PDA

Prikaži potpunu verziju : Gde da kupim RCA 3,5 mm jack adapter?


DobroslaV
11.11.2007, 22:28
Da li neko zna gde mogu da kupim 2X RCA 3.5mm Jack adapter?
Koliko koštaju?
Kako se "ukačuju"(gde)?

Pozdrav!:ciao:

VojaM
14.11.2007, 18:33
Dva puta RCA 3,5 mm na šta? Jedan muški na dva ženska?
Moraš biti precizan, ima nekoliko kombunacija.

U Beogradu se to može naći na buvljačkim delovima pijaca i recimo u Mercatoru, Merkuru i slično. Ne znam kako ti možeš da se organizuješ. Moguće da i kod tebe na pijaci ponekad ima tezga-dve sa tehnikalijama (raznim strujnim kablovima, audio i video kablovima i slično) koja bi možda mogla imati i to što ti treba. U radnjama se takve stvari obično teško nalaze, ali ti u svakom slučaju ne mogu pomoći.

DobroslaV
14.11.2007, 21:42
Mislim da se ukače na speaker da imaju izlaz crveni i beli.

Valjda... :(

VojaM
15.11.2007, 0:51
Čekaj, treba ti kabl koji s jedne strane ima 3,5 mm stereo japanski džek i to ide u kompjuter, a sa druge strane ima dva činč konektora za ulaz u, recimo, muzički stub?

Ili već imaš kabl koji sa obe strane ima po dva činč konektora ("crveni i beli"), a tebi treba samo mali adapter koji ima dva ženska činča s jedne i 3,5 mm džek s druge strane?

Ovo ti sve pričam da bi znao kako da tražiš to što ti treba, jer očigledno ne znaš kako se šta zove. Moguće da kod tebe ima neki TV servis koji to može i hoće da ti napravi. Ako ne, moraćeš da se prošetaš do Loznice, Valjeva, pa možda i do Beograda ili, naravno, da nekog zamoliš da ti to kupi u svom gradu, ali moraš tačno da znaš šta ti treba jer su u prodaji razne kombinacije konektora i kablova.

Mario Pavićević
15.11.2007, 13:07
Kao sto Voja rece reci sta konkretno zelis i sta vec imas od kablova.Dve najcesce varijante su:
3.5mm->RCA adapter
http://www.audioadvisor.com/images/AQMINI_000.jpg
i 3.5mm-RCA kabl

Adapter je zgodan ako vec imas kablove koji su sa obe strane RCA.Ako ih nemas onda je bolje kupiti kabl.Sto manje prekida na kablu to bolje.