Prikaži potpunu verziju : Problemi u igrama-Radeon 9000 PRO
U igrama mi se vec odavno pojavljuju neki tipicni problemi, u nekim (kao na primer KOTOR 1 i 2) u pitanju su samo 2D prikazi (na primer u menijima) dok je kod drugih problem direktno u teksturama u igri (na primer u Star Trek Elite Force 2). To su samo primjeri koji su mi prvi pali na pamet dok ih ima jos dosta pored tih. Problemi se nikad ne javljaju u strategijama i u igrama sa prerednovanim pozadinama (na primer poind&click avanture). Pocnu da se pojavljuju kockice jarkih boja kojih je sve vise kako vrijeme prolazi ili se stvore neke cudne teksture koje se rastegnu (u FPS-ovima cesto pocinju od centra nisana pa do vivice ekrana). Nemojte mi samo reci da promijenim drajvere jer sam sve probao kao i mijenjanje sistema i opet isto. Nadam se da problem nije hardverske prirode.
Verovatno memorija otkazuje... pokušaj sa ATITool-om da spuštaš klok memorije pa ako problemi nestanu, znaš šta je...
tool.keenan
27.1.2006, 14:43
probaj graficku na nekoj drugoj masini da bi video da li je harderska stvar
rockdudbg
29.1.2006, 12:38
e grond aj reci da li si resio problem,i kako...posto imam slican problem???
phoenix[illusion]
29.1.2006, 17:39
Mislim da je to do grficke!
Moj drug je imao tu graficku i isto mu je zaj*bavala!
Promenio ju je za 9550 i super je radilo!
Izgleda da je ta 9000 nesto losa i ima neki propust!
']
Izgleda da je ta 9000 nesto losa i ima neki propust!
Mozda to varira od primerka do primerka,poznajem nekoliko drugova koji imaju 9000 PRO i nisu imali apsolutno nikakvih problema sa njom.
...pokušaj sa ATI Tool-om da spuštaš klok memorije pa a
Ili preko sjajnog Power Strip-a
Možda i sa njim, mada bi ATITool trebalo da je "kompatibilniji" pošto sarađuje sa Atijevim drajverima na niskom nivou, a uklanja i clock lock na 9000/9200/9550/9600 karticama...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.