Prikaži potpunu verziju : Zasto e-mail kad moze i postom
ZoranZivanovic
14.1.2006, 17:54
:icon_mrgr Nisam staromodan ali neke korespondencije trebale bi da se obavljaju postom, pa kad ostaritwe da citate stara pisma i sa setom secate svojih ljubvi, poziva na rocista o raspodeli nasledstva, preteca pisma od bivse supruge kojoj niste isplatili alimentaciju, ehh.:icon_sad:
:icon_mrgr Nisam staromodan ali neke korespondencije trebale bi da se obavljaju postom, pa kad ostaritwe da citate stara pisma i sa setom secate svojih ljubvi, poziva na rocista o raspodeli nasledstva, preteca pisma od bivse supruge kojoj niste isplatili alimentaciju, ehh.:icon_sad:
A poJenta ovog posta je? Uvek možeš u email programu da čuvaš svu poštu i da kada te uhvati nostalgija, da ih ponovo pregledaš. :)
Jes....da saljes pisma, da se *****as do poste i da ti nametnu harac za neke tamo hramove samo zato sto saljes pisma.....neka hvala ali ja sam presao u 21. vek.
po meni pisma imaju smisla samo dok si u vojsci, a i tad nisu nesto posebno, zbog toga sto imas mobilni i svaki drugi vikend ides kuci.
TheProphecy
21.1.2006, 1:48
Pismo??Sta je to? :)
Uvek me je čudila ta fascinacija hartijom... Recimo, ako skeniram uplatnicu pa sliku pošaljem kao e-mail attachment - to nije ništa. Niko to ne uzima kao neki dokument. Ali ako tu istu skeniranu sliku pustim kao fax (u, dakako, mnogo goroj rezoluciji), e onda je to dokument, dokaz, i ne znam šta.
Jednom je u nekoj istrazi policija tražila izjavu od mene... Kažu "znate, nezgodno je, mi smo trenutno van Beograda jer tamo vršimo istragu, morali bi da doputujete da nam date izjavu". Pitam jel imaju fax. Vele ima u policijskoj stanici. Jel mogu ja da napišem izjavu pa pošaljem kao fax? Može.
E da, ni meni nisu jasne takve stvari. Naime, jednom prilikom su mi greškom isključili telefon zbog navodno neplaćena dva računa, koja su u stvari bila plaćena. I zovem ja njih da pitam šta da radim, a oni kažu da dođem do njih i pokažem uplatnice. Pitam ja da li postoji neki drugi način da se ne cimam sad zbog njihove greške, kažu oni može, da im pošaljem na fax. Rekoh da nemam fax i pitam mogu li ja to da skeniram pa da pošaljem na mejl, kad oni meni ne može zbog moguće zloupotrebe i falsifikovanja. Mislim, čuj logike, kao da je meni teško da, ako već hoću da falsifikujem, lepo iskeniram uplatnice, prepravim šta treba i onda im pustim na fax. Nebuloze.
Tema premeštena u Brbljaonicu. Glavna tema je pisanje pisama na staromodan način (kao alternativa modernom dopisivanju) što, priznaćete, nema dodirnih tačaka sa internet tehnologijama.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.