Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Gainward graficke karte?

Dudka
28.11.2007, 12:37
Interesuje me kakve su gainwardove graficke karte?Posto cu skoro pazariti graf.kartu a onaj model koji trazim ima samo od gainwarda(8800gt 512)kod nas u prodavnicama.Kakve su ili kakva je konkretno ova kartica?

P.S. ako neko zna gde moze da se kupi 8800gt 512mb od nekog drugog proizvodjaca neka napise i ako moze komentar kakva je ta karta.

PAIN
28.11.2007, 12:46
Gainward je kupio Palit jos 2005 za neke bagatela pare.To je uprincipu odlicna firma.Poznati su po svojim odlicnim OC kartama.Nema sta da se bojis i uzmi je.Ja bih licno uzeo pre Gainward pre ASUSa,MSI,GA i tih narodnih.

Blackey
28.11.2007, 12:54
Ja sam u avgustu kupio Gainward 8600gt 256 bliss (fabricki overlokovana)
super sto se tice performansi ali mi se ventilator pokvario posle dva meseca koriscenja.
I pored toga mislim da je super kartica (mozda je taj kvar zbog prasine)

genius
28.11.2007, 14:05
Gainward je dobar zato sto nudi cesto bolju karticu za nesto manje para nego referentni model. Konkretno cesto menjaju napojni segment pa je lakse da se klokuje a pri tome koriste nesto jeftinije delove pa je ukupna cena manja. Takodje, imaju obicaj da modifikuju sistem hladjenja u odnosu na referentni model.

Sto se tice 8800GT to je cist referentni model sa nalepnicom Gainwarda i ne razlikuje se od ostalih 8800GT ove prve (male) serije. Kasnije serije ce biti bolje jer ce imati bolje hladjenje i medju takvim ce biti Gainward, Sparkle, Palit i mozda jos neki proizvodjac. Ako ti se zuri i taj Gainward se nije vec prodao, neces pogresiti jer je dobra kartica. Ako sacekas do pred novu godinu, opet neces pogresiti jer ce kasnije kartice biti jeftinije i iste ili bolje od ovih trenutno koje mogu da se nadju. Iz te prve serije kod nas je mogao samo da se nadje jos i MSI OC koji je fabricki klokovan (sto je lepo, jer to znaci da su cipovi na njemu kvalitetni) i XFX (sa nesto vecim ventilatorom nego default). Kao sto znas, sve su se prodavale kao alva i kako je koja stizala, odlazila je za pola sata...

sharlo_03
28.11.2007, 14:23
Imam ja gainward 8800gts 320 mb i mislim da je stvarno odlicna karta (i velika):D. Veruj mi oni znaju svoj posao tako da samo ti to pazari. Ili sacekaj da izadje 8800gt bliss golden sample, ako vec nije izasao.

Dyca
28.11.2007, 18:25
I ja imam istu,samo golden sample...vrh kartica...