Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Ko sme da igra ovo?

ForceWare
28.10.2007, 16:50
http://fizzlebot.com/sinthai/thehouse.htm

Probajte obavezno (ako smete :Freddy:!!!)

Poruke ispod sadrže spojlere!
Ako hoćete da igrate prvo to uradite pa onda čitajte tuđe utiske!

Gadoguz
28.10.2007, 16:57
Ja ne smem..... priznajem:o:o:o

hacker_aca
28.10.2007, 17:15
Kuuul... :aplauz:

Dobro cimanje. Ko voli stare kuće neka izvoli. :)

Srlandand
28.10.2007, 18:11
Keva u gradu, cale i brat na tekmi, a ja sam uhvatio da igram ovo, i to jos u mraku. So f*****g scary.:paranoia:

AkulM
28.10.2007, 18:13
Ko igra ovu igru vise od 15min bice moj heroj!
Najjezivijen nesto sto sam ikad igrao, F.E.A.R. je odjednom postao komedija :paranoia:

WhenDarknessFalls
28.10.2007, 18:37
Ko igra ovu igru vise od 15min bice moj heroj!
Najjezivijen nesto sto sam ikad igrao, F.E.A.R. je odjednom postao komedija :paranoia:

Bre meni i nije neshto, ali ozbiljno... :qliranje: Uzmi da igras Silent Hill, ili Resident Evil 1/2 :dzavo:

TheProphecy
28.10.2007, 18:50
Jezivo od pocetka do kraja.

genius
28.10.2007, 19:04
Nije strasno... mozda u pocetku dok ne provalis foru ali posle nema nista strasno...

Telepatic
28.10.2007, 19:23
Ovo sam ranije igrao...jeza..sve sam nekako odigrao ali onaj deo kad ti devojcica sa prekrivenom facom prilazi,stvarno nisam mogao da gledam:Freddy::a_whistli:D

genius
28.10.2007, 19:30
Sto? Ja bih bas voleo da mi neka devojcica prilazi u mraku.... pa makar joj i faca bila prekrivena :D

Telepatic
28.10.2007, 19:32
Sto? Ja bih bas voleo da mi neka devojcica prilazi u mraku.... pa makar joj i faca bila prekrivena :D

Da sa pop korn kesom kao u mrak filmu 2 lol:)

Carl Jonson CJ
28.10.2007, 21:13
Добро је... Није настрашније што сам видео, али јесте страшно :) Још кад се дода да сам играо у мраку, док на симсу добује киша... А кад она девојчица... БУ! Уфф.. :)

Ulmawen
28.10.2007, 21:25
I ovi su čitali Lavkrafta dok je napolju pljuštalo.:D
Atmosfera je pogođena 100%, ali osim ovih "bu-iskočih ispred tebe!" momenata igra nije ništa posebno... Bar ja ne doživljavam igru u kojoj kroz nivoe klikćeš na 2, 3 objekta kao nešto preterano zahtevno za moždane vijuge.:)

genius
28.10.2007, 21:30
Ma ovo je vise kao neka plasilica nego prava igra. Samo me prva soba uplasila posto nisam ocekivao a bio sam smoren pa me je iznanadilo, a sve ostale sobe nisu strasne posto je u principu ista fora, mada interesantno...

Carl Jonson CJ
28.10.2007, 21:35
Па ово у суштини и није игра, већ плашилица што гениус рече, интерактивни анимирани филм :) Ако се гледа са те стране, мож' да уплаши :)

Game fever
28.10.2007, 22:32
Jao sta mi je ovo trebalo. Jos uvek mi je srce u grlu. Stvarno je extra

P.S nemojte otkrivati drugima sta ste videli, unisti feeling.

Carl Jonson CJ
28.10.2007, 22:45
Jao sta mi je ovo trabalo. Jos uvek mi je uvek srcu u grlu. Stvarno je extra

Леле... диши човече, диши :)

ForceWare
28.10.2007, 22:50
Ovo sam ranije igrao...jeza..sve sam nekako odigrao ali onaj deo kad ti devojcica sa prekrivenom facom prilazi,stvarno nisam mogao da gledam:Freddy::a_whistli:D
Evo ja i to odgledah.
Uh...
Jeste strašno...

