Prikaži potpunu verziju : Šest editora ikona
Predrag Stankovic
4.10.2007, 23:18
Nikako niste trebali da izostavite Axialis Iconworkshop (http://www.axialis.com/iconworkshop/) :( koji poseduje skoro sve što imaju drugi a po meni ima najlepši GUI, ne verujem da Miloš Knežević (autor teksta) ne zna za taj program.:icon_stud
Nietzsche
6.10.2007, 14:20
Slazem se s ovim u potpunosti...inace, tekst je sasvim ok...
Glupo je prigovarati što nije opisan ovaj ili onaj program. Svako ima neki svoj izbor ili svoje mogućnosti nabavke programa. Čovek je napisao o onome što ima, što koristi i što je isprobao.
Ako misliš da je neki program dobar, a nije opisivan, tastaturu u šake pa sam napiši prikaz programa.
Master Neo
6.10.2007, 16:55
Glupo je prigovarati što nije opisan ovaj ili onaj program. Svako ima neki svoj izbor ili svoje mogućnosti nabavke programa. Čovek je napisao o onome što ima, što koristi i što je isprobao.
Ako misliš da je neki program dobar, a nije opisivan, tastaturu u šake pa sam napiši prikaz programa.
Da Vojo, ali taj covek ipak pishe za jedan ugledan chasopis. Trebao je da zna za postojanje takvog programa. Ko kad bi se opisivali operativni sistemi, i neko zaboravi Mac OS... Trebalo bi da se vodi racuna o tome sta se sve stavlja u casopis, i da se ti tekstovi malo prelistaju pre nego sto odu u stampu...
E sad... to nisu tako česti i poznati programi da bi svako znao sve
Predrag Stankovic
9.10.2007, 17:37
E sad... to nisu tako česti i poznati programi da bi svako znao sve
Pa nije bash tako Vojo, kad pishesh o nečemu treba da budeš dobro informisan da bi mogao kvalitetno da praviš poređenja, a što se tiche nabavke i testa programa on je samo oko 14MB i ima 30 dana trial, a evo na upit u google-u best icon editor dobijaju se sledeći rezultati pretrage gde se na 4. linku pominje Axialis Icon Workshop
Nikako niste trebali da izostavite Axialis Iconworkshop (http://www.axialis.com/iconworkshop/) :( koji poseduje skoro sve što imaju drugi a po meni ima najlepši GUI, ne verujem da Miloš Knežević (autor teksta) ne zna za taj program.:icon_stud
Svaka cast na zapazanju.
Radio sam u ovom programu i zaista je jedan od boljih,kao i sve iz Axialisove radionice (programi za pravljenje ikona,prezentacija,screensavera, minimalisticki image-editor i jos par slicnih "malih stvari").
Od slicnih programa koristio sam i Xara Webstyle koji ima sve potrebno za rad sa animacijama za sajtove,slikama,pripremom za publishing,prezentacijama i slicnim stvarima.
Čekaj, još i trial ima? ;)
Šta bre skačete svi u oči?
Davno sam rekao - ko može bolje, široko mu (minsko) polje.
Šta bre skačete svi u oči?
Davno sam rekao - ko može bolje, široko mu (minsko) polje.
Ugodna i kulturna opservacija (zapazanje) se tretira kao "skakanje u oci"...
Nece niko polemisati o tome,ali izjavu "ko moze bolje,siroko mu minsko polje" od tebe nisam ocekivao (nebitno kome je upucena ova "izjava" ali slozicemo se da nije "na mjestu"). :dedica:
Master Neo
9.10.2007, 21:15
Ma to on da nam kaze da mozemo i mi da pokusamo da napravimo neki test... ;)
Pravio sam ja "iks-ipsilon" testova,dakle NEBROJENO mnogo,izdavao sam i vlastiti besplatni e-zine,ali SK kao renomirani casopis treba da bude malo temeljitiji u testovima i kritikama (naravno,ovo se ne odnosi na ovaj test alata za rad sa ikonama nego i na testove hardvera,komponenata i aplikativnog softvera).
Svaki test ima neku rupu,i niko nije savrsen.
Ponavljanje je majka ucenja i sluzi stalnom usavrsavanju.
E znaci ne mogu da verujem da ste zaboravili da pomenete Axialis IconWorkshop 6 koji je definitvno B - O - G sto se icon editora tice... Ne samo sto ima lep GUI nego i najvecu funkcionalnost...
Greh, greh...
zoran845
13.10.2007, 16:12
Pravio sam ja "iks-ipsilon" testova,dakle NEBROJENO mnogo,izdavao sam i vlastiti besplatni e-zine,...
:confused::a_whistli
Ponavljanje je majka ucenja...
Tako je, a ima i ona "Skromnost je majka vrline".
Predrag Stankovic
13.10.2007, 22:15
E znaci ne mogu da verujem da ste zaboravili da pomenete Axialis IconWorkshop 6 koji je definitvno B - O - G sto se icon editora tice... Ne samo sto ima lep GUI nego i najvecu funkcionalnost...
Greh, greh...
Po meni je to isto kao praviti uporedni test AV programa a ne pomenuti nod32
Spawn BG
14.10.2007, 12:35
Autor teksta je isprobao i uporedio šest programa. Da li ste vi koristili 6 programa za ikonice? Ako jeste, kojih 6?
To što čovek piše za časopis, ne znači da mora da pronađe svih X programa za ovo ili ono i da ih testira i poredi. Svako sebi može da izabere. Mogli bi da se zapitate koliko ste programa za bilo koju potrebu probali i koji koristite. Ako bismo pokrenuli priču o tome, bilo bi kao ATI<->nVidia, AMD<->INTEL, konzola<->PC...
Koji je najbolji divx plejer?
Koji je najbolji arhiver?
...
Uostalom, mogu se naći na forumu teme tipa "koji program za..." pa pročitajte odgovore, napravite spisak, skinite sve predložene, korisite ih, nađite njihove bagove, pripremite tekst i Voju "za gušu" da ga objavi :)
P.S. IcoFX u Total Commander Ultima Prime paketu opisanom u istom broju... :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.