Prikaži potpunu verziju : DVD zastita!?!
kako moze da se protetktuje DVD koji narezem?
negda sam procitao da to moze u ENCORE-u ali izgleda da mi za to treba poseban device ili ja to nisam uradio kako treba....
The Dark Gamer
23.1.2006, 22:54
Postoji softver koji se zove:DVD X COPY XPRESS.Kada napravis backup originalnog DVD-a,tu istu kopiju vise ne mozes NI NA KOJI NACIN da umnozvas.Znaci,program ti omogucava samo jedno umnozavanje materijala.
A zašto bi to radio, kad već to ne uspeva ni velikim filmskim kompanijama???
sasha vukelic
25.1.2006, 0:13
A zašto bi to radio, kad već to ne uspeva ni velikim filmskim kompanijama???
zato sto ako neko zastiti cd a ti ga sebi kopiras on moze da ti uzme gomilu para.
Ta zaštita apsolutno nema smisla, DVD Decrypter razbija sve zaštite a težak je ispod megabajt i džabe je.
Kupi Plextor DVD rezač taj radi zaštite da se naježiš!;) Čak pravi i logo.
sasha vukelic
25.1.2006, 0:20
Ta zaštita apsolutno nema smisla, DVD Decrypter razbija sve zaštite a težak je ispod megabajt i džabe je.
On 24th of November, 2005, Macrovision Europe contacted AfterDawn.com, notifying us that they have acquired full rights to the DVD Decrypter software and have changed its licensing terms. Effective immediately, they have decided to withdraw all distribution rights from all third party companies, including AfterDawn.com. Thus, distributing DVD Decrypter is now as illegal as it would be to distribute cracked copies of Windows operating system or pirated copies of games.
...samo se vi igrajte vatrom, oprzice vas jednom :D
Mozes da ga zastitis samo ako ga nedas nikom i cuvas ga na tamnom i hladnom mestu van domasaja dece :)
On 24th of November, 2005, Macrovision Europe contacted AfterDawn.com, notifying us that they have acquired full rights to the DVD Decrypter software and have changed its licensing terms. Effective immediately, they have decided to withdraw all distribution rights from all third party companies, including AfterDawn.com. Thus, distributing DVD Decrypter is now as illegal as it would be to distribute cracked copies of Windows operating system or pirated copies of games.
S obzirom da necemo u Evropu, kako stoje stvari ni do 2020, onda opusteno:)
ljudi kojima rezem "kulturne manifestacije" tipa svadbi, krstenja,... itd ne znaju bas svi da koriste decrypter ili neku drugu foru za obilazenje zastite tako da je meni u interesu ipak da nekome uvalim disk sa nekakvom zastitom.
Ako si se već prihvatio posla razbijanja zaštite na DVD-u (što je samo po sebi nelegalna operacija), koja je onda razlika ako za to koristiš program koji je postao nelegalan?
Ma mogu oni samo da se sagnu DVD Decriptery. Obradio sam preko dve hiljade filmova sa njim mislim neka dodju.
Bosko Bozinovski
26.1.2006, 3:01
Da bi u Enkore-u postavio zastitu od kopiranja ides u Edit-preferences-mastering i onda cekiras copy protection on, onda nastavis no copies are allowed, a ako hoces zastitu kopiranja na VHS i macrovision. Taj se disk nece moci kopirati standardnim programima za kopiranje, ali svi ostali koji razbivaju zastitu nece imati problema (samo ce im biti potrebno malo vise vremena).
sasha vukelic
26.1.2006, 16:24
kako moze da se protetktuje DVD koji narezem?
negda sam procitao da to moze u ENCORE-u ali izgleda da mi za to treba poseban device ili ja to nisam uradio kako treba....
ako su u pitanju podaci, uvijek mozes potrpati sve u jednu rar arhivu i na nju staviti password od 10-ak slova i brojeva (nesto tipa: "sifra12345") i to ti nece moci crackovati nijedan program u slijedecih nekoliko milenijuma!
zato sto ako neko zastiti cd a ti ga sebi kopiras on moze da ti uzme gomilu para.
