 1:33
CCC,nije vas sramota...Prodajete drogu da biste odveli japanke u kosmos i tamo...se slikali...:)

Inuyasha
25.1.2006, 16:34
CCC,nije vas sramota...Prodajete drogu da biste odveli japanke u kosmos i tamo...se slikali...:)

Lol :D, nije jedini nacin zarade para u ovoj igri droga.....

GaleOm
25.1.2006, 18:14
Ne treba vam Save Flash ili slicno da bi ste skinuli igru, kada se stranica ucita snimite je sa save page as a onda iz foldera zfsimgirl_files prekopirajte igru.

Inuyasha
25.1.2006, 19:35
Ne treba vam Save Flash ili slicno da bi ste skinuli igru, kada se stranica ucita snimite je sa save page as a onda iz foldera zfsimgirl_files prekopirajte igru.

Neznam ja sam samo predlozio taj super mali program jer meni na tu foru "snimi stranicu pa kopiraj" nesto nije htelo da radi.

Wolverine
4.3.2006, 0:02
Ukucajte kao ima testbug i imate vise para od Gej(t)sa