PDA

Prikaži potpunu verziju : samsung c300

forrest_gump
15.10.2007, 10:43
Sveze kupljeni samsung c300. josh formiram bateriju - toliko je svez. A eto, vec mi pravi probleme..

Dakle, nashla sam sajt na netu sa igricama (poshto ne znam da li je legalan ili ne ja necu da ga navedem, a i nije toliko bitan). Udjem preko wap browsera na taj sajt, ukucam shifru i treba da skinem igricu na tel. U memory statusu pishe da imam 512kb memorije i da je svih 512 slobodno - nemam nishta. Krenem da skidam igricu od 150kb on mi kaze entity too large. Nadjem igricu od 89.7KB on kaze not acceptable. Nadjem igricu od 27Kb on mi kaze not acceptable. A igrice su sigurno za c300.
Neshto slichno se deshava i kada hocu da skidam melodije..
USB nema i jedino reshenje za moj telefon i jeste wap download..

Ima li neko ideju shta da radim, ili mozda neki sajt da preporuchi, ako mislite da neshto ovom telefonu uopste moze da pomogne?
Imam 4 igrice postavljene, od toga 3 dobre i sve tri su trial i trazi mi da se registrujem.. A ako nemam ni bluetooth ni usb ni razne druge zezalice hocu bar da se igram na ovom chudu...:(

Hvala unapred!
PoZz!

donator99
15.10.2007, 11:31
E, ovako.Samsung(bar stare serije)primas samo .jad igre.Znaci .jar ne moze.
Dalje, mislim da je limit za Samsung starijih serija 125kb.Znaci .jad igre do 125 kb i sve bi trebalo da bude OK.