Prikaži potpunu verziju : Terransko carstvo ili Terranska republika
Sto mislite o ovome. Kakvo će biti uređenje zamlje za 200 godina. Hoćemo li živjeti u harmoniji ili ćemo se tući s ostalim rasam galaktike. Hoćemo li živjeti u Demokraciji ili biti pod nekom obitelji koja ce nam vladati i kontrolirati.
Carl Jonson CJ
6.11.2007, 15:25
U roku od 200 godina, jedino što možemo očekivati jeste da napravimo stalnu bazu na Mesecu i eventualno pokušaj baze na Marsu. I to se od Rusa može očekivati, jer je NASA, prosto rečeno, prsla.
izvinitee. ne znam čitati ćerilicu. znate li gdje mogu naći prevod ćiriličnih znakova na latinične.
donator99
6.11.2007, 15:32
Moje mišljenje:
Živećemo slično kao danas, znači u demokratiji.Osim UK, oni će i tad biti monarhija :D
Ne, ratovi nećce prestati, mada će se Balkan smiriti jer će ljudi tada živeti u etnički potpuno čistim državama(nemojte misliti da ja propagiram ovo, samo mislim da će se tako stvari odvijati :().Od života na Marsu i dalje neće biti ništa, možda ruska baza na mesecu.
Nećemo otkriti vanzemaljce niti ćemo razviti pogon koji može prići brzini svetlosti.
Siromašstvo se neće drastično smanjiti.2108 Srbija i ostatak Balkana će ući u EU :D
Carl Jonson CJ
6.11.2007, 15:39
2108 Srbija neće postojati, ukoliko se ne uradi nešto po pitanju bele kuge.
donator99
6.11.2007, 15:47
izvine. ne znam čitati ćerilicu. znate li gdje mogu naći prevod ćiriličnih znakova na latinične.
Evo ti prevod:
http://neziric.com.ba/prevedi/index.php
@Carl Jonson CJ
Nije to samo naš problem.Cela Evropa muku muči sa ovim.Sve zemlje Balkana(osim Albanije...) imaju problem sa belom kugom.Najgora po tom pitanju je Bugarska, čija se populcija za 10 godina smanjila 8%!
Mada, ako bude nestala država, mi bar možemo da odemo u npr. Rusiju ili neku drugu Slovensku zemlju.A šta misliš gde će Nemci da odu kad tamo bude živelo više Turaka nego njih samih?
Jedno je sigurno. I za dve hiljade godina biće spama i nebuloznih tema :D
Carl Jonson CJ
6.11.2007, 16:00
@Carl Jonson CJ
Nije to samo naš problem.Cela Evropa muku muči sa ovim.Sve zemlje Balkana(osim Albanije...) imaju problem sa belom kugom.Najgora po tom pitanju je Bugarska, čija se populcija za 10 godina smanjila 8%!
Mada, ako bude nestala država, mi bar možemo da odemo u npr. Rusiju ili neku drugu Slovensku zemlju.A šta misliš gde će Nemci da odu kad tamo bude živelo više Turaka nego njih samih?
Тако је, али свако гледа свој проблем ;) Код Немаца је друга ствар: Пољаци и Турци су се доселили у таквом броју, да они сами не могу да нађу посао, што опет вуче ка томе да је Социјал - Националистичка странка (поново) све јача. И у Француској, сви знамо шта је било пре пар година... Европа у блиској будућности врло лако може да постане поприште бројних грађанских ратова.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.