PDA

Prikaži potpunu verziju : Amazon.co.uk


Wolverine
20.1.2006, 21:23
Koji su nacini placanja na Amazonu i da li ce ono sto narucim(igra) da stigne?!?!?!?!?

Shakal
21.1.2006, 1:19
preko kartice,a igra ti mozda i stigne...

Nemesis
21.1.2006, 3:27
Kad nas ti je to narucivanje cista lutrija.
Ja sam clan ACM-a i u 50% slucajeva mi ne stizu casopisi. Da stvar bude jos gora, oni na koje sam ja pretplacen su besplatni, a ipak neko odluci da ih zadrzi za sebe. (da je greska u adresi ne bi stiglo onih drugih 50%) Prema tome, da sam na tvom mestu dobro bih razmislio pre nego sto bih usao u kocku sa nasom carinom i postom.
Osim ako nemas vezu. :rolleyes:

A ako ipak narucujes uporedi cene Amazon.co.uk i Amazon.com. Meni je uvek bilo jeftinije da narucujem sa americkog Amazona. (barem kada je rec o knjigama, za igrice ne znam)

Marko_L
21.1.2006, 12:44
Tačno je da veliki problem predstavljaju naša carina i pošta, ali ne mora biti i jedini. Kao i svuda na svetu i na Amazonu postoje prevaranti, tako da treba birati od koga se kupuje, tj. obavezno proveriti rejting prodavca pre naručivanja bilo čega.
Što se tiče samog načina kupovine, najbolja varijanta je imati nekog u inostranstvu ko će da ti kupi to što ti treba, pa onda da ti to pošalje preporučeno (srednje sigurna varijanta), DHL-om (što je dosta sigurnija varijanta, ali i skuplja) ili ti donese lično (što je najsigurnija varijanta, i ne mnogo skupa, ali pod uslovom da taj neko često dolazi ovde). Ako naručuješ sam direktno, velike su šanse da ti paket ne stigne, ili barem ne stigne kompletan.

nikola987
10.8.2011, 12:38
Jel izsporucuje Amazon.co.uk normalno sada za Srbiju? :)

Proslo je 5 godina, trebalo bi da su se stvari popravile? :)

Nergal
11.8.2011, 18:15
I mene ovo zanima, pošto kupujem dosta u poslednje vreme. Vidim da smo na listi zemalja u koje šalju (bar na američkom Amazonu: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194) ali mi treba nešto pouzdanije od toga (čitaj: iskustvo nekog ko je kupovao i dobio).

Radiant
12.8.2011, 23:09
Ja sam prošle godine naručio dve knjige i obe su stigle za oko mesec dana. Jedna je bila sa Amazon.com, a druga sa Amazon.co.uk.

Skoro sam naručio još 2 sa Amazon.com (pošto je kod njih slanje nekim čudom jeftinije nego na .co.uk) i trebalo bi da stignu za oko 2 nedelje. :)

Što se tiče ostalih stvari, mislim da više ne šalju ništa u Srbiju (uključujući i igre, firmove i muziku na CD-ovima i ostalim medijumima).

kasijus
13.8.2011, 12:09
Meni ove godine nije stigao nijedan CD od njih, mislim na americki Amazon. U decembru prosle godine mi je stigao poslednji od desetak diskova koliko sam dobio od njih, ali ove godine nista. Svi su vraceni nazad. Za vecinu su mi vratili pare, a za neke cak ni to. Pauzirao sam par meseci, pa sam juce narucio disk, danas je poslat, tako da, ako ne stigne, definitivno ih otpisujem.

Ali ono sto me zbunjuje je zasto mi je stigao Kindle, ako vise nista ne salju u Srbiju.

Radiant
13.8.2011, 18:52
Hmm, stvarno ne znam. kada pokušam da naručim bilo šta što nije knjiga izađe mi poruka tipa:

XYZ cannot be shipped to the selected address.

Skoro sam probao da naručim Borderlands GOTY, jer je bio oko 3 USD, ali mi je izašla ova poruka. :-/

Ovde ima više informacija: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184