Prikaži potpunu verziju : Gainward graficke karte?
Interesuje me kakve su gainwardove graficke karte?Posto cu skoro pazariti graf.kartu a onaj model koji trazim ima samo od gainwarda(8800gt 512)kod nas u prodavnicama.Kakve su ili kakva je konkretno ova kartica?
P.S. ako neko zna gde moze da se kupi 8800gt 512mb od nekog drugog proizvodjaca neka napise i ako moze komentar kakva je ta karta.
Gainward je kupio Palit jos 2005 za neke bagatela pare.To je uprincipu odlicna firma.Poznati su po svojim odlicnim OC kartama.Nema sta da se bojis i uzmi je.Ja bih licno uzeo pre Gainward pre ASUSa,MSI,GA i tih narodnih.
Ja sam u avgustu kupio Gainward 8600gt 256 bliss (fabricki overlokovana)
super sto se tice performansi ali mi se ventilator pokvario posle dva meseca koriscenja.
I pored toga mislim da je super kartica (mozda je taj kvar zbog prasine)
Gainward je dobar zato sto nudi cesto bolju karticu za nesto manje para nego referentni model. Konkretno cesto menjaju napojni segment pa je lakse da se klokuje a pri tome koriste nesto jeftinije delove pa je ukupna cena manja. Takodje, imaju obicaj da modifikuju sistem hladjenja u odnosu na referentni model.
Sto se tice 8800GT to je cist referentni model sa nalepnicom Gainwarda i ne razlikuje se od ostalih 8800GT ove prve (male) serije. Kasnije serije ce biti bolje jer ce imati bolje hladjenje i medju takvim ce biti Gainward, Sparkle, Palit i mozda jos neki proizvodjac. Ako ti se zuri i taj Gainward se nije vec prodao, neces pogresiti jer je dobra kartica. Ako sacekas do pred novu godinu, opet neces pogresiti jer ce kasnije kartice biti jeftinije i iste ili bolje od ovih trenutno koje mogu da se nadju. Iz te prve serije kod nas je mogao samo da se nadje jos i MSI OC koji je fabricki klokovan (sto je lepo, jer to znaci da su cipovi na njemu kvalitetni) i XFX (sa nesto vecim ventilatorom nego default). Kao sto znas, sve su se prodavale kao alva i kako je koja stizala, odlazila je za pola sata...
sharlo_03
28.11.2007, 14:23
Imam ja gainward 8800gts 320 mb i mislim da je stvarno odlicna karta (i velika):D. Veruj mi oni znaju svoj posao tako da samo ti to pazari. Ili sacekaj da izadje 8800gt bliss golden sample, ako vec nije izasao.
I ja imam istu,samo golden sample...vrh kartica...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.