Prikaži potpunu verziju : 225MW kao tv
Obecao sam devojci za useljenje da cu da joj kupim plazma tv(idot sam, znam),medjuti cene su me prilicno demoralisale i onda naletim na ovaj pomenuti monitor za koji bi mogao da odvojim(jedva..),znam da je bogohuljenje koristiti ga samo kao tv ali....
sad pitanje,da li on moze da parira plazmi kao tv i da li se to isplati?
hvala unapred..
rec je o samsungu sa tv tjunerom..
Mislim da ne samo da je egal, vec da je superioran plazmama koje mozes da nadjes kod nas, bar po iole "razumnoj" ceni. Plazme su, uglavnom, rezolucije 1024x728, bez obzira o kojoj dijagonali da se radi (sem full hd-a) sto znaci da je pixel "ko zrno graska" a monitor je, najverovatnije, 1600x1000, tj daje ostriji prikaz. Plazma ima nekih prednosti u odnosu na lcd (i obrnuto). Nemam taj monitor vec mali lcd kao i lcd tv i vrlo sam :) s njima, a ako ti devojka nema sobu vecu od 6x5m trebalo bi da se obraduje ovakvom poklonu (svakako)!
Partybreaker
1.12.2007, 18:46
Ja mislim da je najisplativije uzeti tv karticu/tjuner i neki dobar monitor... To sam ja uradio i vrlo sam zadovoljan... Monitor uzmes neki za 260 evra (npr. Samsung 960BF 19" ili 223BW 22" Wide) i 40 evra tv kartica, i imas sve sta ti treba za 300 evra umesto 400 i kusur koliko bi odvojio za taj 225MW...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.