He-he-he... još kad bi znao da sam ga kopirao...:icon_mrgr
ako su u pitanju podaci, uvijek mozes potrpati sve u jednu rar arhivu i na nju staviti password od 10-ak slova i brojeva (nesto tipa: "sifra12345") i to ti nece moci crackovati nijedan program u slijedecih nekoliko milenijuma!Ziva istina mada sta covek da radi sa takvim DVD-ijem ako hoce da gleda na kucnom Playeru. On je sigurno mislio da ih encriptuje preko Encorea kao ovi dansnji DVD sa css i Macrovision zastitom.
Raspolozen_
9.5.2006, 3:45
Ovaj program Enkore koliko je on dobar i..da li se pomocu njega zabranjuje i kopiranje na hard sa zasticenog diska? :confused:
Mario Pavićević
9.5.2006, 11:22
Ziva istina mada sta covek da radi sa takvim DVD-ijem ako hoce da gleda na kucnom Playeru. On je sigurno mislio da ih encriptuje preko Encorea kao ovi dansnji DVD sa css i Macrovision zastitom.
a porgram pod imenom WinRar password recovery????
doduse trebalo bi mu dan-dva za takvu sifru ali bi je ipak pronasao...
Raspolozen_
16.5.2006, 3:04
Ima li neko Encore da mi posalje da ne lutam po netu..hvala unapred:)
www.adobe.com ,nema lutanja
a porgram pod imenom WinRar password recovery????
doduse trebalo bi mu dan-dva za takvu sifru ali bi je ipak pronasao...
Pre će biti da bi mu trebalo godinu-dve za RAR šifru ;)
Znači ne pričamo o ZIP šifri koja može da se razbije relativno brzo.
Kum Ruzvelt
28.5.2006, 13:14
Evo glupog predloga, mada mi je jednom prilikom upalio 100 posto: Iznervirali me klinci sa neke eksurzije (klasika, ja se satrem od posla, a oni hoce da naruce jedan dvd, pa da kopiraju... e pa nece moci...). Ne budem lenj, nego uradim avi sa 15 minuta nicega (crnog fade-a na kraju), napravim dvd - je, uzmem sestar, i svaki dvd brutalno izgulim na kraju. Moze da se gleda, ali ces da ga iskopiras malo sutra. (moze, ako nemas preca posla nego da se bakces oko toga ceo dan).
Ridjobradi still kickz ass:)we love ridjobradi
Ruzvelt, ti si CAR :D :D :D ODLICCCNNOO :D Svaka ti cast :D Toga se niko ne bi setio :D
Ne znam shto ste ovde tolko veselo zalegli za pirateriju... Sta je tako COOL u pirateriji? Svi su ovde do yaya srecni sto rezu i kopiraju.. Ljudi, piraterija je kriminal.. To sto smo mi toliko nisko pali da moramo da krsimo zakon da bi dosli do diskova, nije li to nasha BEDA? nije li JADNO suociti se sa cinjenicom da piraterija nije privilegija nego BEDA? to je kao da morash da kradesh svaki put kada hoces da jedesh, i onda se HVALISH shto si lopov...
Ruzvelt, ti si CAR :D :D :D ODLICCCNNOO :D Svaka ti cast :D Toga se niko ne bi setio :D
Ne znam shto ste ovde tolko veselo zalegli za pirateriju... Sta je tako COOL u pirateriji? Svi su ovde do yaya srecni sto rezu i kopiraju.. Ljudi, piraterija je kriminal.. To sto smo mi toliko nisko pali da moramo da krsimo zakon da bi dosli do diskova, nije li to nasha BEDA? nije li JADNO suociti se sa cinjenicom da piraterija nije privilegija nego BEDA? to je kao da morash da kradesh svaki put kada hoces da jedesh, i onda se HVALISH shto si lopov...
Jel imas ti pare za original 3dMax. Ja nemam za original premiere, a i da imam necu da dam pet hiljada ili vise. Ovde su originali PREVISE skupi da bi se o njima razmisljalo. Jedini original koji sam video je Star Wars monopoly, a jedini koji sam zeleo da kupim je Star Wars trilogija na DVD-u, ali sam na kraju ripovao svih sest delova, i uzivam u Lukasovom genijalnom ostvarenju i novim zicama za bas, umesto samo tri Lukasove genijalstine.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.