P.S nemojte otkrivati drugima sta ste videli, unisti feeling.
Jel' dobro ovako? (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=374172&postcount=1) :)

Sasa90
28.10.2007, 22:56
Ne znam zasto ali sam ja imun na ove stvari. Inace onaj lik koji pretrci kroz ekran ima jeko lepo "ociscene" zube :D

@Game Fever
I ti dobro znas da sam ja imun na ovakve stvari :D

PCmaster
28.10.2007, 23:20
u jbt, ne igram ja ovo dok mi neko ne dodje u kucu...SAM SAM.

PCmaster
28.10.2007, 23:23
http://fizzlebot.com/sinthai/thehouse.htm

Probajte obavezno (ako smete :Freddy:!!!)

Poruke ispod sadrže spojlere!
Ako hoćete da igrate prvo to uradite pa onda čitajte tuđe utiske!

Force, hoces li ti da neki od nas mladi umru od srcanog udara???!!!:D

Koliko traje da se sve predje??? Jer ne igram, kao sto rekoh dok mi neko ne dodje u kucu!!!

ForceWare
28.10.2007, 23:33
Kratko traje, možda za svaku sobu po dva-tri minuta maksimalno.

Neće te pojesti, to je samo flash animacija. :kreza:

masteri
28.10.2007, 23:35
Krenuo sam da igram.

Ako przivim pricacu:D

PCmaster
28.10.2007, 23:39
Kratko traje, možda za svaku sobu po dva-tri minuta maksimalno.

Neće te pojesti, to je samo flash animacija. :kreza:

:mad::mad::mad:Ozbiljno???? A ja se prepao za udove moje.:kreza::kreza::kreza:
GAME IS :n_klanja::n_klanja::n_klanja:

Carl Jonson CJ
28.10.2007, 23:40
Не брини се, сви смо ми духови... :)

evanghelion
29.10.2007, 12:32
Ne smem vise! Ovo je jezivo, pet puta sam odustajao, sad definitivno! E a tek je 11 sati sta li bi bilo da ovo igram uvece!

PCmaster
29.10.2007, 14:50
pa i nije nesto kada se igra po danu, ali po mraku, to pojaca dozivljaj 100 puta... Izdrzao sam do kraja mogu da se pohvali...:-)

I-vendo
29.10.2007, 15:30
Ja ne znam koji vam je djavo:mad:!Nije da se falim ali igra nije uopste strasna.Jedini deo koji me je uplasio je onaj deo kada devojcica izlazi iz kade pune krvi:a_whistli.FEAR nisam igrao:(.A brat pored mene se ucvikao:rofl:.Igru sam igrao u mraku.Vreme tmurno, ja spustio reletne...milina:).Cale spava,keva na posao a moj brat od 7godina...:Freddy:!

I-vendo
29.10.2007, 15:32
Za one koji ne znaju.Igra je click-and-point.Treba kombinovanjem 2 ili vise stvari ,na koje mozete da kliknete, predjete na sledeci nivo.

NOT FOR 10-

TheProphecy
29.10.2007, 15:37
Ma nije bas toliko strasno da ne moze da se odigra do kraja, nisti postoji igra ili film koji bi mogli da budu toliko zastrasujuci da covek odustane.Dosuse postoje odvratni filmivi kao sto je recimo TT Sindrom, gde covek pomisli "zasto li gledam ovo".
U ovoj "igri" je sa malo prostih efekata stvorena odlicna jeziva atmosfera, zbog toga mi se ova stvar i dopada.

I-vendo
29.10.2007, 15:41
Jedino je glupo sto treba malo vremena dok covek shvati kako sve funkcionise, a kad shvati...nema vise nivoa:rofl:.I ne svidja mi se kvalitet slika i samo da su efekti malko bolji...za 20$...prodaju igru.

Ice-Man
29.10.2007, 16:16
Ma ja ovo ne smem da igram sam... niti kad je neko pored mene. Cim ima neka devojcica ili bilo kakvo dete odma znam da to ne mogu da igram. Tako sam i za FEAR znao pre nego sto je izasla tako znam i za ovo, ali nije da necu moci lepo da iskoristim ovo. Pozvacu jednog drugara koji se jos vise plasi nego ja i onda mi nece biti toliko strasno!:Freddy:

ForceWare
29.10.2007, 16:17
Meni je jako u trećem (ili četvrtom?) nivou kad se ona devojčica nakrivi pored vrata...

