Prikaži potpunu verziju : Koji HDD
poz svima voleo bih d mi predlozite neki sata hdd a da ima bar 16 mega kesa i da je neka pristojna cena i naravno kvalitet
Neki western digital ili seagate, zavisi koliko si spreman da izdvojis para.
Definitivno Seagate, ili malo egzotike Samsung. Koliko ti je bitan taj kes? Ako si prosecan igrac, surfer i sl. to ti i nije toliko vazno, ali ako se bavis DIVX kompresijom, i slicnim HDD zahtevnim radnjama onda OK. Po meni je bolje uzeti veci disk nego manji sa vise kesa.
Nisi rekao koliku veličinu harda želiš ...
Ja bi ti preporučio Hitachi HDT725032VLA360 (320 GB, 7200 RPM, SATA-II, 16MB) . Odličan hard , nije bučan , brz je i pouzdan a nekošta punao negde oko 60-65 € .....
Definitivno Seagate, ili malo egzotike Samsung. Koliko ti je bitan taj kes? Ako si prosecan igrac, surfer i sl. to ti i nije toliko vazno, ali ako se bavis DIVX kompresijom, i slicnim HDD zahtevnim radnjama onda OK. Po meni je bolje uzeti veci disk nego manji sa vise kesa.
savetovali se me da tako trazim mada meni sem za net i skidanje filmova i muzike i po neki put za neku igricu vise mi i ne treba nisam upucen koliko je bitno to sa mega kesom bitno mi je da je tih to najvise
savetovali se me da tako trazim mada meni sem za net i skidanje filmova i muzike i po neki put za neku igricu vise mi i ne treba nisam upucen koliko je bitno to sa mega kesom bitno mi je da je tih to najvise
Ako je kao što kažeš onda ti od Hitačija ništa više neće trebati , ima sve osobine koje tražiš a pride ima i SATA2 & 16MB keša , a nije ni preterano skup .
Ako je kao što kažeš onda ti od Hitačija ništa više neće trebati , ima sve osobine koje tražiš a pride ima i SATA2 & 16MB keša , a nije ni preterano skup .
trazio sam ali nigde ga nema dali ti znas gde ga ima za kupiti
trazio sam ali nigde ga nema dali ti znas gde ga ima za kupiti
Dobio si odgovor na PM ....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.