PDA

Prikaži potpunu verziju : Burger Shop

Patton
10.10.2007, 19:44
Za sve ljubitelje fast food-a i za one koji u skorije vreme planiraju da otvore ovakvu jednu radnju, evo jedne simpaticne igrice. Mene je poprilicno zarazila :kreza:

After receiving some strange blueprints in the mail, you build an extraordinary food-making contraption and open a restaurant. Make food and satisfy a variety of customers until you discover the truth behind the mysterious blueprints. Burger Shop has multiple game modes including Story Mode, Challenge Mode and Relax Mode.

* 80 exciting levels!
* 8 different restaurants.
* Over 60 upgrade items.

http://www.bigfishgames.com/download-games/2178/burger-shop/index.html?afcode=af2696a4f7dd&src=bfg12y09engsbrgs&gclid=CNHa_tHvhI8CFSEPZwodzj-Euw

muki85
11.10.2007, 20:14
Jao Pattone, nemoj molim te da pominjes big fish games, lud sam za njima... Samo reci hvale... Oni i reflexive arcade prave najjace male igre ubedljivo [ovo je subjektivno misljenje koje podleze komentarima takodje subjektivnih smrtnika] :kreza:

Ulmawen
29.10.2007, 22:15
I tako ja skinula igru, krenula da igram... Prešla jedan nivo, drugi, treći... Izgradila jedan dodatak, drugi treći... deseti, jedanaesti...:D Obnevideh od hamburgera i milk šejkova... Ali nema veze, neće gosti ostati neusluženi!... I tako, malo po malo, napolju pade mrak (u realnom svetu :D)... Ja se setih da ništa nisam jela ceo dan; preselo mi od onolike hrane u igri... I maločas shvatih da više ne umem da razlikujem kačkavalj od zelene salate, pa uspeh nekako da se "odšvajsujem" od stolice.
Pattone, nije humano da ostavljaš ovakve linkove!:D

Patton
30.10.2007, 14:35
pa uspeh nekako da se "odšvajsujem" od stolice.
Kako si to uspela? Ja jos uvek vucem iza stolicu sa sobom :D

Simpaticna igra, ali se jako brzo predje. Da je barem duplo duza sa duplo vise "kerefeka" za ubacivanje u restoran bila bi bas :love: