Prikaži potpunu verziju : Miš poludeo!
DobroslaV
3.11.2007, 16:54
Imam miš 7th Sense Grip,PS/2,optički.Od pre neki dan miš je poludeo!Kad ja kilknem jedanput,on registruje dva puta.Tako mi se sa 1 klikom otvara My Computer,jedva otvaram padajući meni etc.
What to do???
ForceWare
3.11.2007, 16:58
Smanji osetljivost duplog klika.
Control Panel - Switch to classic view (ako je prikaz po kategorijama, ako su ikonice presko;i ovaj korak) - Mouse - Buttons tab (prvi) - Double Click Speed - pa svuci slajder više na levo.
A možda je i hardverske prirode, tj. očisti senzor.
Carl Jonson CJ
3.11.2007, 16:59
Отвори било који фолдер па иди Tool's - Folder Options - чекирај use double mouse click.
EDIT
Претече ме FW, мада са другим решењем :)
Moguce je da se mis pokvario. Probaj da pozajmis mis od komsije da proveris cisto da li radi. Ako nastavi sa istim simptomima onda je verovatno softverski kvar.
A takodje probaj i >tools>folder options>
general>single click to open an item
Ma slobodno zameni mish.Meni se tako isto desilo da mis sam pocne da skace,izotvara programe,cak mi je jednom i isljucio kompjuter.Nisam imao nikakvu kontrolu nad njim.Promenio mish i sve radi kako treba.
jednom kliknem a ono jos jedan klik ali neotvara drugi klik nista,probao sam otpojiti miš iz kompa ali ista stvar,opet ima drugi klik nekada sam klikne ali ništa ne otvara miš je -TRUST ami mouse250S optical,molio bih pomoć.
Jos samo da vidimo sta ce DobroslaV da kaze.To su sva resenja koja su ti forumasi rekli.
DobroslaV
28.2.2008, 12:51
Ja nisam ni uspeo da rešim problem...Pošto je bio pod garancijom otišao sam ali mi je nisu prihvatili...
Nego nešto se mućka po mišu...Kad sam ga mućnuo nešto se čuje...
Rastavi ga pa vidi šta je to oštećeno u njemu.
Antony Kidis
28.2.2008, 18:56
I ja sam imao isti problem sa nekim Prestigio misem ali kad sam iuzeo drugi vise nije. Najverovatnije je do misa. :dedica:
I kod mog druga se isto desava kad 1 klikne levim klikom ono klikne3,4 puta a na desni normalno haha skroz je opiceno gledati kako nesto radi:rofl:
Ma prođe mu rok upotrebe...(u tvom slučaju izgleda veoma rano).Ja imao 2 meseca i 3 nedelje i poludeo mi na sličan način.Ako čuješ da mućka reci mu: :ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.