Prikaži potpunu verziju : Susret forumasa 25.10.2007., 15h, Kalemegdan, kod tenkova
Posto mi iz Subotice nismo mogli prosli put da dodjemo na susret imam jedan predlog. Posto 25 oktobra nase odeljenje ide na ekskurziju, tacnije na sajam knjiga, u Beograd zeleo bi da vas pozovem na mali susret 25 (cetvrtak) oko 3 sata da se nadjemo na kalemegdanu. Iz subotice ide nas par ukljucujuci i mene pa vi koji ste iz Beograda bi mogli da nam se pridruzite.:ciao:
Tema je otvorena u pravi čas!:dedica:
Dragi članovi, obratite pažnju na ovaj (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=357033&postcount=586) post, iz ove (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858) teme.
Kao što i sami vidite, imamo priliku da spojimo lepo i korisno. Pozivam vas sve da dođete u što većem broju na ovo okupljanje forumaša, jer je ova akcija poslednjih meseci utihnula i stala na nedovoljnom iznosu koji smo prikupili... Ne traže se bog zna kakve pare, dobro će doći i 100 ili 200 dinara, što, pretpostavljam većina ima... Ne mora se čak ni znati koliko je ko doneo (ako to ne želite), pare možete jednostavno staviti u kovertu i predati onom ko bude zadužen da ih skupi.
Evo prilike da se svi pokažemo i da učinimo dobro delo, i to sve onako usput, dok se budemo družili i upoznavali... :)
Od srca se nadam da će za ovo biti veliki broj zainteresovanih...
Zaebano je sto je cetvrtak, videcu dal cu moci zbog skole.
ako budem mogao docicu sigurno :)
Sad videh Imzadin post.
Kada ce to biti, rado bih dosao da dam Simketu pare licno posto mrzim poste.
Ako ne mogu da se zadrzim onda samo da mu tutnem pare i da bezim :)
Shto mi obrisaste post, stavio sam smajlije (koliko ja znam to se stavlja kda se neko sali), no nema veze, dolazim i ja :) I naravno donatovacu :)
Master Neo
8.10.2007, 20:21
A jel ima nekih devojaka u tom tvom razredu :D Ako ima eto mene na okupljanju:dzavo:
@ Imzadi, sto se tice para, pare nisu problem, para nema :D Mala shala, baci mi na pm, ako te ne mrzi, u vezi tog okupljanja sta i kako, pa da i ja uletim s nekom kintom
Vidi jos je onda i dobro doslo. Znaci sve one koji mogu da dodju na ovaj mali susret (znam da je los dan ali jbg) mi cemo da budemo tamo do negde 8 sati jer jbg ide nam bus pa moramo ici. Inace devojaka nema nazalost ali ce se verovatno naci koja za tebe :D. Znaci svi onda koji mogu nek dodju 25 u 3 sata na kalemegdan. Moze kod te fontane ili kod spomenika. Videcemo jos.
Mozda dodjem i ja :) Sve zavisi kad idem na sajam, obicno je radni dan, tako da vrlo lako moze da se desi da to bude cetvrtak :)
I tad cu da dam svoj doprinos akciji, a ako ne idem tad onda cu da uplatim ovako :)
http://www1.picturepush.com/photo/a/226554/img/forum/akcija-plavi.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
Ovako, mogu da stignem sto se tice skolskog rasporeda, posto idem ujutru u skolu te nedelje.
Kolko cu da ostanem zavisi od toga sta budem imao da ucim za 26-ti, tako da cu videti :)
Moj deo para dobijate :)
Ja veroatno dolazim....Jes da mi je na 5min od skole ali cu tek da vidim, da li oce razredna da me pokriva...
E imam jedno malo glupo pitanje... Jel Imzadi musko ili zensko? Ne mogu da provalim pa bog...
Ja ne bih bio ja kada ne bih zapetljao stvari jos malo...
E jel mogu ja lepo da clanu foruma sa nickom Imzadi (malo sam se glupo izrazio zbog one gore dileme) da dam pare a znate-vec-koji clan da to uplati gde treba, da se ne cimamo dzabe...
Pobrisan je off topic, ali da ne bude zabune (i ako nekome znači da to zna), jeste, Imzadi je žensko :) I 90% ću doći na ovo okupljanje (još nije sigurno, jer ne znam unapred da li ću tad biti slobodna), tako da meni možete dati novac koji donesete, ili nekom drugom, oko toga ćemo se dogovoriti ;)
Nema sanse da dodjem-imam ispit 31-og :(
Pare mogu da uplatim i na racun ;)
Oce tko doci iz redakcije?
Ne znamo još, videćemo... Trebalo bi ;)
Ja veroatno dolazim....Jes da mi je na 5min od skole ali cu tek da vidim, da li oce razredna da me pokriva...
E imam jedno malo glupo pitanje... Jel Imzadi musko ili zensko? Ne mogu da provalim pa bog...
Ja ne bih bio ja kada ne bih zapetljao stvari jos malo...
E jel mogu ja lepo da clanu foruma sa nickom Imzadi (malo sam se glupo izrazio zbog one gore dileme) da dam pare a znate-vec-koji clan da to uplati gde treba, da se ne cimamo dzabe...
Ranije su se širile neke glasine da je u pitanju transformers ;):)
ali koliko sam ja upućen u pitanju je veoma lepo žensko,
ali i fajter kome bi i Rambo pozavideo ...
prema tome najbolje da se držiš na sigurnom ostojanju
i da vodiš računa kako se ponašaš i šta pričaš :)
Čuo sam i neke glasine kako je Marko_L neke likove koji su se o njoj raspitivali zakopao duboko u bašti, kaže bolje mu od tada radja povrće. :)
PS.
Morao sam malo, tek toliko da čoveka uputim ... ;):)
Master Neo
9.10.2007, 1:43
Ko Imzadi? U ne kachi se sa njom! Kruze strashne glasine o njoj! Pre koju godinu neki forumas je prozivao, i njoj je puko film, banovala ga je, nasla mu IP adresu, otisla na vrata i spalila kompjuter, a njemu odsekla prste da ne bi vise mogao da lupeta gluposti forumima! Sa njom budi samo na dobar dan, kako ste :D:dzavo:
Jos jednom pozivam sve vas da dodjete na ovaj mali susret i ako je vec rec o maloj deci svi koji dodju neka odvoje malo para na to da i oni budu imali kompjuter.
http://www1.picturepush.com/photo/a/226554/img/forum/akcija-plavi.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
Uf gde cetvrtak. Gore vreme nije moglo da mi se padne. Da je petak mozda bi i doso bi verovatno a ovako sigurno znam da ne mogu. A taman sam hteo da se pridruzim akciji, a ovo je najjednostavniji nacin. Mrzelo me da citam sve one strane plus tu ima mnogo diskusije i dok bi ja pohvatao kako sve da uplatim bilo bi nezgodno. A ovako lepo, doneses pare i ne moras da se bakces sa sluzbenicima u posti. Elektronsku uplatu novca ne kapiram tako da ta opcija otpada takodje.:(
P sada, sada cu fino ukratko da ti obrazlozim zashto cetvrtak.
1.) Tada imamo predstavu
2.) Manja je guzva :D
Eto to je sve...znamo da je glupo, ali sta ces...
Dolazim vrlo verovatno. Iako imam ispit 29. oktobra, sada se ne radi samo o okupljanju i dzablebarenju. :)
Pozdrav
Mrka Kapa
9.10.2007, 12:54
Uf gde cetvrtak. Gore vreme nije moglo da mi se padne. Da je petak mozda bi i doso bi verovatno a ovako sigurno znam da ne mogu. A taman sam hteo da se pridruzim akciji, a ovo je najjednostavniji nacin. Mrzelo me da citam sve one strane plus tu ima mnogo diskusije i dok bi ja pohvatao kako sve da uplatim bilo bi nezgodno.
Str. 27 (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858&page=27) teme o akciji, post br. 539 ;)
A ovako lepo, doneses pare i ne moras da se bakces sa sluzbenicima u posti.
Hmmm...pa i to što kažeš. Ona slatka plava službenica u glavnoj pošti u centru Niša, na šalteru 9., kad se nasmeši stvarno izgleda kao da bi nekog pojela. A tek je završila srednju pravno-birotehničku...:kreza:;)
Offtopic, znam znam...:D
http://www1.picturepush.com/photo/a/226555/img/forum/akcija-roze.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
Pa, to može neko ko bude odradio sav posao pre tog datuma. Nama su termini za predaju materijala u štampariju 24. i 25. u mesecu, s tim da se veći deo predaje 24. To verovatno znači da je Chivan slobodan (doduše, "ubiven"), ali da ja nisam... a za Oluju su šanse 50%-50%. A opet, ako budemo ekstra vredni, eventualno može da se desi da završimo dan ranije pa da smo svi slobodni (bar što se tiče posla).
a vi cete da budete vredni i da odradite sve sto se posla tice jer ce biti po koji rucni frizidercic sa pivom :D
alesandro
9.10.2007, 21:00
Ja bih dosao... ali ne mogu. :boodala:
Neki drugi put ( u stvari treci) :D
_Maximus_
9.10.2007, 21:08
Vidi, vidi! Drago mi je sto sam zalutao na ovu temu. Hocu i ja da dam svoj doprinos. Samo bih molio da neko nepise TACNO KADA i GDE!?
