Prikaži potpunu verziju : Know ur world - geografija
Jedna od najboljih stvari (igara) koje sam nasao u skorije vreme http://minijuegos.com/juegos/html/index.php?id=5974
ko voli geografiju - savrseno!!!! probajte da ne objasnjavam, sve je jednostavno :D
MareZinjo
16.11.2007, 16:21
Uvek promasim za 100 kilometara :kreza:
Istanbul promasio za 14km a Toronto za 3000 km:)
FooFighter
16.11.2007, 17:07
Ja sam Vankuver zrikn'o za 2.5k :o
Uh...Zaginoh na 11. Levelu:icon_scra Odlična zanimacija:love:
upravo omasih beograd za 20 km, pa zar ne znaju da i Mladenovac pripada beogradskoj opstini :kreza:
Borowatz
16.11.2007, 20:24
nikako da prođem 11. nivo.
A biser sam, omašim Barbados za 10km, a Atinu za 200, ili Ist. Timor za 22k km. :rofl::rofl::rofl:
takodje... ali lako dodjem a onda mi krenu 5 uzastopno ostrva mikronezije zacinjeni sa gradovima sirom rusije i australije za koje sam nacuo :D
moj rekord montevideo za 5km... nikako da naciljam mis u piksel :)
Red Dragon
16.11.2007, 20:58
Uh, jeste da sam odigrao jedanput, ali oci oce da ispadnu, ovolke mi:eek:, posle samo jednog igranja, ne mogu vise, probacu drugi put.
Inace stigao do 9. nivoa, jedva se setih gde su Nijagarini vodopadi:opanachke, ali zato promasih Uskrsnja Ostrva za 2km????:D
nikola87
16.11.2007, 21:04
ja sam promasio kinu, spaniju i norvesku, nepitajte kako igrao sam 2 puta i ne mogu da predjem 3 nivo. Sad sam svestan svog neznanja.
:boodala::boodala::boodala::boodala:
Uh, jeste da sam odigrao jedanput, ali oci oce da ispadnu, ovolke mi:eek:, posle samo jednog igranja, ne mogu vise, probacu drugi put.
Inace stigao do 9. nivoa, jedva se setih gde su Nijagarini vodopadi:opanachke, ali zato promasih Uskrsnja Ostrva za 2km????:D
ma meni ne otpadaju oci jer brzo klikcem, valjda i vreme donosi poene/...
Travel IQ mi je poslednji put bio 125 :)
ForceWare
16.11.2007, 21:27
2x došao do 6tog nivoa i oba puta mi došle glave afričke države... :D
Carl Jonson CJ
17.11.2007, 0:02
Овде је више ствар у томе какав ти је монитор, миш и вид, него географија...
Holy cow! You're good at this! :to_care:
358,772 bodova, 10. nivo, IQ 111
ForceWare
17.11.2007, 0:52
Овде је више ствар у томе какав ти је монитор, миш и вид, него географија...
Da. Tačno tako.
A to što ne znaš da li je Moskva na američkom kontinentu ili u Australiji to nema apsolutno nikakve veze.
Carl Jonson CJ
17.11.2007, 1:46
Узмимо да знаш где је Москва или било који град, али да увек машиш за 100-инак километара. Који изгледају као два три пиксела на монитору.
Узмимо да знаш где је Москва или било који град, али да увек машиш за 100-инак километара. Који изгледају као два три пиксела на монитору.
pa zar nisi primetio da i za 300 km dobijas podosta poena...
poenta je da pazis koliko ti poena nedostaje za sledeci nivo... ako ti je ostalo 1 pitanje i treba ti recimo 2000 poena, i dobijes nepoznat australijski grad, najsigurniji je klik u sredinu, usred pustinje, pa da svakako ubodes neko zrno :)
ForceWare
17.11.2007, 2:25
Ne možemo da uzmemo da znam gde je Moskva jer si ti rekao da su preči dobar monitor i miš od poznavanja geografije.
Nisu preci monitori i misevi, nego bas to poznavanje geografije bar otprilike da se zna gde je sta. Ja stalno prsnem kad pocne Afriku da daje i Indoneziju ... a uspeo sam Napoli da pogodim na 17kM... laksa bi bila igra da je mapa vece ovako je stvarno sitno.
Pelagijska Argosija
17.11.2007, 4:12
poenta je da pazis koliko ti poena nedostaje za sledeci nivo... ako ti je ostalo 1 pitanje i treba ti recimo 2000 poena, i dobijes nepoznat australijski grad, najsigurniji je klik u sredinu, usred pustinje, pa da svakako ubodes neko zrno :)
Bolje bi bilo da klikeš negde na istočnu obalu pošto se tamo nalazi 90% gradova u Australiji. U središnjem delu, tj. u pustinji maltene i nema živih ljudi.
Bolje bi bilo da klikeš negde na istočnu obalu pošto se tamo nalazi 90% gradova u Australiji. U središnjem delu, tj. u pustinji maltene i nema živih ljudi.
znam ja to, ali kad su teza pitanja daje ti i nesto na zapadu, a svaka nula moze da te kosta... pa je bolje 2000 u svakom slucaju..pa nece u 11. nivou da daje melburn, Kanberu... :)))
14521
napoko 12ti nivo :)
ali zeznulo me par ostrva i grad u kanadi na severozapadu, kao i jedan na zapadu kine :)
Da, i moze da s euveca mapa, brzo desni klik ZOOM IN par puta pa klik ... pa onda trci nazad zoom out LOL
ForceWare
17.11.2007, 18:40
Da, i moze da s euveca mapa, brzo desni klik ZOOM IN par puta pa klik ... pa onda trci nazad zoom out LOL
Bilo bi lepo da si tu informaciju odmah podelio sa nama. :D
Da je samo malo veca ova tabla na kojoj se klika.BTW zamislite nekog amera kako igra ovo :rofl::rofl::rofl:
Carl Jonson CJ
17.11.2007, 22:23
Ne možemo da uzmemo da znam gde je Moskva jer si ti rekao da su preči dobar monitor i miš od poznavanja geografije.
Играо сам само један ниво, и нисам уопште мислио на поене, него на то да је 100 километара јако јако велика раздљина.
Играо сам само један ниво, и нисам уопште мислио на поене, него на то да је 100 километара јако јако велика раздљина.
mogu da zamislim nekog Rusa i njegovu facu kada mu kazes da je 100km "jako jako velika razdaljina" :rofl:
Ljudi jeste li probali ostale ovakve igre? Ima i za Evropu, Aziju, Ameriku...
Čak ima i za Unescov kviz, sa građevinama pod njegovom zaštitom i mnogo je težak.:icon_stud
imate i "Stejtris" !!!!
http://www.mapmsg.com/games/statetris/
drugaciji zanr, imate evropu afriku, ali i zemlje/regione USA, Brazila, japana... da slazete kao tetris, na 3 novoa tezine
Carl Jonson CJ
18.11.2007, 19:03
mogu da zamislim nekog Rusa i njegovu facu kada mu kazes da je 100km "jako jako velika razdaljina" :rofl:
Јбг, живим на периферији, и знам да је чак и тих 15 километара до центра много... :)
Јбг, живим на периферији, и знам да је чак и тих 15 километара до центра много... :)
zato postoji izraz "relativno" :)
cak je i Ajnstajn brljao nesto oko toga :kreza:
Carl Jonson CJ
18.11.2007, 21:49
zato postoji izraz "relativno" :)
cak je i Ajnstajn brljao nesto oko toga :kreza:
Нешто око шпорета и девојке? :kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.