PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa GF 4 MX

hacker_aca
24.1.2006, 20:12
Imam problem (kao što sam napisao). Od prije nekih 2-3 dana ne mogu da pokrenem 3D igru kako valja. Kad uključim, boje kao da su poluđele. Sve boje izmiješane kao disco-light. Ovo, pretpostavljam da je do grafičke. Instalirao sam najnoviji drajver, instalirao Direct X 9.0 c, neznam šta ću više. Ako ste imali sličnih problema a da ste ih rešili, ili da znate rešenje, javite dok ga nisam poneo majstoru!

Patton
25.1.2006, 11:23
Jel si u medjuvremenu instalirao neki program ili tweaker za windows? Da nije do pregrevanja graficke?

hacker_aca
25.1.2006, 20:11
Nisam ništa posebno instalirao. A pregrevanje ne verujem, radi već 3 godine bez problema, jeste da nema kuler, ali nije neka jaka grafička. Ništa, nema veze, taman da se malo zanimam oko hardvera, nešto ću čačkati po BIOS-u itd......

Nenadyus
27.1.2006, 0:14
I ja sam do skoro imao slicnu graficku(mx 4000) i cesto su mi se desavali slicni problemi, ali samo u nekim igrama. Ako ti ne predstavlja previse problema i mozes da sacuvas ono sto imas na hardu, formatiraj ga i reinstaliraj WIN. Ako ti ne pomogne prsla ti je graficka. Nisam ti ja exspert za hardver, ali iskustvo je iskustvo, pa ti sam odluci sta ces. Bas javi ako resis problem, zanima me sta je bilo po sredi. Pozz:)

hacker_aca
28.1.2006, 0:12
Ah, tradicija foruma SK: za svaki problem rešenje: format c: :D

Nisam igrao ništa od 3D igara, osim one MAME, dvodimenzionalne. Evo, nekim čudom se vratilo u normalu i sada su boje normalne, samo što užasno koči zbog konfiguracije. :(

U svakom slučaju, hvala za pomoć.