Uvek sam bio za pomoc, deca su 100 razloga vise!
25 (cetvrtak) u 3 sata poslepodne na kalemegdanu. Svi dodjite koji mozete :D
Pa, to može neko ko bude odradio sav posao pre tog datuma. Nama su termini za predaju materijala u štampariju 24. i 25. u mesecu, s tim da se veći deo predaje 24. To verovatno znači da je Chivan slobodan (doduše, "ubiven"), ali da ja nisam... a za Oluju su šanse 50%-50%. A opet, ako budemo ekstra vredni, eventualno može da se desi da završimo dan ranije pa da smo svi slobodni (bar što se tiče posla).
Aha, dobro, samo da se zna...pokusaj doci :)
_Maximus_
9.10.2007, 23:30
OK hvala. Samo gde na kalemegdanu, nije mali? :dedica:
Pelagijska Argosija
10.10.2007, 1:30
OK hvala. Samo gde na kalemegdanu, nije mali? :dedica:
Da to bih i ja voleo da znam, posto planiram da dodjem.
Kod spomenika, fontane, tenkova...dogovoricemo se na vreme :) Nama svejedno
Sarmatian
10.10.2007, 15:43
I opet u Beogradu? :icon_scra
Moje misljenje povodom okupljanja u Beogradu je poznato. Lep provod :ciao:
Sarmatian, ovo nije ta vrsta okupljanja, ovo je okupljanje u dobrotvorne svrhe. :)
Prvo je bilo da se nadjemo nas nekoliko iz BG-a, dakle nesto malo i ko moze da dodje, pa je samo dodato da donesemo lovu za kompjuter :)
Kod spomenika, fontane, tenkova...dogovoricemo se na vreme :) Nama svejedno
Nije svejedno. :dedica:
Inuyasha
10.10.2007, 19:36
Ajde ljudi da vas cujem, dje hocete da bude meeting, kao shto sam reko meni svejedno, najvishe mi odgovara kod tenkova, lepo mesto za koju fotku :D (Panzer4/T-34 rula :D:D:D)
Mrka Kapa
10.10.2007, 19:44
Taman ako se nalazite kod Panzera znak raspoznavanja može da bude !ACHTUNG!;)
http://www1.picturepush.com/photo/a/226555/img/forum/akcija-roze.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
NJah ja na sajam idem 24 a vidim vi odlucili za 25. Nista lepo se provedite.
Za mesto za susret ostavljam Inuyashu da odabere mesto jer svakako idemo zajedno:D. A naravno tenkovi su najbolje mesto gde mozemo da se nadjemo i mozemo i da napravimo koju fotku sa mojim novim digitalcem:D:D
Inuyasha
10.10.2007, 21:09
Haha, znaci Ahtung ^^. Cim dodjemo do tenka vikacemo Ahtung, Ahtung :D:D:D valda ce mo se prepoznati :)
Znaci Susret forumasa 25.10.2007., 15h, Kalemegdan kod Tenkova (tacnije kod Panzer 4-vorke)
Pelagijska Argosija
11.10.2007, 14:23
Haha, znaci Ahtung ^^. Cim dodjemo do tenka vikacemo Ahtung, Ahtung :D:D:D valda ce mo se prepoznati :)
Znaci Susret forumasa 25.10.2007., 15h, Kalemegdan kod Tenkova (tacnije kod Panzer 4-vorke)
Lepo, lepo... Samo, kako izgleda taj Panzer?:kreza::biglaugh:
Wow, koje ste mesto odabrali, jos cete da me vodite na veceru u Vojni Muzej posle?:D
:kreza:Evo ovako.Doduse lici na tenkica iz ALO-ALO!!!
Lep provod Vam zelim, pare cu da odnesem u posti.A na sledece okupljanje dolazim kad bude u NIS!!!
Master Neo
11.10.2007, 18:18
Wow, koje ste mesto odabrali, jos cete da me vodite na veceru u Vojni Muzej posle?:D NE! SAMO NE TEBE I TENKOVE ZAJEDNO! :D Sto posto bi opravio neki i krenuo u pravljenje novog rajha :dzavo:
Cek, jel' ti dolazis, tebe jos nisam upoznao?
Ajde, ajde, treba mi vozac za tenak.:D:p
Master Neo
11.10.2007, 18:26
Najverovatnije dolazim, ali ne obecavam, da ne bude posle kako ispaljujem... Vozac tenka? Hm... To jos nisam probao...:Freddy:
Inuyasha
11.10.2007, 20:28
Master neo tera, ja punim i palim, ahtung komandira ^^
BTW ovo je taj tenk
http://www.axishistory.com/fileadmin/user_upload/m/museum-kalemegdan-9.jpg
Dodushe sada ima lepshu (desert) kamuflazu :)
Master neo tera, ti punis i palis, ahtung komandira a ja sta cu onda da radim:D:D:D...
Uteracemo radio, pa ces da budes vezista. :D
Master Neo
11.10.2007, 22:08
Hajle Ahtungler :D
Inuyasha
11.10.2007, 22:11
Ma sasu90 ce mo da zavezemo za cev, pa da vidimo koliko bi izdrzao :dzavo::dzavo::dzavo: Shalu na stranu, zasli smo u manji off, nemoj da nam Imzadi sece prste :D:D:D
hacker_aca
11.10.2007, 22:30
Ima li se neki plan? Opet neko restoranče ili zezanje po Kališu?
Mislim, jeste da je ovo okupljanje takođe u dobrotvorne svrhe ali ljudi neće doći, ostaviti kovertu sa novčanicama i otići kući... ;)
Inuyasha
11.10.2007, 22:33
ma najverovatnije ce mo se zezati na kalisu jedno vreme, posle mozda svratimo negde, onako na "sok"...mada radni je dan, pa onda je malo nezgodno.
Master Neo
11.10.2007, 22:35
Zaboravljate da je jesen, a bogami i zima, pred vratima, ako bude neka kishurina, odma bezanija u neki kafic, restoran...
Sok??? Salim se naravno ali ko ce da casti? Inuyasha?:dzavo::dzavo::dzavo:
Inuyasha
11.10.2007, 22:38
Nemojmo opet u off, ali pshto si dobio novi foto-aparat bio bi red da ti castish. :D
Uglavnom, @MasterNeo slazem se, samo se nadajmo da nece neka kisurina, jer ce nama, putnicima u tom slucaju biti veselo pogotovo ako nas izbace nekih 30 min od kalemegdana...tako je bilo prosli put, pokisli smo ko' zecevi...
nikola87
11.10.2007, 23:39
Evo samo da kazem da i ja najverovatnije dolazim. Znaci bice neke svadje posto me samo nerviraju ovde na forumu.
Samo da pitam hocemo li nesto detaljnije da planiramo ili samo to okupljnje na kalemegdanu i skupljanje para za akciju?
Pa nista specijalno. Osim toga sto cemo da se malo zabavimo i da odemo na jedan sokic ili sta vec.
Pih ja ne dolazim nazalost :(...
Idem na exkurziju 24....
Next time maybe..
Paz v'ako...
Ja tog 25-og radim,e sad pitanje je koja sam smena,ako sam prva dolazim 9999999% ,prosli put nisam dosao zbog posla(stiso privatnik,nanu mu...)
A ako radim popodne onda ne racunajte na mene nazalost...
Prepoznacete me lako ako budem dosao,beli doktorski mantil i plavi ranac na kome pise velikim slovima SK-Bokile 2000(to i sad pise pa ko me vidi u gradu nek me zaustavi... :D)
Inuyasha
14.10.2007, 15:18
Hahaha, znaci imamo i docu :D (u slucaju da se neko "slucajno" povredi pri testiranju panzera :D:to_care::kreza:)
Anybody else?
Master Neo
14.10.2007, 15:28
Evo samo da kazem da i ja najverovatnije dolazim. Znaci bice neke svadje posto me samo nerviraju ovde na forumu.
Samo da pitam hocemo li nesto detaljnije da planiramo ili samo to okupljnje na kalemegdanu i skupljanje para za akciju?
Daj dzoni bre, samo bi da se svadjas, opusti se malo...:)
Hahaha, znaci imamo i docu :D (u slucaju da se neko "slucajno" povredi pri testiranju panzera :D:to_care::kreza:)
Anybody else?
a ja opticar,al cu da ga opravim,ima da ostanu samo dugmici
Evo, i ja da se javim, 99% dolazim (ovaj 1% da se ogradim u slučaju da nešto iskrsne, pa da ne budem ispala). I just for the record, ja kod Panzera da stojim neću, čekam vas kod T-34 (tj. 3 metra dalje :to_care:).
