Prikaži potpunu verziju : Budite Admin na 1 dan na svom demo forumu!
DobroslaV
15.10.2007, 20:38
Ako želite da znate šta sve admini mogu,budite admin na 1 dan!Idite ovde (http://www.vbulletin.com/admindemo.php),ukucajte samo ime,prezime,e-mail,biće vam dat acc. koji je jednodnevan,kliknete enter vBulletin Demo,logujete se kao admin:cool:,ako hoćete napravite drugi običan acc.(da se iživljavate :D :cool:) i uživajte!
PozZ!
Ako želite da znate šta sve admini mogu,budite admin na 1 dan!Idite ovde (http://www.vbulletin.com/admindemo.php),ukucajte samo ime,prezime,e-mail,biće vam dat acc. koji je jednodnevan,kliknete enter vBulletin Demo,logujete se kao admin:cool:,ako hoćete napravite drugi običan acc.(da se iživljavate :D :cool:) i uživajte!
PozZ!
Baš me je interesovalo kako izgleda Admin Panel kod vBulletin-a, hvala ti.
ForceWare
15.10.2007, 21:22
Been there done that. :D
nighthawk
15.10.2007, 21:26
Pa mozes i da skines ceo Vbulletin preko torrenta ili sl. i da ga instaliras na svoj server, tako mozes mnogo detaljnije da se igras s' njim. A ako imas neku privatnu mrezu u komsiluku mozes da imas i realne ljude kao clanove.
Admin panel VBulletin coveku koji je navikao na phpbb ili SMF izgleda apsolutno zastrasujuce, ima previse opcija, ne zna covek sta da radi sa njima.
Eh, jeste malko komplikovano, ali treba krenuti redom i sve dobija smisao.
Meni nije trebalo mnogo, iako nisam imao baš nikakva iskustva sa forumima u trenutku kad su mi uvalili ovaj posao... pardon, kada sam dobio radni zadatak da administriram forum ;)
Ako si vec cackao phpbb pnda nije tako jako komplikovano ali ima mnogo vise opcija definitivno nego phpbb.
@VojaM samo bi na ovo trebao da kliknes i imali bi nove smajlije:dzavo::dzavo::dzavo:
12816
Jeli neko ikada probao Invision Board :) E to chudo ima dosta opcija, na takom jednom forumu sam bio admin...
Na jednom takvom forumu jesam admin :D Meni je IPB najprijatniji za koriscenje (admin panel... wow...), ali s obzirom da vBulletin nisam mnogo ispitivao, ne mogu reci koji je bolji.
nighthawk
16.10.2007, 15:24
ima mnogo vise opcija definitivno nego phpbb.
phpbb ima oko 30 tabela u bazi podataka, a Vbulletin ima 110, to dovoljno govori o razlici izmedju ova dva foruma.
ForceWare
17.10.2007, 1:49
phpbb 3.0 ima 62 tabele. :D
http://img90.imageshack.us/img90/9394/ooooooobm8.png
DobroslaV
17.10.2007, 17:45
Skinuo sam vbull_test.php.Kako da ga pokrenem?
Eh, jeste malko komplikovano, ali treba krenuti redom i sve dobija smisao.
Meni nije trebalo mnogo, iako nisam imao baš nikakva iskustva sa forumima u trenutku kad su mi uvalili ovaj posao... pardon, kada sam dobio radni zadatak da administriram forum ;)
Sto se bunis, posao ti je u sklopu radnog staza, a mozes da spojis dobro sa korisnim,tj plata + odmor na forumu.:qliranje:
Verovatno preko nekog programa sta kazes? DW, notepad ++...
Inace...meni se svidja kontrolna tavla vB-a jeste da je u pocetku malo komplikovano ali kasnije se navikne. Forum numero uno.
Pozdrav
meni je nekako phpbb sa modifikacijom Categories hierarchy najbolji, inace sam koristio i IPB i Phbb3 (ovu betu poslednju), VB isto....
nighthawk
22.10.2007, 23:27
treba ti php i myslq server, mozes da instaliras apache i mysql (jako komlikovano resenje) ili da skines xampp ili wamp (bio je tekst u SK pre nekog meseca), sto je veoma jednostavno.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.