Prikaži potpunu verziju : Mali flash
nighthawk
11.11.2007, 16:26
Treba mi nesto na cemu bih drzao kljuc za kriptovane fajlove. Velicina kljuca je manja od kilobajta. Za sada koristim floppy, ali svi znamo koliko oni mogu da budu nesigurni, ovde bi flash disk bio mnogo bolji, ali ne daje mi se 1000 din za flash od 1 GB jer mi to uopste ne treba. Sasvim dovoljno je i 8 MB.
Da znate gde ovi flashevi mogu da se nadju u prodaju (ako ih uopste ima), ili mozda neko ima stari na prodaju?
Ja bih ti preporucio da si lepo kupis Kingston USB 512MB Data Traveler II USB 2.0 read 11MBps write 7MBps (http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=0401117).Sta ce se mlatis sa polovnim kad ovaj mozes u Pakomu da kupis za 600 dinara.Imas nov USB flesh sa garancijom od 5 godina i :qliranje:.
P.S. I kada bi ti neko prodavao USB od 8mb, njegova realna cena bi bila 100 dinara (i to jos ako imam mnogo ljudi na aukciji:rofl:).Na ovom od 512 mozes da drzis i nesto drugo:rolleyes:
nighthawk
11.11.2007, 22:55
Ma video sam negde i 256 MB za 400 i nesto, ali stvar je u tome sto meni to ne treba ni za sta drugo, tj. ne bih hteo da na njemu drzim nista drugo.
shut_down
11.11.2007, 23:07
Odes na www.itsvet.com i potrazis najjeftiniji flash :alealeee:
Recimo ovako nesto http://itsvet.com/proizvod/takems-flash-256mb-mem-drive-eco/comp_comp_memflashcard/135/474
I taj veci flash uvek,ali uvek moze da ti posluzi za nesto drugo.
LoneWolf
18.11.2007, 11:28
Imas nov USB flesh sa garancijom
Short note :
eng. flesh = (ljudsko ili zivotinjsko) meso
Dakle,USB flash a ne flesh (znam da se nekad potkradaju greske i da je "lakse napisati nego se mlatiti sa jezikom",ali bolje je pravilno nauciti,zar ne?)
Ako imas "pametan" telefon, mozes taj fajl da drzis i na telefonu (memorijska kartica). Ili kupis neki USB Card Reader i neku polovnu memorijsku karticu od 16mb recimo. Ali ovakve kombinacije ce opet vise da te izadju nego 512mb flash.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.