A jel ima tamo kakav avion? :cool:
Eee a meni 26. oktobra rodjendan i to dvadeseti...(sto mi buraz kaze, deseti rodjendan po drugi put...:D)... Ce dodjem i onako imam samo ekonomiju na faksu taj dan i to do 11h...:alealeee:
Dobri, znaci tako ce mo jelte, onda cu ja cekati kod M-84 (metar od panzera :D)
Shala mala, bice ovo dobar "mali" okup :)
Shto se tice aviona cuo sam da je pre bio jedan Focke-Wulf Fw 190, ali da su ga huligani urnisali, pa su ga odneli :(
Evo, i ja da se javim, 99% dolazim (ovaj 1% da se ogradim u slučaju da nešto iskrsne, pa da ne budem ispala). I just for the record, ja kod Panzera da stojim neću, čekam vas kod T-34 (tj. 3 metra dalje :to_care:).
Ajde i to da vidim. :D
au, gde bas 25. oktobar. bice krkljanac, igra zvezda protiv bajerna na marakani :alealeee: cela srbija ce biti u beogradu :)
doduse meni odgovara, posle okupljanja pravac utakmica :alealeee:
Atena Palada
16.10.2007, 22:36
heheheheheh widim ja looda ekipa, btw ako budem otishla na sajam i ako ne budem zaginula (poshto owa looda voli mnogo da razgleda kad su knjige u pitanju) dolazim (i nek mi neko donese priruchnik o hardveru (tachnije CUPovima i matichnim plochama:rofl:)):kreza:
Iron Maiden
17.10.2007, 21:48
Ja cu probati da dodjem, taman ako stignem posle skole (jel' 25 cetvrtak ili...?)
Ja cu probati da dodjem, taman ako stignem posle skole (jel' 25 cetvrtak ili...?)
Jeste, cetvrtak je! ;)
Ach ja, es werden ausreichend neue Soldaten.... :dzavo:
Inuyasha
17.10.2007, 22:55
Ach ja, es werden ausreichend neue Soldaten.... :dzavo:
Shta bi ti, novi SS? :D:D:D
iMa_NeKo_PljUgU
17.10.2007, 22:58
E jbg:o Ne mogu da dodjem u 15:00 sam na "Strukturama podataka i algoritamskom modelovanju":kreza: u prevodu na faxu:(
101st Airborne
17.10.2007, 23:31
Od mene nista, 25. u tri sata je ovo (http://www.ius.bg.ac.yu/informacije/raspored%20predavanja%20IIEUL.htm)
Aha, sad mi je sve jasno:
12886
Pored toliko klope i ja bi otisho :D:D:D
101st Airborne
18.10.2007, 16:10
Eh, da ima klope, gde bi meni kraj bio...to je samo break, a ti se sam snadji za has :)
Inuyasha
18.10.2007, 20:17
Eh, da ima klope, gde bi meni kraj bio...to je samo break, a ti se sam snadji za has :)
Aaa...gadno, mogli su barem neshto da spreme :)
Ok poshto smo nedelju dana do susreta, bilo bi pozeljno da se sastavi lista ko ce, a ko nece doci. To sve da se uradi u slucaju kasnjenja ili necega slicnog, a i da imamo kompletnu sliku.
Srlandand
18.10.2007, 20:20
J**i ga, los termin. Dosao bih, ali ne mogu zbog skole (popodnevna sam smena).
E ovako do sada dolaze, oni koji su se javili u ovoj temi, a to su:
[Imzadi]
SirDuck
Inuyasha
Master Neo
!Achtung!
Oluja
Chivan
Teva
_Maximus_
Pelagijska Argosija
hacker_aca
nikola87
Bokie2000
Rocker
Iron Maiden
i naravno ja:D
Unapred se izvinjavam zbog lose napisanih imena.
Inuyasha
18.10.2007, 20:36
Teva nece doci i to je sam izjavio...
Ispravka,rekao sam da cu se potruditi da dodjem,to cu precizno znati sutra...
Ali kako se stvari odvijaju kod mene u firmi ozbiljne su sanse i da dodjem...:D
i imzadi je rekla da nece doci,nazalost :(
Onda nisam dovoljno precizno procitao postove... jbg. Neka se jos neki jave ako ima nekih izmena pa ce da se promeni.
hacker_aca
18.10.2007, 22:58
E ovako do sada dolaze, oni koji su se javili u ovoj temi, a to su:
[Imzadi]
SirDuck
Inuyasha
Master Neo
!Achtung!
Oluja
Chivan
Teva
_Maximus_
Pelagijska Argosija
hacker_aca
nikola87
Bokie2000
Rocker
Iron Maiden
i naravno ja:D
Unapred se izvinjavam zbog lose napisanih imena.
Baćo, mene slobodno izbaci. ;) Nisam ja nigde rekao da ću doći, samo sam pitao šta će se raditi na okupljanju. Ne znam, možda i bude nekih šansi da "navratim" ali veoma veoma teško... Mene ne računajte.
Inuyasha
18.10.2007, 23:20
Meh, lepo rece da ne pravish liste...hocu prvo da vidim ko ce doci 100% a ko ne ili mozda, sacekaj da se prvo ljudi izjasne.
Ok, evo da javim na vreme: nažalost neću moći da dođem. Verovatno da idem na put u četvrtak, a i da ne idem opet neću moći da dođem, kako god da se okrene:opanachke Nebitno... ne očekujte me ovaj put, za sledeći: obećavam da dolazim ;)
Anyway... odgovornost za prikupljanje novca pala je na SirDuck-a, tako da ko donese pare neka njemu da, on će obaviti sve ostalo...
Lepo se provedite,(pišite kako je bilo), i pokušajte da se okupite u što većem broju!;)
Vidimo se uskoro...:ciao:
Dakle praznite dzepove cim me vidite ;)
Salu na stranu, ne znam ni sam kolko cu moci da ostanem, zbog skole, ali cu se potruditi da ostanem na neko duze vreme :)
Organizatori, pokusajte jos da izreklamirate okupljanje, slabasni smo nesto :o
Vidimo se u cetvrtak :)
Voleo bih i ja da svratim ali ne mogu da dođem nikako, radim u četvrtak popodne . Ovo ću okupljanje da preskočim. :opanachke Ništa, lepo se provedite a ja ću novi prilog da dam uobičajenim kanalom.
Imam ideju. Neka svako ko misli da dodje na susret pri svako ostavljenom postu ostavi ovaj link. Tako cemo mozda brze da skupimo raju jer verovatno ima ljudi koji ne posecuju brbljaonicu a mozda bi mogli da dodju na susret.:D
Moze ovako?
Svi kopirajte i stavite ovo ispod poruka :)
http://www1.picturepush.com/photo/a/226554/img/forum/akcija-plavi.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=20818)
nikola87
21.10.2007, 15:17
ima dosta ljudi koji koji ne daju mnogo do znanja da ce se pojaviti ali ipak dodju. Ja mislim da ce vremenske prilike diktirati brojnost forumasa.
Inuyasha
21.10.2007, 17:00
Moguce...nadajmo se najboljem :)
aerochivija
22.10.2007, 0:13
Dolazim skoro 100%... Vidimo se (skoro 100%)!
Povedite drugarice...da bi pozirale lol :p
@aerochivija, ovaj put necu prosuti pivo :D
@KinteC, jel mogu, molim te, da donesem jednu figuricu da mi je uslikas par puta?
Nikako ne mogu da fokusiram na svom aparatu, sve je mutno :o
Inuyasha
22.10.2007, 11:23
Znaci tako, ti bi space marince da slikash, tsk, tsk :D:D:D
Fino, vidim da ce na okup doci dosta ljudi, bice lepo :)
Redakcija, alo?! Ima li koga? :kreza:
Znaci tako, ti bi space marince da slikash, tsk, tsk :D:D:D
Busted :busted:
_Maximus_
22.10.2007, 13:41
Jaoj, samo vreme da ne pokvari! Bez obzira, ja DOLAZIM!
:dedica:
I zato cuvaj se,
i bolje pazi se,
jer nocas gradom
ide sef stanice!
haha
Nadam se da cemo prikupiti nesto pristojno para.....
Atena Palada
22.10.2007, 17:43
hahahhahaha ja tju sutra da potvrdim dal dolazim (ipak ne idem na sajam shmrc otishle pare na napajanje :()
Potrudite se sto vise vas da dodje. Inace i ja se nadam dobrom vremenu jer lutanje 5 sati u gradu po kisi bi bilo veselo...
Inuyasha
22.10.2007, 19:37
Tacnije bilo bi ko prosli put (kada smo pokisli ko zecevi), ali ako bude padala kisha, vec je napomenuto da bezimo u neki kafic ili sl :)
Spawn BG
22.10.2007, 20:16
Yahoo weather za Beograd ne obećava mnogo...
Budimo pozitivni barem ce da bude sunca. Ali necemo moci celo vreme ni u kaficu da provedemo... Jbt ja cu morati da provedem 2 sata sedeci u pozoristu i od one silne kole koje cu onda da popijem...
BTW da li ce neko da dodje iz redakcije?