I-vendo
29.10.2007, 16:28
@Ice-Man
Ne smes:rofl:

@ForceWare
A meni je to samo glupo uradjen efekat.Ne plase se svi istih stvari:dedica:

:dzavo::dzavo::dzavo::dzavo:

ForceWare
29.10.2007, 16:32
@Ice-Man
Ne smes:rofl:

@ForceWare
A meni je to samo glupo uradjen efekat.Ne plase se svi istih stvari:dedica:

:dzavo::dzavo::dzavo::dzavo:
Pa kad bi ti bio uključen fullscreen sa ugašenim svetlom i pojačanim zvukom do normale, nemoguće je da se bar malo ne uplašiš. :D

Jedino da ti je isključen u mozgu centar za strah ili tako nešto... :D

I-vendo
29.10.2007, 16:37
Па мож се деси:icon_scra.Укључио сам звук и слику пребацио на фулл сцреен.

TheProphecy
29.10.2007, 16:47
Pa kad bi ti bio uključen fullscreen sa ugašenim svetlom i pojačanim zvukom do normale, nemoguće je da se bar malo ne uplašiš. :D

Jedino da ti je isključen u mozgu centar za strah ili tako nešto... :D

Nemas pojma koliko ovde na forumu ima hrabrih ljudi :aplauz:.

I-vendo
29.10.2007, 16:56
Nemas pojma koliko ovde na forumu ima hrabrih ljudi :aplauz:.

:rofl:Mnogo....:rofl:

ForceWare
29.10.2007, 17:15
Nije u pitanju hrabrost nego osećaj za strah.

TheProphecy
29.10.2007, 17:20
Nije u pitanju hrabrost nego osećaj za strah.

Ma znam na sta si mislio, ono sto sam rekao bilo je ironicno.Svakoga mora da prodje jeza kad odigra ono, ali naravno uvek treba ocekivati da se javi neko ko ce reci "Ma daj ja se niceg nisam uplasio,eee da samo znate sta sam ja sve igrao..." :)

Pelagijska Argosija
29.10.2007, 17:25
Stvarno samo onaj kome teče voda u venama nije osetio bar jednom žmarce niz ledja dok je igrao ovo:Freddy: Nikako za srčane bolesnike.

I-vendo
29.10.2007, 17:27
Pa ja uopste ne igram horor igrice:confused:

PCmaster
29.10.2007, 19:49
Meni je najgore, kada tek upalim svetlo a ono stoji devojcica pored mene i nesto se "drma"....... Ali nije igrica BOG I BATINA. najstrasnije sto sam igrao je COLD FEAR.Inace desi se strecanje u igrici jer po meni scene dugo traju pa se covek smori i ne ocekuje nista a kad ono odjednom proleti neka glavudza ispred tvog pogleda!!!

Inace ne bih da se hvalim ali sam dosta hrabar.:rofl::rofl::rofl:
To se ogleda u mojim hrabrim postupcima:boodala::boodala::boodala:.:rofl::rofl:

evanghelion
29.10.2007, 20:53
Meni je jako u trećem (ili četvrtom?) nivou kad se ona devojčica nakrivi pored vrata...

A znao sam da ce da se desi tako nesto i opet sam se najezio. Odigrao sam do kraja ali su mi poslednje dve sobe bile smesne, mislim druga i treca su najcreepy.
:Freddy:

Game fever
29.10.2007, 21:38
Ovo mora da je pravio neko ko je igrao FEAR. Bas sam pre par nedelja presao istu. Odmah sam se prisetio Alme i onih nocnih mora posle toga.:bibidu::n-hang:

dodgeme
29.10.2007, 23:23
moram se pohvaliti da sam preso igricu do kraja i moram reci da je poprilicno dobra

ako nekom treba walktrough

[SPOILER(nema spoilera u vezi sta se desava, samo kako preci nivoe]
u prvoj sobi treba kliktati na sliku, pa zatim na loptu, pa opet na sliku dok se neslomi i na na loptu dok nepukne

druga soba, listic papira, lekovi na podu i zatim na wc solju, onda opet na papiric dok ne postane prazan i kad postane onda opet na lekove

treci nivo, kalendar, lutka, kalendar, lutka dok nepadne indetifikaciona kartica, cim padne klik na nju 2,3 puta

cetvrti nivo, slika,radio,slika,radio dok nepadne slika, kad padne onda rupa u zidu, slika, dok se nedobije pistolj, onda opet na sliku

prekidac za svetlo dok se ne upali, papiric na podu izaci iz papira i ugasice se svetlo, upaliti svetlo, KRAJ [< highlight]

iMa_NeKo_PljUgU
29.10.2007, 23:28
Ne bih da kvarim zabavu, ali ovo sam prešao kliktanjem po čemu god sam stigao:a_bleh: Naravno sa druge strane tu je (bar po meni) veoma dopadljiva pričica sa cool horor elementima;)

Highlander
30.10.2007, 13:35
Ja sam ovo malo igrao noćas... stigao sam do kupatila i kad je ona spodoba izašla iz kade i lupila mi šamar, momentalno sam batalio.:paranoia::rofl: Sad sam je prešao...:qliranje:

Ufff, FW platićeš mi! :D

ForceWare
30.10.2007, 17:37
Ufff, FW platićeš mi! :D
Hej, ne napadaj glasnika. :D

SirDuck
31.10.2007, 20:01
Hmm, odigrah...ništa tolko strašno, cimnuo sam se samo na kraju sa onom devojčicom...

