PDA

Prikaži potpunu verziju : Battlestar Galactica

alexa
15.1.2006, 16:16
Tako nekako stize do mene pilot epizoda i 10 epizoda ove serije ali prevoda
nema... Voleo bih da kompletiram sve ovo pa ako ima neko titl bilo bi super...
Trazio sam po netu ali nista... Ja toliko a ako neko moze da mi pomogne... uf...uf...

[RHY]
16.1.2006, 20:56
Odgledao se i pilot... i prva sezona... i druga sezona.... sad cekam da dodjem na red za pocetak trece sezone.... Frackin' prevod NE POSTOJI, osim u par slucajeva (epizoda) gdje izgleda kao da ga je radila literarna sekcija 4. razreda osnovne skole iz Priboja....

korisnik
16.1.2006, 22:53
Treca valda mora da bude negde u 7 mesecu. Sad traje 2.5 :)

alexa
16.1.2006, 22:57
Pu... Bas steta, mozda ipak neko naidje na prevod pa neka javi:icon_eek:

darthmajor
16.1.2006, 23:07
Za prvu ili drugu sezonu su sigurno dobri titlovi koje sam skinuo sa site-a
http://www.divx-titlovi.com/
a za drugu (ili prvu :)) jos nisam isprobao ali se nadam da su dobri...treca sezona vec izasla???

korisnik
16.1.2006, 23:24
Ne. Tek je drugi deo druge sezone.

darthmajor
17.1.2006, 0:29
Kako drugi deo? Koje epizode? Meni je poslednji deo valjda Pegasus kada su dva battlestar-a krenuli jedan na drugog...deseta epizoda druge sezone.

korisnik
17.1.2006, 1:38
Kao sto rekoh sada traje drugi deo druge sezone. Pegasus je bio zadnja epizoda prvog dela druge sezone. Sada je cini mi se REsurrection ship II bio u petak. Treca sezona pocinje u 7. mesecu. To jim je nova fora, kao radi bolje gledanosti.

TtuEd
17.1.2006, 12:10
Uf, posle ove prve dve epizode 2b serijala (211 i 212), definitivno tvrdim da je BSG Reimagined najbolja serija koju sam ikada gledao :o
Za vas koji nemate brz pristup internetu... ovaj... hocu reci... za vas koji nemate iPod ili Sci-Fi kanal u ponudi kablovskog operatera :D, evo dobrih vesti: Ovog meseca pocinje emitovanje serije na RTS-u! :icon_smil

P.S. Ili sam ja propustio tekst Battlestar Galactici u SK-u ili je ova tema na pogresnom pod-forumu... :)

skynet
21.1.2006, 2:49
E, bas dobre vesti da ce da emituju seriju Galactica na RTS-u. Ja imam dva filma, Battlestar Galactica, gde unistavaju ljudske kolonije i drugi Mission Galactica: The Cylon Attack, gde Galactica i Pegasus napadaju Cylonsku koloniju na Gomori.
Da li mozda znas kada ce tacno poceti emitovanje serije. Da znam da pripremim DVD-ove :)

alexa
22.1.2006, 0:03
Fala Majore...:) :D :icon_lol:

darthmajor
22.1.2006, 2:25
Nema na cemu!
A jesu dobri titlovi?

alexa
22.1.2006, 14:45
Za prvi samo su na engleskom i dobri su... Kako da mi odašilješ drugi serijal...
baš bi bilo lepo od tebe... laskaću ti još ako mi pošalješ...:icon_mrgr

alexa
4.2.2006, 22:52
eto vise ni laskanje ne pomaze... a bas sam se nadao
uzivacu u titlu bez slike...

[RHY]
5.2.2006, 12:01
Jeste li gledali epizode iz januara? Nastavak onoga:"Im getting my man back!" ...Taman kad pomislite da ne moze biti zamrsenije... oO

alexa
5.2.2006, 19:00
ne mucite me....:eek:

Tutti
14.3.2006, 8:33
Upravo je zavrsena 2 sezona Battlestar Galactice. Poslednja epizoda nosi naziv 2x20 - Lay Down Your Burdens, Part II. Treca sezona pocinje tek u oktobru mesecu 2006. godine. Sve titlove mozete skinuti sa http://www.crogate.net/ Downloads - Titlovi - Battlestar galactica (dole levo). Potpun link vam ne mogu dati zato sto ga pretrazivac ne pokazuje.

Inace sto se tice prevoda par epizoda (3) nije ga radila literalna sekcija iz Priboja vec profesor engleskog jezika, koji je inace radio kao prevodioc g. Novickog na Kosovu. Pa ako nije njemu smetalo nece ni vama.

Posto su sve epizode TV rip cesto se desava da dođe do desinhronizacije. Ja imam uglavnom sve sredjene titlove, osim mozda za dve epizode pa ako je nekome frka mogu mu poslati na mail.

korisnik
15.3.2006, 0:02
Jel se samo meni cini, da je Galactica malo skrenula sa kursa u zadnjoj epizodi.
Mislim, da to vise nije to, a cak ce i da predje na drugi network, sa manje budzeta.

Viper
15.3.2006, 5:07
Čisto ako vas interesuje, RTS je otkupio BSG, dobili su prvih 17 epizoda, prevod je gotov kako sam čuo. Čekaju valjda još i drugu sezonu da dobiju pa će da je gledamo i na TV-u.

Ehm...www.at-at.org...pravo mesto za ljubitelje SF-a, ima BSG-a i to dosta :)
Jbga, valjda mi nećete uzeti za zlo malu reklamu.

Poz !!!

Tutti
15.3.2006, 5:09
Cisto sumnjam da SciFi da odustane od ove serije. Treba bar cetiri - pet sezona da se ljudi zasite pa da opadne gledanost. Neznam kako mislis da je Galactica krenula u pogresnom smeru. Moor nas je ostavio i na kraju prve sezone u neverici kada je Boomer pucala u Adamu. Tako i ovaj put sve ce se vratiti na svoje mesto. I kako Bog ima neki plan za sve nas tako i on sigurno ima neki plan u vezi sa Galacticom. Ja sam bukvalno brojao sekunde poslednje epizode samo ocekujuci da se produzi bar jos pet minuta kako bi sto vise video. Ali takav je zivot - vidimo se za 210 dana.

korisnik
15.3.2006, 11:33
Pa sad ovako. Gledanost pada. Show su valda prodali na kebelsku televiziju, sto znaci manji budzet. Vec sada nisu imali para za izradu. Plasim ce da ce da postane kao Andromedina zadnja sezona. Vec se zna da je prve 4 sezone trece serije o njihovom otporu na Novoj Capriki. Nesto u stilu French Resistance. Ne kazem, da nije bilo napeto i to, ali totalno su odbacili tezu o prorocanstvu, cak i Cyloni kazu da je bog za primitivne koji neznaju objasniti stvari, i smatraju jih nadnaravne, A prije su Cyloni bili duboko religiozni.
Ako slusas Moorove podcaste, vidis da imaju budget probleme, i da nakon sto je "reimaginovao" klasicnu seriju, nezna sta bi dalje.
Nesmes zaboraviti, da je Galactica o traganju Zemlje.

Ima u ovoj zadnjoj epizodi puno gluposti koje je uradio, naravno to je samo moje misljenje.

Recimo:

-Godinu dana nakon sletanja na Capricu zive ljudi u satorima od polivinila, kao na djubristu, a pre su imali brodove kojima su eksploatisali meteore
-Odlucili ljudi, da zive na tom planetu, koji je 100% losiji od zivota na brodu
-Baltar jih drzi u saci, a nema potporu vojske
-Vojska je prakticno raspala, a pre su radili i vojni udar ako treba
...
U planu je bio cisto drugaciji kraj sezone, ali je radi pada gledanosti u poslednjem trenutku prmonjeno sve da se dobije radikalan zaokret. Zanimljivo, ali tonije Galactica.

Tutti
17.3.2006, 9:01
@ korisnik:
Mozda je scena sa naseljem na Novoj Caprici malo losije resena, nemas utisak da se tu nalazio skoro 50.000 ljudi, ali u principu to je pionirski posao naseljavanja nove planete i sigurno im nece biti lepo. Zivot u ogranicenom prostoru ubija ljude u pojam tako da je logicno da ocekujes da ljudi zele da napuste brod. Vojska je ostala uglavnom na brodovima a i oni koji su na tlu posvetili su se civilnom zivotu tako da Baltar moze da manipulise sa ljudima bez posledica itd. itd.

Meni se kraj sezone licno svideo. U vezi stalih problema sa budžetom serije cini mi se da sam negde procitao da ljudi sa SciFi-ja ne nameravaju bar neko vreme da se odreknu serije.

Ako malo dublje budes analizirao seriju videces da ima mnogo vise dobrih stvari nego losih. Losi se odnose na neke tehnicke gafove, ali su zato likovi genijalno razvijeni, zatim broj tema o kojima se raspravlja u seriji i nacin na koji se raspravlja sigurno pomera granice SF. Meni od svih 33 epizode nijedna nije bila losa, osim mozda jedne koja je bila malo tanja po kvalitetu.

Ako budes gledao vise neke dobre stvari u seriji a ne trazio zamerke videces koliko je genijalna.

korisnik
17.3.2006, 10:19
Tutti;

Znam, da si upravu. Sad cu da kupim DVD-je pa da pogledam celu drugu jos jednom, i da otkacim refleksiju originalne Galactice, pa ce sigurno da mi bolje legne.

Tutti
17.3.2006, 12:27
@korisnik

Gde ima da se kupi Galactica na DVD-ovima? Naravno sa srpskim, hrvatskim titlovima nije bitno. Kako moze covek da dodje do toga? Svrati malo na Photon Tide:

http://www.photontide.org/forum/viewtopic.php?t=159

korisnik
17.3.2006, 22:49
Ja kupujem na engleskom. Imas engleski titl, pa nije problem.

Tutti
4.4.2006, 2:16
E ljudi Galactica na RTS u subotu u 12:30. Miniserija

zone2403
11.8.2006, 7:51
Ljudi, nedavno sam pogledao pilot i odmah se navadio, ima li neko da mi posalje i ostale epizode na DVD-u, naravno nadoknadio bih mu trud?

todos
12.8.2006, 21:32
A ja odgledam bez treptanja tri epizode na rts kad ono the end.Znaci ima sanse danastave serijal.Kad?