Vreme nije tolko vazno, vazno je da se okupimo i druzimo.
Lako cemo da sednemo u kafic ili nesto, to je najmanji problem :)
PS: Ako me neko ne casti pivo ja verovatno porucujem vodu, bankrotirao sam :kreza:
I ne, ne grebem se za pivo :D
Edit:
@sasa90, ja moram da dodjem ;)
Ja sam kao sto svi znaju kokakolicar tako da ja samo Coca Colu pije...
Inace mozda i skupimo svi po 10 dinara i kupimo ti jedno pivo :D:D:D
DobroslaV
22.10.2007, 20:37
Hm,mislim da i ja idem na sajam knjiga,hm,možda i ja dođem. :icon_scra
Sad ću se dogovoriti sa roditeljima...
A CZV-Bayern Munchen?
Doduše,mogu samo da gledam kako se Bavarci iživljavaju nad skoro propalom CZV...
Spawn BG
22.10.2007, 20:49
PS: Ako me neko ne casti pivo ja verovatno porucujem vodu, bankrotirao sam :kreza:
I ne, ne grebem se za pivo :D
Za tebe nema piva (iz poznatog razloga :rofl:)!!!
:ciao:
Spawn BG
22.10.2007, 20:51
A CZV-Bayern Munchen?
Doduše,mogu samo da gledam kako se Bavarci iživljavaju nad skoro propalom CZV...
Nemoj tako, navijaćemo za Zvezdu u svakom slučaju. :alealeee:
E dolazimo ja i next (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=4504)... eto samo da se javim(o) :)
Sta kaze hidrometeoroloski zavod (http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274) :)
Nadam se da nece biti kise, a i ako je bude nece biti pljusak :)
[Imzadi]
22.10.2007, 21:22
Odlično :) Još neko? :) Ajde ljudi, ne plašite se valjda najobičnije kišice...:a_whistli
_Maximus_
22.10.2007, 21:23
A CZV-Bayern Munchen?
A za tu izjavu cemo i tebi uvesti male sankcije!!:opanachke
Za njega nema podmetaca za casu. Licno cu da se postaram da se kazna sprovede....:kreza:
Inuyasha
22.10.2007, 21:25
;368453']Odlično :) Još neko? :) Ajde ljudi, ne plašite se valjda najobičnije kišice...:a_whistli
Pa znash kako je...mi, secerni ljudi... :D:D:D, fino, fino, kao shto je ahtung reko bice dosta novih vojnika :to_care:
Shto se tice vremena @Steve89 hvala na linku, valjda nas nece uhvatiti :)
DobroslaV
22.10.2007, 21:26
@ _Maximus_
Šteta što tu kaznu nećeš moći sprovesti u delo.Odlučio sam sa roditeljima da ne idem ni na sajam knjiga,pa neću moći ni na okupljanje....
Šteta i za mene. :d
Ništa,lepo se provedite!
PozZ!
Pa nemamo srece. Bice kise kao i danas. Ceo dan pada ali ni nema veze. Vazno je da sto vise para skupimo i da se dobr ozabavimo. Ostalo u sustini nije ni vazno.
Za tebe nema piva (iz poznatog razloga :rofl:)!!!
Ovaj put cu biti pazljiviji ;)
PS: Ubicu te na okupljanju, ne sada :p
Mali :offtopic:. SirDuck da li bi i mene mogao uvesti u ovo sta se desilo prosli put. Posto ja nisam bio tamo :D
Ma neka ti neko drugi isprica, pricalo se o tome dugo posle prethodnog okupljanja :D
Spawn, oces ti? :)
Spawn BG
22.10.2007, 21:54
Evo, pa neka čita sam...
http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=330348&postcount=366
Evo, pa neka čita sam...
http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=330348&postcount=366
hehe dobro je ... Inace nadamo se da ovakvih nesreca nece biti ovog puta :D
PCmaster
22.10.2007, 22:30
Strasno sam zeleo da dodjem. Prvenstveno da bih upoznao odredjene clanove foruma a i da bi smo se zabavili... ali na zalast necu moci da dodjem, kako mi je krivo, skola je u toku a mene nema ko da prebaci do beograda. svorc sam pa nemam ni za autobus?>!.
_Maximus_
23.10.2007, 0:40
@ _Maximus_
Šteta što tu kaznu nećeš moći sprovesti u delo.Odlučio sam sa roditeljima da ne idem ni na sajam knjiga,pa neću moći ni na okupljanje....
Šteta i za mene. :d
Ništa,lepo se provedite!
PozZ!
Steta... Uvek ostaje drugi put....
NjegovaWisost
23.10.2007, 12:04
Koji vam je? Meni kolokvijum 26 popodne iz uporedne aa 27. ujutru iz rimskog:( stvarno više da mi 5 puta ne ubodete datum da valja :S ajde u subotu ili nedelju, šta vam se ovo zove, radnim danima :(
meni kolokvijum 26 popodne iz uporedne aa 27. ujutru iz rimskog:(
Ko ti kriv kada si kampanjac ;)
101st Airborne
23.10.2007, 18:27
Koji vam je k***c meni kolokvijum 26 popodne iz uporedne aa 27. ujutru iz rimskog:( stvarno više da mi 5 puta ne ubodete datum da valja :S ajde u subotu ili nedelju, šta vam se ovo zove, radnim danima :(
Reci Voji, Simi ili Ziki sta te muci sigurno ce ti izaci u susret:D
zoran845
23.10.2007, 18:38
meni kolokvijum 26 popodne iz uporedne a 27. ujutru iz rimskog:(
Ima jedan vic u kome Crnogorac kaže: "Gde me baš sad pozvaše na desetogodišnjicu mature, kad hvatam uslov za treću?".:D
Wisosti, čitaj temu ispočetka, ovo nije obično okupljanje, već je nastalo tako što Inuyasha i sasa90 dolaze u Beograd, pa su nas pozvali da se vidimo :)
Sledeće okupljanje organizuje Petko u Nišu, po datumu toji ti kažeš :D
PS: Eto, koristim šđčćž ;)
iMa_NeKo_PljUgU
23.10.2007, 19:23
PS: Eto, koristim šđčćž ;)
SirDuck zar i ti da im se povinuješ:D
SirDuck zar i ti da im se povinuješ:D
Heh, jbg :)
A jeste lepshe :D
_Maximus_
23.10.2007, 20:32
Samo to u Nishu da ne bude radnog dana. Jeste da je unapred ali treba uzeti u obzir da se izbegnu obaveze....
Inuyasha
23.10.2007, 20:36
Slazemo se, naravno, ali ovo je tako ispalo...shta se moze.
_Maximus_
23.10.2007, 21:03
Meni nije tesko da skoknem do Nisa odavde... Cak bih voleo i videti grad malo bolje.Al ajde prvo da vidimo cetvrtak...
Danas sam pokisao kao mis i nisam sa Vozdovca ni do centra stigao. Sto je oko 8km....
Evo sta kaze prognoza (http://www.aladin.info/vremenska_prognoza/index.php?id=SRXX0005&length=10&grad=Beograd,%20Srbija) za cetvrtak... Ne obecaje nam nista. Izgleda da cemo morati da se sklonimo u neki kafic... Ne bi da pokisnem kao prosli put... Uff bilo je gadno:a_whistli
Inuyasha
23.10.2007, 21:28
Pishe 50% verovatnoce :D:D:D 50% je da nece padati, ima josh nade :D
iMa_NeKo_PljUgU
23.10.2007, 21:31
Poštovane kolege:D dokle vi mislite da ostajete? Ja imam predavanja do 15:45... ;)
Inuyasha
23.10.2007, 21:33
Mi imamo fore do 8...a sad za ostale nemam pojma. Gospon patak skuplja novac, njega treba pitati :)
Gosn Patak (;)) kaze da nije siguran jer je profanka pomerila kontrolni za petak umesto da bude u sredu (sutra), tako da zavisi od toga kolko budem imao da učim.
Ali 2 sata ostajem 100%, tako da će biti dovoljno vremena da svi daju pare :)
Gosn Patak (;)) kaze da nije siguran jer je profanka pomerila kontrolni za petak umesto da bude u sredu (sutra), tako da zavisi od toga kolko budem imao da učim.
Ali 2 sata ostajem 100%, tako da će biti dovoljno vremena da svi daju pare :)
Nemoj da ucis kampanjski nego uci malo danas, pa malo sutra i onda ce ti cetvrtak biti slobodan :D
Ma znam, to i radim, samo ipak, nikad se ne zna...
Sledeće okupljanje organizuje Petko u Nišu, po datumu toji ti kažes
Ok nemate frku.Imate okupljanje u Nishu.Samo kazite hocete pre ili posle Nove godine?Ja tipujem na posle, dok traje zimski raspust.
hacker_aca
23.10.2007, 22:29
Ok nemate frku.Imate okupljanje u Nishu.Samo kazite hocete pre ili posle Nove godine?Ja tipujem na posle, dok traje zimski raspust.
Društvo, nemojte tako često okupljanja da organizujete, može to da smori ljude. Mislim da se več pričalo nešto o tome. ;)
Ne znam, zbog prevoza, ali bolje da ga napraviš, or else ;)
Ako ti placas prevoz onda idemo :D:D:D. Inace ni ovaj jos nismo odradili a ti vec planiras neki drugi..:n_klanja:
Ajde sledeci put redakcija placa sedmodnevni odmor na karibima za sve .korisnike foruma... :D
Inuyasha
23.10.2007, 22:48
Bilo bi lepo hehe, ali ebiga, potrosili pare na quad procesore i nove ultre...meh...:D
Vojo, ocesh li moc' doc'? :D
Ako ti placas prevoz onda idemo :D:D:D. Inace ni ovaj jos nismo odradili a ti vec planiras neki drugi..:n_klanja:
Nisam mislio tako, nego zbog mogućeg snega i kojekakvih vremenskih nepogoda :)
Evo ja se prijavljujem da cu doci...Jel smem?:D
Inuyasha
24.10.2007, 11:02
Afkors! Udjesh, dash pare i letish :D:D:D
Shalim se naravno, bilo ko sa foruma je dobrodoshao :)
Khm, da ponovo napomenem za one koji ne čitaju temu od početka:
Okupljanje podred druženja služi za prikupljanje para za dobrotvornu akciju (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858) koju je započeo Simke! :)
Inuyasha
24.10.2007, 20:22
Ae raja iz singiduluma, shta mislite, bice li kise ili ne?
Spawn BG
24.10.2007, 20:34
Ae raja iz singiduluma, shta mislite, bice li kise ili ne?
Yahoo weather kaže za večeras mestimično oblačno, za sutra vedrije, ali moguće tuširanje (showers) tj. pljuskovi.
Na zalost, moracu da zaboravim na sutrasnju regrutaciju panzertruppena, ubacili su nam pregled grafickih radova iz osnova parnih kotlova sutra od 1200...
Ako se zavrsi ranije, doci cu, ako ne, videcemo se drugi put...
Pozdrav i lepo se provedite!:cool:
Inuyasha
24.10.2007, 20:57
Aaaa....ode nam furer...meh :D, nihsta nadamo se da nece padati kisa i da cesh moci doci.
Ne brinite se, imacu specijalnog izlaslanika koji ce mi opisati kvalitet regruta. :p
I slikajte se naravno, da vidimo ko ce u tenak, a ko na MG-42.:D
Inuyasha
24.10.2007, 21:02
Hehe, ja imam obicaj svake godine da se slikam na panzeru :) Pre koju godinu sam cak u uso u jedan (josh kada "poklopci" nisu bili zavareni)...utisci, rdja, rdja, i josh malo rdja, ali top je bio ocuvan :)
Iron Maiden
24.10.2007, 23:55
Evo ja cu probati da dodjem ali nista ne obecavam (posle skole u forum 'malkice' pa na kalish)
NjegovaWisost
25.10.2007, 0:44
E da sam danas umro ne bih znao da je 300g pne Gnej Flavije sekretar pontifexa maximusa Apija Klaudija ukrao formule legisakcija i objavio ih u zborniku koji je po njemu nazvan Ius Flavianum, pa je zbog toga postao kurilski edil :D Ja sam za to da se proglasi Dan Foruma Sveta Kompjutera i na taj dan se svi okupljamo svake godine! Sta kazete? Predlazem dan kada sam se ja uclanio... Tada se pridruzila najmudrija glava foruma :D
Ovako skroman predlog... Kako odbiti? :qliranje:
zoran845
25.10.2007, 11:47
Tada se pridruzila najmudrija glava foruma :D
Najmudrija glava (:icon_stud - opet po sopstvenom dojmu) je nahrupila na forum 9.1.2006. i u poređenju sa njom nemaš ni najmanju šansu. Amateru.:a_bleh:
iMa_NeKo_PljUgU
25.10.2007, 11:56
..Tada se pridruzila najmudrija glava foruma :D
Tome neću protivrečiti:D ali Wisosti trebao si da se ubaciš na ovaj forum u nekom toplijem mesecu;)
Elem... Sve u svemu rešio sam... Dolazim i ja... Moj moto za danas: Make "Dobrotvorna akcija članova Foruma" not war:D
Najmudrija glava (:icon_stud - opet po sopstvenom dojmu) je nahrupila na forum 9.1.2006. i u poređenju sa njom nemaš ni najmanju šansu. Amateru.:a_bleh:
E jbg ko je sad pa to:D
<Rio_da>
25.10.2007, 12:23
Ajde ljudi sta je ovo???? Tek sam sad video temu... ne pravi se okupljanje u sred nedelje vec vikendom... zbog raznih obaveza
iMa_NeKo_PljUgU
25.10.2007, 12:24
Ajde ljudi sta je ovo???? Tek sam sad video temu... ne pravi se okupljanje u sred nedelje vec vikendom... zbog raznih obaveza
Ovo je malo vanredna situacija (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=20818):D...Obrati pažnju na prva dva posta;)
nikola87
25.10.2007, 12:47
rio samo ti doji i onako si kod keve na poslu i nista ne radis...i da ponesi neku kintu;)
Ja sam dosao iz škole, sad da se obučem i krećem na kališ.
Saša i Iny putuju, možda će kasniti, ali ćemo se naći lako :)
Vidimo se :)
NjegovaWisost
25.10.2007, 19:11
Ljudi, za glawu mudru sam se shalio :(, kako uwjek u prosjeku dwije osobe shwate smile a jedna ne?
kako je bilo danas?Jel opalio neki tenkic:dzavo:
Master Neo
25.10.2007, 19:42
Nije nam bilo vodje Achtung-a. Nema ko da zapovedi :D Sala mala, bilo je super, super su svi, Kintec uzeo SLR pa se hvalio :D (Kamo srece da je Mercedes SLR al nije :rofl:) Svi su super, e sad jos da nam slike budu okacene u neko dogledno vreme..
kako je bilo danas?Jel opalio neki tenkic:dzavo:
Nije tenkić, ali kiteC-ić jeste! :to_care: Postrojio nas je sve i onda krenuo "rafalno" škljocanje.....mislim da bi Achtung bio zadovoljan njime kao mitraljescem! Ja sam nažalost morao da zbrišem posle nekih sat vremena, jer sam išao sa Dimom da kupi neki hardver a čovek je žurio na avion, tako da smo se baš malo ispričali, uglavnom sa Aerochivijom i Maximusom i pomalo sa Bookishom i Patkom. Bilo je lepo, ali se svakako osetio izostanak ženske ekipe. :a_whistli
Bilo je super danas, jedno bas pozitivno iskustvo, a i drago mi je sto smo uspeli da skupimo i neku kintu za decu...Pozz svima koji su bili:ciao:
A da, sledeci put bi bilo dobro da bude i zenske ekipe:)
_Maximus_
25.10.2007, 21:28
Da, bilo je lepo. Drago mi je sto smo se okupili, upoznali i sto je najvaznije skupili pristojnu kintu za klince... :tapsh:
Naravno moze to i bolje, da nas bude vise....:)
Gotivna bleja sa Rockerom, Bokishom, Aerochivijom, Dimom, Patkom i naravno ostalima....
Pozdrav za sve:a_bleh:
Šta je ovo?
Zar je moguće da niko ne postavlja utiske?
Hmm, meni je bilo jako lepo, kao i na svakom okupljanju, jesam se malo zapričao sa Pljugom, a manje sa ostalima, i izvinjavam se :)
Ekipa je kao i uvek ekstra :)
Dajte bre, kako je bilo u redakciji? :)
Lepo je bilo danas, svi su ok, steta sto sam imao bus u 17:30....
evo nekih slika, kinteC ih naravno ima vise :D ;) i nadam se da ce brzo da ih okaci...
http://tau.zshare.net/thumb/4448915/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/44489159d93f3c/) - next i chris
http://mu.zshare.net/thumb/4448996/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/44489965631552/) - okupljanje, bokisha, aerochivija, pljuga i Pelagijska Argosija
http://iota.zshare.net/thumb/4449049/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4449049c5145dc/) - nikola87, hacker_aca, MasterNeo
http://64.72.123.93/thumb/4449068/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4449068aa358de/) - krenuli smo ka kafani :)
http://64.72.123.118/thumb/4449081/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4449081955050e/) - sta mislite ko je ovde rocker? :D :) tu su jos nikola87, spawnbg i pljuga
http://mu.zshare.net/thumb/4449112/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4449112da9f7de/) - kinteC u karakteristicnom polozaju :)
http://64.72.123.118/thumb/4449123/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/44491230dbf4b7/) - next, trenutno nema komp ali stize mu sledece nedelje :)
http://xi.zshare.net/thumb/4449136/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4449136bcb2899/) - party_boy i sasa90 pa inuyasha...
http://mu.zshare.net/thumb/4449150/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4449150c8de24c/) http://theta.zshare.net/thumb/4449157/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/444915706e915e/) - fotografi, hacker_aca i kinteC
eto toliko...
edit: duck koliko smo skupili danas?