Shang Tsung
31.10.2007, 20:12
Znao sam da ce ova klinka da se razdere nesto na kraju, ali opet su me prosli mega zmarci...

Stevvan
31.10.2007, 23:52
Ja sam Dzedaj, nebojim se... Ja sam Dzed... AAAAAAAA!!!!! :D:D:D

Sad sam odigrao, ne mogu da kazem da sam doziveo potpun utisak zato sto su mi zvucnici pokvareni (citaj zvuk se uopste necuje) tako da je to verovatno doprinelo da se neuplasim :) Pokusacu kod nekog ko ima ispravne zvucnike... Btw, stvarno jezivih stvari ima u javnom prevozu :dedica:

I-vendo
1.11.2007, 0:14
:rofl::rofl:prevoz...evo mrkli mrak...pada hladna jesenja kisa...a ja cu poceti da igram

/////Cek prvo da razmestim krevet:Freddy:

Bokisha
1.11.2007, 11:43
Igra je potpuno :bibidu: pa onda :n-cc2:

I na kraju :tapsh:
:paranoia:

HypeR
1.11.2007, 12:31
ja ocu da igram ali nemam ni igru a ne znam ni o chemu se radi :( odakle da skinem igru ?

Pelagijska Argosija
1.11.2007, 12:36
HypeR;377459']ja ocu da igram ali nemam ni igru a ne znam ni o chemu se radi :( odakle da skinem igru ?

Igra se direktno sa sajta, tako da ako imaš dial-up bolje odustani. Imaš link na prvoj strani, prva poruka. Kada ti učita stranu trebalo bi da vidis u tekstu podvučeno The House. Klikni i uživaj.:ciao:

HypeR
1.11.2007, 12:39
Igra se direktno sa sajta, tako da ako imaš dial-up bolje odustani. Imaš link na prvoj strani, prva poruka. Kada ti učita stranu trebalo bi da vidis u tekstu podvučeno The House. Klikni i uživaj.:ciao:

na trecem sam sobi idem dalje uopshte nije strashno ... :(

HypeR
1.11.2007, 12:42
wi niste normalni owo je smeshno a ne strashno !!! :):D;)

Stevvan
1.11.2007, 13:21
Jeziv deo mi je bila ona poruka od oca, kaze nesto u fazonu "mnogo sam voleo svoju porodicu pa sam ih sve ubio, kako bi zajedno ostali ZAUVEK". A smesan deo mi je bio kada slika padne pa se skotrlja i ona devojcica sto je obesena :rofl:

I-vendo
1.11.2007, 13:23
Povlacim sve sto sam rekao.Igrao sam juce u mrklom mraku,sam u kuci,kisa pada...:Freddy:u pola jedan...

noisy
1.11.2007, 13:36
malo brzinski na poslu, al' zaglavio u hodniiku :)

ForceWare
1.11.2007, 17:19
Zašto da odustane ako ima dial-up?
Ja sam je tako igrao. ;)

Sačekaš loadovanje minut-dva i eto.
Taman imaš dovoljno vremena da dođeš sebi. :)

Pelagijska Argosija
1.11.2007, 18:46
Pa mislio sam ako dugo čeka na učitavanje igra će izgubiti svoju draž.

Srlandand
1.11.2007, 19:04
Meni je na dial-up-u ucitavalo po nekih 30-tak sekundi, nije se gubila draz uopste, vec kao sto moj prijatelj FW kaze, davalo ti je vremena da malo dodjes sebi. I jos jedna stvar, ne znam zasto je svima ona devojcica na kraju bila strasna, ja sam se isprepadao u drugom i trecem nivou (sobi).

I-vendo
1.11.2007, 19:06
Ja sam se usr0 kada sam igrao drugi put na prvi i u onoj sobi sa portetom:Freddy:

HypeR
1.11.2007, 20:01
Ja sam se usr0 kada sam igrao drugi put na prvi i u onoj sobi sa portetom:Freddy:

LJUDI MENI JE OWA IGRA SMESHNA PRESHO SAM JE ZA MINUT UZGRED DA ZNATE IMAM KABLOWSKI ...

Carl Jonson CJ
1.11.2007, 20:06
Па добро, то је твој субјективан осећај, не плаше нас исте ствари :) И нема потребе за виком :p

I-vendo
1.11.2007, 20:15
Pa pitanje je i okolina u kojoj obitavas.Ako si igrao u sred bijela dana, :rolleyes:.A ako igras nocu u 00:30,napolju pada kisa,nemas nikog kuci, :bibidu:.Probaj.

I ja sam igru igrao kad je bio dan i bila je laka, a nocu...:bibidu::bibidu:

Carl Jonson CJ
1.11.2007, 20:21
Ако се довољно уживиш, доба дана није битно...

играо сам Wolfestein у по бела дана, и кад су они тролови искочили из оног зида...

:D

Half-Life boy
1.11.2007, 20:39
Kako da skinem ovo trazi mi neku sifru? Mozda je do download acceleratora otkad sam skinuo Crysis trazi mi username i password za svaki download za gamershela a evo sad i sa ovog sajta.

Carl Jonson CJ
1.11.2007, 20:52
Не скидаш ништа, то се игра на сајту, можеш евентуално да пробаш са овим (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1993) програмом, и то ако имаш Mozillu Firefox али није сигурно да ћеш успети.

_RaZoR_
1.11.2007, 22:15
Ljudi kako ono kad uđem u kuću i kad neka lopta padne, kako da izađem ???

Carl Jonson CJ
1.11.2007, 22:21
Нема изласка, само куцаш насумице на лопту, слику итд. наизменично и неколико пута ако треба, док ти се не отворе друга врата.

ForceWare
1.11.2007, 22:31
Нема изласка...
Tako je! NEMA izlaska!

buhahahaha... :D

_RaZoR_
1.11.2007, 22:40
Ja mislio ovo nešto...pihh....Ništ', ko i da nisam pogledao.

Carl Jonson CJ
1.11.2007, 22:43
Tako je! NEMA izlaska!

buhahahaha... :D

Значи ти... :eek:

No, no, noooo please....

:D

uros@3D
2.11.2007, 0:51
Upravo presao, utisci:

1. nivo: iscimao sam se k'o ne daj Boze! Nisam znao u cemu je fazon pa sam kliktao samo k'o lud.

2. nivo: malo manje strasniji od prvog ali opet jeziv...

3. nivo: morao sam da drzim oci zatvorene kad god sam kliktao na nesto... najbolji lek :) Da nisam, verovatno bih pao sa stolice kad bi mi iskocila ona mala...

4. nivo: Ovde sam resize-ovao Operu tako da mogu da vidim sareni desktop kako ne bih zaboravio 'de se nalazim i malo sam se manje iscimao...

5. nivo: Ovde sam vec ostao pribran i zavrsio bez nekog velikog cimanja...

Sve u svemu ovo je jedna j**eno strasna flash animacija :n-cc2: Bila bi jos strasnija da su ubacili da izlece nesto, onako u medjuvremenu a ne samo kad klikces ali opet svaka cast autoru na realnosti i atmosferi :tapsh:

Ipak mi je F.E.A.R. strasniji... ali bi mi sad dobro dosao da se malo "otreznim" od ovoga... :D

Half-Life boy
2.11.2007, 1:32
Prešao sam tacno u ponoć i meni igra nije toliko strašna. Kad sam video onu malu reko nisi ti dete Alma, al ni Alma mi nije bila strašna. Ćafo nemoj mećati svašta gde ne treba.

culer
2.11.2007, 14:55
Presao sam, igru nije losa ,mada su skoro sve fore iste kao u ostalim horor igrama......Jel moze neko da mi preporuci neku slicni igricu (horor) na netu ??/??

