Prikaži potpunu verziju : PISCEL FILE VIEWER za k700
PCmaster
10.10.2007, 16:31
Ova aplikacija je strasna, na drugim telefonima. Zanima me vi koji ste upoznati sa ovim programcicem, da napisete svoja misljenja i zapazanja o njemu, usput i link ako moze, da je skinem za svoj k700i.:dedica:
Koliko ja znam ima ga na symbianu i na nekim Samsungovim telefonima..ne znam da li postoji u java verziji? to je nesto na foru office citaca,pdf,word,excel...?
PCmaster
10.10.2007, 17:27
Koliko ja znam ima ga na symbianu i na nekim Samsungovim telefonima..ne znam da li postoji u java verziji? to je nesto na foru office citaca,pdf,word,excel...?
U pravu si. Ja sam tu aplikaciju i video na samsungovom telefonu. Stvarno je EXTRA. Koristilo bi mi .:dedica:
U pravu si. Ja sam tu aplikaciju i video na samsungovom telefonu. Stvarno je EXTRA. Koristilo bi mi .:dedica:
imao sam je na D600 i ni na jednom drugom "obicnom" nisam video...a bilo bi lepo videti takav java program...
PCmaster
10.10.2007, 18:35
imao sam je na D600 i ni na jednom drugom "obicnom" nisam video...a bilo bi lepo videti takav java program...
U pravu si. I ja bih voleo da je vidim na se modelima serije k. Da nema neka slicna aplikacija ovoj koju ti poznajes. Bitno mi je da ima iole slicna svojstva kao ova.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.