Konacno da neko postavi slike. Hvala covek!
@Steve
Neću da ti kažem jer nema nijedna moja slika :p
Šalim se, prvo da pitam Simketa da li hoće da otkriva, pa onda :)
Dakle nemojte da govorite iznos, vi koji znate :)
@Steve
Neću da ti kažem jer nema nijedna moja slika :p
Šalim se, prvo da pitam Simketa da li hoće da otkriva, pa onda :)
Dakle nemojte da govorite iznos, vi koji znate :)
ima jedna slika ali je losa tj. mutna pa nisam hteo da je ostavim takvu ;) :)
dobro kako hocete...
edit: moju sliku sa okupljanja nemam, kintec i hacker_aca imaju pa ce neko od njih da ostavi ;)
Znaci 'ladno dosao i aca na okupljanje.Svaka cast za njega.
A evo i jedne zanimljive slike:
http://iota.zshare.net/thumb/4449049/thumb.jpg
Trojica hDs-ovaca.Inace za one koje neznaju, hDs je nas CS klan koji se upravo organizovao ovde na SK forumu.Nazalost aca je bivsi clan, ali su zato nikola i neo i dalje u klanu.Samo im 'falim ja na slici :D
nikola87
25.10.2007, 23:04
Trojica hDs-ovaca.Inace za one koje neznaju, hDs je nas CS klan koji se upravo organizovao ovde na SK forumu.Nazalost aca je bivsi clan, ali su zato nikola i neo i dalje u klanu.Samo im 'falim ja na slici :D
da vidi stvarno hDs|
inace bilo ja bas bas bas bas bas dobro, i lepo smo se ispricali...ma super, ja bih dosao i sutra da se ponovo okupljamo.
Inace u cemu je fora, ja nikako ne mogu da onu link sliku(umanjenu) , uvecam. Bilo gde da je postavljena jedostavno kompjuter mi ne dozvoljava uvecavanje.
U bre al' nisam fotogenican :eek: Jos onaj moj kez od uveta do uveta :D
Inace bilo je COOL, super bleja! Super ekipa! Jos posle kada smo otisli u redakciju... :kreza:
Nek okaci neko slike iz redakcije... Ipak slike govore vise od hiljadu reci :p
Posto se okupljanje zavrsilo, a utisci se polako iznose na forumu, predlozio bi da do sledece godine neorganizujemo okupljanja, posto mislim da dva okupljanja u poslednjih mesec i po dosta.Planirajte da sledece okupljanje odrzimo u Nishu, a ja i ostale Meraklije potrudicemo se da vas lepo ugostimo.Planiram da se okupljanje odrzi posle 7. Januara, kad se zavrse svi Novogodisnji i Bozicni praznici.Nadam se da se slazte samnom
- krenuli smo ka kafani :)
Hehe dobra slika kada Rocker nije mogao da pripali :D Kako se zavrsio taj quest na kraju?
Ok, skupljena cifra je jako ohrabrujuća i sve smo bliži cilju :)
Sa okupljanja su deca dobila još 10000 dinara, što ja jako velik deo cifre koja nam treba za kompjuter :)
Zato vas molim, da se još malo uključimo, još samo malo truda i uspećemo da usrećimo decu jednim lepim novogodišnjim poklonom :)
[Imzadi]
25.10.2007, 23:37
Ok, skupljena cifra je jako ohrabrujuća i sve smo bliži cilju :)
Sa okupljanja su deca dobila još 10000 dinara, što ja jako velik deo cifre koja nam treba za kompjuter :)
Zato vas molim, da se još malo uključimo, još samo malo truda i uspećemo da usrećimo decu jednim lepim novogodišnjim poklonom :)
Svaka čast!
I hvala svima koji su došli na okupljanje i učestvovali! Nemam šta drugo da kažem osim još jednom: momci, stvarno: svaka vam čast!:tapsh:
Kada mi je SirDuck malo pre javio koliko je novaca sakupljeno nisam mogao verovati.:eek:
Mesecima sakupljamo sitne novce i jedva smo nekako došli do cifre od preko 25.000 dinara (iako bih rekao da smo blizu cifri od 30.000) a Vi za jedno okupljanje ubiste deset keka ko od šale.
Svaka čast! :n_klanja::tapsh:
nikola87
25.10.2007, 23:41
bogami ovo okupljanje je ispalo bas dobro i skupili smo neverovatnu sumu novca.
Stvarnooo, vrh, nego ladno ste isli u redakciju, pa sto mi niste rekli onda bi Neo mogao da saceka, ovako svo vreme vice gladan sam, gladan sam , ne mogu da izdrzim....
jaaao sad mi je bas krivo
Iz "Parka"
http://s222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/th_DSCN2763.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/DSCN2763.jpg) http://s222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/th_DSCN2764.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/DSCN2764.jpg) http://s222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/th_DSCN2765.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/DSCN2765.jpg)
Iz redakcije
http://s222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/th_DSCN2767.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/DSCN2767.jpg) http://s222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/th_DSCN2769.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/Okupljanje26102007/DSCN2769.jpg)
Na prvim fotkama koje je Steve okačio, ako malo paćljivije pogledate (samo da je malo veća rez.) možete videti Dima, Maximusa i mene kako blejimo i čekamo ekipu na mestu gde je randevu i zakazan (Pzkpfw IV), tj. par metara dalje kod T-34. Bili smo se itripovali da smo mi jedini došli (sat i po čekali) i krenuli smo negde da sednemo, kad ono ekipa kod kapije! :kreza: A na ovoj fotki ispred kafane sam ispao kao sa Marsa! :rofl: Još sad da summonujemo kinteC-a da okači njegove fotke... :a_whistli
Master Neo
26.10.2007, 2:13
Ma ne nadaj se tome bar jos nedelju dana, ako je suditi po proslom putu :D Anywayz, dobro okupljanje, steta sto nismo nikola i ja ostali duze pa da obidjemo Voju legendu... Obecao sam mu pre 100 godina da cu da svratim u redakciju, i nikako da se smilujem...:kreza:
aerochivija
26.10.2007, 2:22
Manje-više slike, i dobar provod u koji sigurno niko nije sumnjao. Poenta je da je (prilično) uvećan fond za
Uf ja evo sda stigo kuci iz bg-a...shteta shto smo toloko kasnili (citavih sat vremena) pa se nismo "streljali" kod tenkova...meh, beogracki saobracaj, shta se moze...Uglavnom, bilo je super, okupljeni clanovi, hm, sve lik do lika :D Svratili malo do redakcije da smetamo Voji i da gledamo Bugs Bunny :) i tako...ali nazalost sasa90 and little ol' me se nismo dugo zadrzali zbog pretstave koja se odrzala sa sat vremenja kasnjenja...meh da smo znali...No nema veze, sve ovo ce mo (valjda) nadoknaditi sledeci put...a sada SPAVANJE!!!
Evo za sada jedna fotka, zajednicka... :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_all.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/all.jpg)
Smanji sam je taman toliko da se svi vide...
Ovom prilikom, da cestitam i Voji rodj. E pa adminu....HB! :)
Master Neo
26.10.2007, 4:20
To je ona kad si nas postrojio pa rafalno... :rofl:
<Rio_da>
26.10.2007, 11:16
U je... al vas je bilo poprilicno... zao mi je sto nisam mogao da dodjem... ha opet ste isli u onu kafanu :rofl: vidimo se sledeci put...
Pelagijska Argosija
26.10.2007, 11:20
Kafanče je najjače, ali smo ipak pobegli kad je zasviralo kolce...:D
Spawn BG
26.10.2007, 11:21
U je... al vas je bilo poprilicno... zao mi je sto nisam mogao da dodjem... ha opet ste isli u onu kafanu :rofl: vidimo se sledeci put...
Pa najbliže zatvoreno mesto gde smo mogli da sednemo... Pobegli smo kad je počelo da piči kolce... :)
Pa najbliže zatvoreno mesto gde smo mogli da sednemo... Pobegli smo kad je počelo da piči kolce... :)
:D Kolce...
Ja sam stigao kuci oko 3 sata ujutru... Nepitajte kako je bio dobar autobus, skoro da se nije raspao... Ja nemam bas slika da postavim ali definitivno je nabolja scena ona kad je Voja telefonirao. :D Nazove ga neko na mob, dok on gleda duska dugouska, i kaze on "ne nemogu sada, radim, zauzet sam..." ja sam se poceo cepati:rofl::rofl::rofl:
Spawn BG
26.10.2007, 11:26
Samo ti postavi šta imaš... Vidiš da se ni ja nisam pretrg'o. Ja sam i prošli put poneo aparat, a jako malo slikao. ;)
Evo jedne slike... Jbg slikano je mobitelom...