Carl Jonson CJ
2.11.2007, 14:59
Имаш на линку за игру још две сличне игре, чини ми се ;)

I-vendo
2.11.2007, 16:25
Nisu bas horor ali su tu negde:rolleyes::a_whistlihttp://www.absolu-flash.com/horror-games/index.php?rubrique=peur

ForceWare
2.11.2007, 17:14
Nisu bas horor ali su tu negde:rolleyes::a_whistlihttp://www.absolu-flash.com/horror-games/index.php?rubrique=peur
Link ti nije dobar.

edit: dobar je ali ne može da se kilkne :D
http://www.absolu-flash.com/horror-games/index.php?rubrique=peur

Pazi upozorenje koje izlazi :D
http://img210.imageshack.us/img210/9603/67822268cy9.png

edit:2
Jer to Opera?Ja koristim Firefox 2.0.0.8. i nema problema.Isto mi izbaci poruku da sajt nije za one sa slabijim srcem.
Ma dobar je link i sve radi, nego mi zanimljivo ovo obaveštenje koje iskoči :D

edit3:
jeste opera

I-vendo
2.11.2007, 17:28
Jer to Opera:icon_scra?Ja koristim Firefox 2.0.0.8. i nema problema.Isto mi izbaci poruku da sajt nije za one sa slabijim srcem.:dedica:

PCmaster
2.11.2007, 20:52

MIslim....sta reci...nisam se uplasio vec zamalo da sam povratio....:rofl:

Red Dragon
10.11.2007, 14:42
Simpaticno :). Mada na zalost ovo ne deluje na mene(kao ni ostali horor filmovi). Kao da sam gledao Mrak film. Ocekivao sam da ce glava one devojcice da izroni iz klozetske solje, a ne kade.Cak sam svo vreme bio je ubedjen da je ona devojcica Majkl Dzekson,samo sam cekao trenutak da razbijem monitor kad se on pojavi(pogotovo u hodniku) i da se usudi da kaze "I love little children!"
Pa kad se na Fear nisam ni nakasljao, sto bi tek na ovo.

Ali za one strasive, ovo je odlican nacin da pobede svoj strah.

blenderas
11.11.2007, 14:34
Najodvratnija igra koju sa igrao posle Silent Hill - a. :eek::eek::eek:
Nije toliko strasna koliko je i gadna. Stvarno svaka cast ljudima koji su uspeli da naprave ovakvu igru u flash - u.

Alek92
14.11.2007, 20:32
i nije tako strasno... been there, done that...

Sun Tzu
14.11.2007, 21:46
Bre ljudi poredite ovo sa FEAR-om? FEAR je radilo 300 profesionalaca, 3 godine, a ovo jedan lik... Normalno da nemoze da bude isto...:boodala: Ovo je bolje :D

Inace presao sam celu :to_care: ali nije bilo prijatno...skratila mi zivot za koju godinu :paranoia:
Nema veze, jos 258 je ostalo... :kreza:

MaxXx
22.11.2007, 23:25
Ne buh da zvucim glupavo, ali ovo igram vec 3 minuta i nisam siguran sta da uradim u petoj sobi, tj hodniku?:confused::icon_scra

Sun Tzu
22.11.2007, 23:36
Evo ti u ovoj poruci (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=375324&postcount=46) sve objasnjeno... ;)

LoneWolf
23.11.2007, 0:34
Bio sam (prvi put) sad na ovom linku i...nisam se prestrasio.
Vremenom dosadi "soundtrack" koji bi trebao da unosi suspens ali umjesto toga unosi dosadu i smara.
"Radnja" je donekle OK,ali jednostavno sam "too hard core" da bi me ovakvo nesto "nasankalo".

MareZinjo
23.11.2007, 14:23
Mozda bi bilo strasnije da nemoram da klikcem 5000 puta za svaki nivo.Ovako i nije tako lose ;)

sharlo_03
23.11.2007, 16:29
OK je igra, nije toliko strasna. ja sam se vise strecao dok sam igrao the suffering ili fear ili ono kao se bese zvala ona igra gde vodis tim vojnika na nekom polarnom istrazivanju i onda tamo koljete aliene?
E od toga sam imao nocne more, kao i od DOOM 3 e od toga prvi put sam igrao kad su moji bili na sastanku a brat spavao ja napanjio sluske i igraj bato!
Celu noc nisam mogao da spavam! U snu mi neka bica iskakala pred oci i vristala ko luda! Sad ocu ponovo da nabavim pa da predjem:to_care:

Lokigodofirendlies
23.11.2007, 17:04
ono kao se bese zvala ona igra gde vodis tim vojnika na nekom polarnom istrazivanju i onda tamo koljete aliene?
E od toga sam imao nocne more, :to_care:

The Thing je bio strasan, posebno zato sto nikome nisi mogao da verujes:paranoia: a ovo ne bas preterano

sharlo_03
23.11.2007, 18:36
EEEEEEEE da the thing. E to je ono sto ja nazivam dobrom horor igrom. Kad se setim onih neispavanih noci.......:to_care: