Prikaži potpunu verziju : 7600 gt ,duplira slika na monitoru?help
ujutru, kad upalim komp,neko vreme je slika na monitoru duplirana!tek kada se pojavi desktop,pre toga je o.k. pomoc?
Duplirana kada se pojavi desktop ili pre priliokom paljenja?
Koji monitor imas vidjao sam samsunge (neke) imaju veliku ostrinu i prave duplu sliku.Koji je razmak dve bilo koje tacke koje se ponavljaju(uzmi koje hoces) milimetar ili vise:confused:
Duplirana kada se pojavi desktop ili pre priliokom paljenja?
tek kada se pojavi desktop.
by the way,i ja sam iz smed.palanke:)
Koji monitor imas vidjao sam samsunge (neke) imaju veliku ostrinu i prave duplu sliku.Koji je razmak dve bilo koje tacke koje se ponavljaju(uzmi koje hoces) milimetar ili vise:confused:
syncmaster 931bf,jedno dva,tri milimetra je u pitanju.kad ga resetujem,bude sve o.k.javlja se samo ponekad.slika je jasno duplirana,nije neki blur ili sl.
Moguce da je taj model imao ga moj drug mi smo mislili da je do graficke(bilo pre 3 godine),slika je dupla ali jasno se vidi razumem,ali najverovatnije je do monitora.
Isprobaj monitor na nekom drugom kompjuteru,imao sam isti monitor ali nisu mi se javljali nikakvi problemi,e sad sve je do modela...
Moguce da je taj model imao ga moj drug mi smo mislili da je do graficke(bilo pre 3 godine),slika je dupla ali jasno se vidi razumem,ali najverovatnije je do monitora.
nisam bas siguran da je ovaj monitor postojao pre tri godine?
znaci,mislis da je monitor a ne grafika?
hvala na savetima,probacu monitor negde.
nisam bas siguran da je ovaj monitor postojao pre tri godine?
znaci,mislis da je monitor a ne grafika?
hvala na savetima,probacu monitor negde.
Da greska nisam na taj mislio,pomesao sam sa serijom 79... neznam tacno licilo mi,mada sto ti kazu probaj na nekom drugom racunaru ako ti to se bas cesto javlja.Koju graficku imas
Da greska nisam na taj mislio,pomesao sam sa serijom 79... neznam tacno licilo mi,mada sto ti kazu probaj na nekom drugom racunaru ako ti to se bas cesto javlja.Koju graficku imas
gainward 7600 gt golden sample
Probaj monitor negde drugde,tako ces sigurno znati.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.