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.57cbaa01f6.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?57cbaa01f6.jpg)
Spawn BG
26.10.2007, 11:38
Leopold??? Leopold... :):rofl:
_Maximus_
26.10.2007, 11:59
Na prvim fotkama koje je Steve okačio, ako malo paćljivije pogledate (samo da je malo veća rez.) možete videti Dima, Maximusa i mene kako blejimo i čekamo ekipu na mestu gde je randevu i zakazan (Pzkpfw IV), tj. par metara dalje kod T-34. Bili smo se itripovali da smo mi jedini došli (sat i po čekali) i krenuli smo negde da sednemo, kad ono ekipa kod kapije! :kreza: A na ovoj fotki ispred kafane sam ispao kao sa Marsa! :rofl: Još sad da summonujemo kinteC-a da okači njegove fotke... :a_whistli
Da blejimo kod tenka onako diskretno, sva trojica u koznjacima, malo smoreni od zime. Ljudi nas gledaju kako se sunjamo od tenka to tenka, ko gestapo..:to_care: Cekali smo oko sat i po... haha
Sledeci put cemo nas trojica da zakazemo randevu i da diskretno posmatramo sa neke kule kao znak odmazde... :dzavo:
Inace pogledajte zajednicku fotografiju, pa ko je najvislji. haha
Sledeci put igramo basket...
p.s. Aerochivija bi mi bio samo problem.. :a_bleh:
Jos slika, jos slika, jos slika....:aplauz:
Evo za sada jedna fotka, zajednicka... :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_all.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/all.jpg)
Smanji sam je taman toliko da se svi vide...
Haha, najjaci smo sa koznim jaknama i rukama u dzepove :rofl:
Inace, bilo je fino (osim sto smo Rocker, Maximus i ja dubili 1h+ kod tenkova, ako nista drugo, makar smo se fino ispricali), ok ekipa, neke momke sam prvi put vidio uzivo (tacnije, sve njih sam prvi put vidio uzivo, ali nekolicinu prvi put inace, Master Nea, Kinteca, Hackera i jos ponekog sam prepoznao i prije nego sto su se predstavili), prijatna atmosfera i tako. U kafani/restoranu nisu primali evre, ali se Maximus dobrodoslo nasao da obavi visevalutnu transakciju :to_care:
Sve u svemu fino je bilo, i gledacu svakako (iako je to ukupno gledano veliko cimanje i zayebancija po aerodromima i kontrolama) da dodjem i sledeci put.
p.s. Aerochivija bi mi bio samo problem.. :a_bleh:
Moze basket :cool:
nikola i mad hoce sigurno, kako su mi nikola i neo ispricali mad opasno igra :)
ja nisam hteo da se hvalim na okupljanju :D
Spawn BG
26.10.2007, 12:13
Vi visoki igrajte basket, ja ću onda da skupljam lopte...
Moze basket, ja sam za.:)
Mada nisam davno igrao...
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_7019.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_7019.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_7012.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_7012.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6988.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6988.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6985.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6985.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6977.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6977.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6971.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6971.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6965.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6965.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6961.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6961.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6937.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6937.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6935.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6935.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6927.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6927.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6909.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6909.jpg)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6908.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6908.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6903.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6903.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6902.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6902.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6901.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6901.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6892.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6892.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6880.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6880.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6868.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6868.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6865.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6865.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6863.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6863.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6851.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6851.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6844.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6844.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6842.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6842.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6834.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6834.jpg)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6813.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6813.jpg)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6810.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6810.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6802.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6802.jpg)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6797.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6797.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6790.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6790.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6787.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6787.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6786.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6786.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6783.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6783.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6744.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6744.jpg)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6739.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6739.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6738.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6738.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6730.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6730.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6729.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6729.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6725.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6725.jpg) http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_all.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/all.jpg)
Eto slicica u rikverc...
mada se mogu i ovde videti:
http://s216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/
:D
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6863.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6863.jpg)
Morao si da postavis ovo kad slusam mjuzu na chris ovom PDA-u?:kreza:
Sto, bas je extra :D Kakvi bi to bili forumasi bez tehnike, jel :)
Sjajne slike.:tapsh: Bilo bi lepo kad bi neko napisao, recimo ispod ove zajedničke fotografije, nickove ljudi sa okupljanja. Neke znam lično, neke sa slike, a šta je sa ostalima? :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/th_IMG_6738.jpg (http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6738.jpg)
:D
Ovako izgleda čovek koji nije spavao nekih 30-ak sati, a vreme je proveo pred kompom! :rofl: :kreza: Mada, ovde bar pomalo ličim na sebe. :cool:
Nego, da pomenem zajedniku fotku (s leva na desno)
1. chris ili next (sorry momci, zaboravih koji je koji :kreza:)
2. Master Neo
3. steve89
4. chris ili next (sorry momci, zaboravih koji je koji :kreza:)
5. nikola87
6. haker_aca
7. Dimo
8. "Jao, pa to sam ja!" (copyright Jet set :rofl:)
9. SirDuck
10. Oggy
11. aerochivija
12. Bokisha
13. Spawn_BG
14. ....? (stvarno ne mogu da popamtim toliko ljudi odjednom :kreza:)
15. Maximus
16. ....? (stvarno ne mogu da popamtim toliko ljudi odjednom :kreza:)
Inuyasha
26.10.2007, 13:17
Party_boy je stigo na forum (u know the "unknown one" :D) Make shure u all give him a nice welcome :)
Party_boy
26.10.2007, 13:19
poz ljudi. evo pridruzujem se forumu sveta kompjutera. pozdrav za sve momke i devojke koi su clanovi. a poseban pozdrav za momke koi su sinoc dosli na onaj sastanak.
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.800fba349f.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?800fba349f.jpg):kreza:
Inuyasha
26.10.2007, 13:24
http://i216.photobucket.com/albums/cc235/SvetKompjutera/25oktobar_okupljanje_clanova/IMG_6971.jpg
"You took my CANDY?!" :D:D:D
Izmenjena Rockerova lista :)
1. chris
2. Master Neo
3. steve89
4. next
5. nikola87
6. haker_aca
7. Dimo
8. Rocker
9. SirDuck
10. Oggy
11. aerochivija
12. Bokisha
13. Spawn_BG
14. iMa_NeKo_PljUgU
15. Maximus
16. Pelagijska Argosija
14. iMa_NeKo_PljUgU
Njega sam zapamtio, ali ga na ovoj fotki nikad ne bih prepoznao! :kreza:
Spawn BG
26.10.2007, 14:01
poz ljudi. evo pridruzujem se forumu sveta kompjutera. pozdrav za sve momke i devojke koi su clanovi. a poseban pozdrav za momke koi su sinoc dosli na onaj sastanak.
Dobrodošao na forum! :)
(kud baš ja 13... :))
Party, welcome! :)
Ja samo da javim da sam lepo uradio kontrolni iz hemije i da je sve u redu sa devojkom :kreza:
Ako ikoga zanima, a nikoga ne zanima :D
iMa_NeKo_PljUgU
26.10.2007, 14:44
Pa dobro...rekoh da se i ja javim:D Utisci su odlični osim onog dela kad su Rocker i kompanija blejali kod tenka, ja sam ih (smrzavajući se gore kod topova) posmatrao neznajući da su to oni (jbg izgledali su kao gestapo;)):D
Ja samo da javim da sam lepo uradio kontrolni iz hemije i da je sve u redu sa devojkom :kreza:
To ti misliš :D
Pozz za sve:ciao:
Master Neo
26.10.2007, 14:47
Hahaha, keve mi, u onim koznjacima, kao da su stvarno reshili da pokrenu neki od tenkova :D Shalu na stranu, Kintec odlicne su slike, i hvala sto si ih postavio tako brzo...
Vidim, bilo bas puno kandidata... Gut, sehr gut! :D
Elem, bas mi je krivo sto nisam dosao, bilo dosta likova koje sam zeleo da upoznam :(. Ici su tokom sledece nedelje (ili one tamo) da kolegom sa foruma da slikamo tenkove na Kalemegdanu, pa ako zeli da nam se neko pridruzi, neka mi posalje PM, da ne bismo spamovali temu. Oko tacnijeg dana cu ih kasnije obavestiti (opet PM).
Najvise mi zao sto niste videlo moj gestapo koznjak.:D
Pozdrav
Party_boy
26.10.2007, 17:36
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.3baf387f68.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?3baf387f68.jpg)http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.04582b17ff.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?04582b17ff.jpg)
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.0dad630135.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?0dad630135.jpg)
Upravo sam skinuo slike sa digitalca , pa reko mozda neko oce da pogleda.:D
a da sory zbog crvenih ociju nije mi se dalo da ih sredjujem.
to mozete i sami .:p
Neko je slikao Hackera i mene na Kalemegdanu, ali sam zaboravio ko. Bilo bi ok da postavi tu sliku ovdje, da je sacuvam.
che daboli guz
26.10.2007, 17:41
Slike u postu 205,prva (gornja lijeva-u crvenoj majci)slika,tko je to?
Vidim pusi se u redakciji...fino fino...pusi se i u mom office-u(kombi package deliverance(TNT) )"ali ako me uhvate "slijedi kazna od 214€.Stoga ne zurite u evropu!!!A za man in "black" ako ne slusate Lajbah niste ni "G" od gugutki!:D
nikola87
26.10.2007, 18:32
jaaaoooo pa na onoj grupnoj slici stojim pored Ace a pored njega je Dimo. Oduvek sam hteo da upoznam lap top coveka, ladno nisam ni znao da je bio na okupljanju. Strasno koji sam retard.:boodala::boodala::boodala:
Sve su vam slike tako divne i tako lepe,ali kao da nesto nedostaje jos??? A sta to ...nem ti pojma.
'de su krigle, curice i leopold?
Master Neo
26.10.2007, 19:09
Pa ti nam nedostajes! :D Nema ko da zeza Voju :D
Pa ti nam nedostajes! :D Nema ko da zeza Voju :D
Sad sam upravo deda Voji preko PM cestitao rodjedan.
Spawn BG
26.10.2007, 20:10
Sve su vam slike tako divne i tako lepe,ali kao da nesto nedostaje jos??? A sta to ...nem ti pojma.
'de su krigle, curice i leopold?
1. Nema Todosa (ako se prepozna nek se javi :))
2. Pazi stvarno niko nije potkačio krigle, samo sokiće (možda da ne dajemo loš primer :confused:)
3. Curice? Nema...
4. Leopold je bio tu (pažljivo pogledati http://img3.freeimagehosting.net/image.php?57cbaa01f6.jpg by Sasa90)
Inuyasha
26.10.2007, 23:42
Ako je premutno, here's some help :D:D:D
http://img309.imageshack.us/img309/3554/longhaired20hare9qo.jpg
Leopold! :D
Spawn BG
26.10.2007, 23:45
Na onoj slici je malo mutno, ovo je super... :aplauz:
Spawn BG
26.10.2007, 23:49
a da sory zbog crvenih ociju nije mi se dalo da ih sredjujem.
to mozete i sami .:p
To je od piva...
http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/komp2.jpg (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
Inuyasha
26.10.2007, 23:54
Ma ne, zapravno smo vampiri...u..:paranoia:..da....PIVO!, naravno...heh...
Veliki pozdrav za Master Nea i hacker_Acu, večeras smo se videli Marko_L i ja sa njima, i baš smo se lepo ispričali :)
Sledeće okupljanje pred Novu godinu, kad budemo deci nosili komp:ciao::alealeee:
aerochivija
27.10.2007, 1:59
p.s. Aerochivija bi mi bio samo problem...
Suviše sam star da bih igrao, :dedica: ali ako je to u interesu okupljanja članova Foruma, počinjem kondicione pripreme. Osim toga, možda budemo u istoj ekipi :confused: pa neće biti problema.
A ako zakažemo neki basket, osim "obične" publike :alealeee: moraćemo da obezbedimo cheerleadersice :dzavo: Nešto se slabo okupljaju na okupljanjima :a_whistli
To je od piva...
Forumaši, Forumaši, zašto su vam crvene oči?
Zato što nam je mozak na rezervi. :kreza:
_Maximus_
27.10.2007, 3:01
Suviše sam star da bih igrao, :dedica: ali ako je to u interesu okupljanja članova Foruma, počinjem kondicione pripreme. Osim toga, možda budemo u istoj ekipi :confused: pa neće biti problema.
A ako zakažemo neki basket, osim "obične" publike :alealeee: moraćemo da obezbedimo cheerleadersice :dzavo: Nešto se slabo okupljaju na okupljanjima :a_whistli
Ha, ha. O tome nisam ni razmisljao, ja i ti u ekipi, pa nema sile, treba nam jos jedan brzi, mlada krv sa kombinacijom stare garde i mene u sredini...:to_care:
Ali NIKAKO bez chillliders-ica... Mesa nikad dosta... :alealeee:
Moze i pivo za osvezenje...:dzavo:
Ko je bio kod voje verovatno se seca zastavice sa natpisom Imas Text:D:D
13246
Spawn BG
27.10.2007, 11:37
A sa druge strane "tekst na mreži (ili na netu) :confused:"
http://i222.photobucket.com/albums/dd193/SPAWN_BG/link.png (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
Ko je bio kod voje verovatno se seca zastavice sa natpisom Imas Text:D:D
13246
:) Lektorka ima dobar smisao za humor, njenih ruku delo. Sluzi za komunikaciju sa urednicima... :D
hacker_aca
27.10.2007, 12:58
Ko je rekao da sam bivši? ;) Guess who's back!
Haha, najjaci smo sa koznim jaknama i rukama u dzepove :rofl:
Inace, bilo je fino (osim sto smo Rocker, Maximus i ja dubili 1h+ kod tenkova, ako nista drugo, makar smo se fino ispricali), ok ekipa, neke momke sam prvi put vidio uzivo (tacnije, sve njih sam prvi put vidio uzivo, ali nekolicinu prvi put inace, Master Nea, Kinteca, Hackera i jos ponekog sam prepoznao i prije nego sto su se predstavili), prijatna atmosfera i tako. U kafani/restoranu nisu primali evre, ali se Maximus dobrodoslo nasao da obavi visevalutnu transakciju :to_care:
Sve u svemu fino je bilo, i gledacu svakako (iako je to ukupno gledano veliko cimanje i zayebancija po aerodromima i kontrolama) da dodjem i sledeci put.
Dođeš sledeći put busom i nemaš frke. ;)
"You took my CANDY?!" :D:D:D
Dobro je da mene nisi uhvatio na sprdnju kao na prvom okupljanju. :D
Neko je slikao Hackera i mene na Kalemegdanu, ali sam zaboravio ko. Bilo bi ok da postavi tu sliku ovdje, da je sacuvam.
E ne mogu se setiti ko je slikao ali je uglavnom slikano sa mojim aparatom. Ima otprilike 30 slika, postaviću kasnije (dok ih prebacim na komp, resize, upload...).
Inuyasha
27.10.2007, 14:18
...
Dobro je da mene nisi uhvatio na sprdnju kao na prvom okupljanju. :D
...
O pa sada, mozemo i to srediti :dzavo::D
hacker_aca
27.10.2007, 14:45
Evo i slika. Mnogo njih sam izbrisao pošto sam pokušavao da slikam čačkalice i ostala čuda. :) Ovo je ono što mislim da je ok pa vi vidite...
Okupljanje Forumaša 25.10.2007. (http://s25.photobucket.com/albums/c58/hacker_aca/Okupljanje%20SK%20Forumasa%20%2025%2010%202007/)
awww lele, pa ja na svakoj fotki sa aparatom :kreza:
Evo i slika. Mnogo njih sam izbrisao pošto sam pokušavao da slikam čačkalice i ostala čuda. :) Ovo je ono što mislim da je ok pa vi vidite...
Okupljanje Forumaša 25.10.2007. (http://s25.photobucket.com/albums/c58/hacker_aca/Okupljanje%20SK%20Forumasa%20%2025%2010%202007/)
super slike...
slikao sam i ja mozak :to_care: 300 din. :to_care:
http://omega.zshare.net/thumb/4486373/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4486373565b271/)
Ja sam stigao kuci oko 3 sata ujutru... Nepitajte kako je bio dobar autobus, skoro da se nije raspao...
Šta se ti žališ, a ono devojče s kojim si se gurao u malom sedištu busa? ;) :D
awww lele, pa ja na svakoj fotki sa aparatom :kreza:
Pa ti si uvek sa aparatom, nije te teško slikati sa njim :D
alesandro
27.10.2007, 20:22
super slike...
slikao sam i ja mozak :to_care: 300 din. :to_care:
http://omega.zshare.net/thumb/4486373/thumb.jpg (http://www.zshare.net/image/4486373565b271/)
Cuti, sreca pa je pohovan. :D
Krivo mi sto nisam bio, ali i ja sam imao kontrolni iz hemije i nisam se bas proslavio. :kreza: Ali nema veze. :)
Spawn BG
27.10.2007, 20:38
Da si znao da se nećeš proslaviti, verovatno bi ga preskočio i došao, zar ne? :)
alesandro
27.10.2007, 21:00
Da si znao da se nećeš proslaviti, verovatno bi ga preskočio i došao, zar ne? :)
Uf... recimo da bi. Ali bi onako dobio jedan, jer ko nije dosao ili je pobegao, dobio je jedan, ovako sam dobio 3. :mad: Sto je kad pogledas kakvu profesoricu imam uspeh. Ko ide u Zr Gimnaziju zna o cemu pricam. E, da, kinteC ne koristis display na onom Canonu? Ocoravices covece. :) Ili tako dobijes bolji pregledm u cemu je fora? :a_whistli
E, da, kinteC ne koristis display na onom Canonu? Ocoravices covece. :) Ili tako dobijes bolji pregledm u cemu je fora? :a_whistli
to sam ga i ja pitao na okupljanju :)
ne moze da koristi diplej dok slika vec samo kroz ono moze da gleda :)
As is the case with most D-SLRs, the screen is only used for menus and reviewing photos you have taken - it's not for composing pictures.
Master Neo
27.10.2007, 21:57
Da ali ima elektronski display kroz koji gleda... ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.