PDA

Prikaži potpunu verziju : Xpand Rally Extreme

NoViCaAa
21.10.2007, 15:20
Kupih ovu igricu pre par dana...Mislim da je malo starija ali ok..

Igram je na lap-topu

Grafichka x1400 256mb
Procesor Intel Core Duo 1.8ghz i na 512rama na high detaljima...

Shto se tiche grafike i realnosti u voznji sve je ok ali mnogo je teshko igrati preko tastature....Previshe je teshko upravljati..Probacu danas sa volanom pa cu vam preneti utiske...

Koja su vasha mishljenja o ovoj igri ?

P0z svima

Gadoguz
21.10.2007, 15:23
Malo sam prije igrao ovu igru, drug dobio uz Grafu(8500GT) Pa sam kod njega malo igrao i uopste nije losa;)

NoViCaAa
21.10.2007, 15:34
Igrao si na tastaturi ili sa volanom ?

Na tastaturi je preteshko :n-cc2:

Gadoguz
25.10.2007, 0:53
Igrao si na tastaturi ili sa volanom ?

Na tastaturi je preteshko :n-cc2:

Igrao sam na tastaturi i nije bas toliko tesko;)

Game fever
25.10.2007, 11:53
Igrao sam stariju verziju, a novu sam samo probao. Nijednom nisam imao volan. Igrica ima relativno dobru fiziku(automobili su kao od kartona), grafika je dobra, zvuk motora je ocajan. Dosta je teska zbog skupih delova, i zna da bude pomalo dosadno.

Igornik
25.10.2007, 12:39
Smorila brzo i vrlo nerealna (razlika izmedju Richard Burns rallyja i ovoga je nebo i zemlja shto se tiche fizike) a grafika od 1 do 10 zasluzhuje 8

mitrovskiigi
9.11.2007, 18:00
Posle Richarda mozda cak i najbolja fizika.

<Rio_da>
23.12.2007, 20:53
Ne znam da li ste gledali levo ili desno pri pravljenju profila... igra ima 2 opcije Arcade i Simulation... sto je super... Grafika je odlicna s'obzirom kako mi radi na krsh kompu, zvuk me nije nesto odusevio... automobili su relativno raznovrsni...

Super su one fore sa zivotinjama koje pretrcavaju stazu i oni pogubljeni ljudi sto beze da ih ne zgazite :D... konacno se ne osecam se kao da sam sam na planeti zemlji... i vozim reli...

Stojadin
29.12.2007, 12:19
Ma shit zesci igra zesce smara nema sanse da odigram vise od 3 trke za redom.Nema licenciranih automobila , mislim covece bugati vejron za rally???!!!Staze mnogo lice (kina amerika sve isto) i izgledaju ko kad bih ja uzeo da ih pravimu nekom map editoru samo slagao objekte, losa kamera , zvuk motora(zvuci kao komarac) , automobili ko da su on papira pravljeni......ma Colin je tata za ovo.

Automobili raznovrsni??? Sve se svodi na 5 ,6 automobila samo sto su nabudjeni u razlicitim klasama

Morandi
13.3.2008, 10:05
Igru bih vam preporucio svakako! Dobio sam je uz graficku i igra je odlicna. Ima next-gen grafiku i vrlo dobru fiziku, a uopste nije zahtevna. Igram i multiplayer koji je odlican i nije potrebna neka velika brzina neta. ima dosta auta u 4 klase. Jedino zameram sto su masivniji auti kao sto su dzipovi brzi kao i trkacki auti.:ciao: