Prikaži potpunu verziju : Video kartica nVIDIA RIVA TNT2 Model64/Model64 Pro
Molim clanove ovog foruma malo vise detalja o ovom video karticu koju sam postavio u kompu .Momentalno u komp. nemam problema .Prije sam imao postavljenu uvu karticu Xpert2000Pro Ultra 32 AGP .Molim da neko poznaje da mi kaze koje bolja za moj komp. Podrav svima u forumu
Evo ovde (http://en.wikipedia.org/wiki/RIVA_TNT2) ima nesto o tome pa mozda bude od pomoci.
To je kartica iz 2k-te godine, unapredjenje u odnosu na prethodnog ATIja koji si imao je apsolutno nikakvo mozda je cak i ATI bolji. Od igrica, video montaze, 3D animacije ili fine obrade fotografija kao i koriscenja monitora visokih rezolucija pri minimalnom zdravstveno propisanom osvezenju od 75Hz nema nista znaci plafon 1024x768 ili eventualno 1280x960 (17") a da ne oslepis.
Filmove vrti odlicno kao i bilo koja novija ali se ipak razlika u bojama, kontrastu ostrini i td. primecuje vec u odnosu na malo mladji GeForce 2.
Imam ja jednu takvu M64 sa 16MB RAM-a na sestrinom kompu i za proste stvari joj i sluzi, na 15" monitoru rez. 800x600 za net, gledanje videa, slika, kuckanje za fax i to je to.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.