Prikaži potpunu verziju : 8800gt moze da se rezerviše
Danas sam rezervisao sebi primerak XFX 8800gt kod jedne Niške firme, po ceni od 20999 dinara. Kažu da je datum isporuke 13.11.
Poz.:ciao:
Evo i ja to upravo sad radim :D zajedno sa celom konfiguracijom :D
Danas sam rezervisao sebi primerak XFX 8800gt kod jedne Niške firme, po ceni od 20999 dinara. Kažu da je datum isporuke 13.11.
Poz.:ciao:
znaci 275E, pa dobro, nije losa cena, tako nesto smo i ocekivali.
Pa zavisi kako racunas euro ali... da, tu je negde. U principu kosta skoro kao i GTS a opet je osetno brza... A za mesec dana bice je i vise i jeftinije, dakle fenomenalno za one koji uzimaju komp za Novaka...
znaci 275E, pa dobro, nije losa cena, tako nesto smo i ocekivali.
Ma gde nije losa, papreno je skupo :mad:
Mislim u inostranstvu se krece negde oko 250$, tako da smo sa pravom ocekivali da bude oko 230-250e kod nas. Ali, izgleda da su prodavci citajuci forume, uvideli nase odusevljenje sa kartom, i hoce da iskoriste ovaj prvi talas da grunu sto vece marze :n-cc2:
Mozoda je trebao da bude jeftiniji ali sobzirom da 8800GTS 320 kosta ~260e a sije ga i po sirini i po duzini ovo je extra cena.
Jel ce u tu nisku firmu stici mozda xfx 8800gt xxx edition? Ako da nek me neko pm....
Mr. Garrison
5.11.2007, 15:41
21k? ne da je skupa nego izuva iz cipela. u toj firmi se nikada ni ne kupuje nista u maloprodaji jer je preskupo. no dobro, ko ima para na bacanje...
21k? ne da je skupa nego izuva iz cipela. u toj firmi se nikada ni ne kupuje nista u maloprodaji jer je preskupo. no dobro, ko ima para na bacanje...
Eto, komp mi stoji otvoren, čeka se samo grafička. Ja sam uzeo sebi ovaj model, u ponudi imaju (ili će imati) modele kojima cena kreće od 15800 dinara, i to navodno od ovog ponedeljka (danas, to jest). E sad... Bačene pare... Zavisi kako gledaš na to. Zadesilo se da sam imao trenutno keša da kupim komp baš kakav želim. Pošto je pitanje kada ću se ponovo naći u takvoj situaciji, a stalno čekanje nekog pojeftinjenja ili neke nove generacije može biti vrlo frustrirajuće, ja sam se odlučio na kupovinu. Meni to nije bacanje novca, tebi jeste. Obojica smo u pravu ali isto tako nije u pravu nijedan od nas.
P.S. Dobio sam komponente po skoro dilerskim cenama (a nisam to očekivao), tako da mi veći trošak na grafu ispadne skoro neprimetan.
Poz
Mr. Garrison
5.11.2007, 16:46
uvek je nesto u prvom naletu preskupo i love se ljudi sa tankim zivcima i ko ne moze da ceka. dakle, to po definiciji jeste skupo. a sad, ako neko ima para pa ga bas briga - naravno da bi trebalo da kupi, sto da ne? ali objektivno jeste skupo iz navedenog razloga.
btw. kakva je to karta od 15800din?
To za 15800din mora da bude neka 8800GT sa 256mb. Taman se i ocekuje da joj bude cena tolika, tj od 180-200e.
Master Neo
5.11.2007, 17:04
To za 15800din mora da bude neka 8800GT sa 256mb. Taman se i ocekuje da joj bude cena tolika, tj od 180-200e.
A performanse? Jel na nivou barem 8800 GTS?
Čini mi se da će ta sa 256 MB biti solidno sporija (a ima i sporiju memoriju). Ipak treba uzeti 512 MB.
Ako je obicna 8800gt 21000, xxx edition ce biti bar jedno 25000 ako ne i vise :o... Smor zivi, cekanje ubija, a jos je i jako nezgodno vreme za kupovinu kompa...
Treba sacekati ako izadje 8800gs,to ce biti best buy,posto je ova gt preskupa.:mad:
pa cena joj jeste visa nego sto smo ocekivali ali kada pogledas da za 200E manje dobijas karticu koja je 10% sporija od GTX, malo li je
Treba sacekati ako izadje 8800gs,to ce biti best buy,posto je ova gt preskupa.:mad:
Pa stvarno nije fer, nVidia nam daje takvi kartu i to po tako super ceni, karta ima performanse skoro kao GTX za 200e manje (kao sto je nikola87 rekao), i nije skupa, moras dati mnogo para za nju ali za to sto nudi stvarno nije skupa!!!
paradox . . . :D
:ciao:
ma pasce njoj jos cena, cekaj da izadje nesto iz AMD-ove kuhinje, mada nesto slabo kuvaju u poslednje vreme.
ma pasce njoj jos cena, cekaj da izadje nesto iz AMD-ove kuhinje, mada nesto slabo kuvaju u poslednje vreme.
Glad ne bira!!!:D
Ma sta god da izbace pasce ovoj cena iz navike:D!
:ciao:
Ekipo, nema potrebe da imamo posebnu temu o 8800GT kod nas, slobodno raspravljajte o tome na već postojećoj temi o kartici. :dedica:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.