PDA

Prikaži potpunu verziju : Pomoć za Samsung SGH-ZV10!

bops
22.9.2007, 12:46
Ovo sam pitanje postavio u jos jednom topiku, a sada ga postavljam ponovo, zato sto mi treba resejne iskljucivo za ovaj telefon.

Da li neko zna kako da ubacim jar aplikacije (igre itd) sa kompjutera na mob?
Trenutno koristim "Samsung PC Studio 3", kao program za prbacivanje sa kompa na mob preko USB, ali izgleda da on radi samo za muziku i video.

PLEASE HELP!!!

ozbiljan
7.5.2008, 17:17
Slican problem je i kod mene sa SGH J 700.
Prebacivao sam aplikacije bluetoothom ili USB kablom uz pomoc PC Studio 3 (verzija koja se dobija uz telefon) i u oba slucaja FILE je smesten u folder OTHERS pri cemu nisam imao opciju INSTAL.
POstoji li resenje za ovo imajuci u vidu da nemam memorijsku karticu?

Butke
26.5.2008, 9:51
Kod mene je ista situacija :( a imam SGH-ZV40.
Isti program i isti problem,ako neko ovo resi - neka javi.
Fala.

flamingos
26.5.2008, 14:47
za sve jar/jad datoteke morate nabaviti memorijske kartice i tu prebaciti celu datoteku paodatle instalirati..

probajte univerzalnim programom poput file manageraza mobilne ili tako nesto..

ozbiljan
1.7.2008, 18:22
Problem resen. Cak i bez kartice.
Na sledeci nacin:
Potrebno: Telefon marke Samsung, data kabel za isti (u ovom slucaju i Samsung PC studio) ili Bluetooth dongle, univerzalni i sa interneta download-ovan software za gorepomenuti telefon (.jar i .jad format).
Pomenuta dva file-a npr. SpaceInvaders.jad i SpaceInvaders.jar putem pomenute konekcije prebaciti na fon (bice smesteni u folder OTHER FILES) i zatim pokrenuti SpaceInvaders.jad cime se pokrece instalacija .jar file-a.
Ono sto je bitno je da je .jad file napisan bas za taj .jar file u suprotnom se dobija poruka .JAR FILE NOT FOUND sto i ne pretstavlja preterani problem jer je .jad lako prepraviti u bilo kom text editoru. Pri prepravci voditi racuna da su ime i velicina .jar file-a tacno napisani t.j. da se u .jad navedu tacni podatci o velicini i imenu .jar file-a.
Princip je isti sa i bez kartice.
Nije komplikovano kao sto zvuci, probajte pa ce te videti.

Osim toga, ako se potrudite, na netu je moguce pronaci i besplatne .jad kreatore n.pr.
http://www.esnips.com/nsdoc/2939c694-5eda-45ac-9d4a-907e4576ea56/?action=forceDL
:alealeee: