PDA

Prikaži potpunu verziju : Nova Keyboard

Toce
2.10.2007, 22:13
Jel moze neko da mi preporuci jeftinu a dobru tastaturu!!!

Treba mi hitno, ova moja polako otkazuje!!!:n-cc2::n-cc2::n-cc2:

Hvala, unapred!

nikola87
2.10.2007, 22:40
pa sve tastature od 400din su ok, nema tu sta da se preporucuje.
Pogledaj geinus, logitech i a4 modele

Toce
2.10.2007, 22:56
Pa ne znam bas...

Voleo bih neku od onih tankih, a cuo sam da ima nekih koji su krs nad krsevima, pa sam mislio da ovde neko zna neku provereo dobru tastaturu, treba mi najvise za igre, pa onda za programiranje, 3d Studio, i neki word tu i tamo.

Mislim da sam spreman da izdvoim oko 1500din,ako ima neka koja bas vredi toliko!

nikola87
2.10.2007, 22:57
Pa ne znam bas...

Voleo bih neku od onih tankih, a cuo sam da ima nekih koji su krs nad krsevima, pa sam mislio da ovde neko zna neku provereo dobru tastaturu, treba mi najvise za igre, pa onda za programiranje, 3d Studio, i neki word tu i tamo.

Mislim da sam spreman da izdvoim oko 1500din,ako ima neka koja bas vredi toliko!

od tih tankih se oprosti ako hoces lepo da se igras. Vecina ih ima jako slab protok i jako slabo reaguju. Dobre su samo za kucanje i naravno za gledanje, mnogo su lepe.
Ja sam za 1300 kupio logitech media keyborad i zadovoljan sam, mada mislim da bi isto odradila i tastatura od 500din.

Pivalica
2.10.2007, 23:53
ja bih najtoplije preporuchio Logitech media KB 600!
zaista odlichna tastatura,nije slim, ali ima dobar odaziv, tasteri solidno buchni, crna, ima dosta multimedia tastera + F-mode (svi m.media tasteri su programibilni + ima josh 4 tastera f9-f19 koji mogu da se programiraju u tom f-modu)
cena je oko 2.2k u plato-u... verovatno moze negde i za manje da se nadje...
a da... garancija je 36 meseci...

a ako imash bash malo para... jedna od najboljih ikada proizvedenih tastatura do 5e je definitivno ona Chicony 104/105 ona najobichnija tastatura (istiche se shto ima malo uze f-button-e)