sstefan
27.10.2007, 13:16
Dakle, preko analognog kabla sve radi normalno ali kada ubacim DVI kabl (koji sam dobio uz monitor ali nisam koristio jer stara grafa nije imala DVI izlaz) izadje poruka DIGITAL- power saving mode i slika nestane (zacrni se i upali se narandzasti LED kao kada je iskljucen komp ili kada je na stand by-u ). Kada izvadim DVI na monitoru izadje poruka da nema signalnog kabla sto znaci da on prepoznaje kada je koji kabl ukljucen ali preko digitalnog ne daje sliku ? Probao sam bez drajvera, sa najnovijim ATI-jevim,Omega i uvek isto.
P.S. Citao sam vec da su neki imali slican problem sa ovim monitorom, da pravi problem sa ATI karticama ali i to da je radio DVI na 9550 najnormalnije. Da li mozda ima veze sto je ploca starija i AGP 4x, ne znam vise sta da mislim. Ima li leka ? :n_klanja:
P.S. Citao sam vec da su neki imali slican problem sa ovim monitorom, da pravi problem sa ATI karticama ali i to da je radio DVI na 9550 najnormalnije. Da li mozda ima veze sto je ploca starija i AGP 4x, ne znam vise sta da mislim. Ima li leka ? :n_klanja: