Prikaži potpunu verziju : Domaci softver...
U cilju promovisanja domacih softverskih sajtova, a bez namere reklamiranja, otvara se ova tema koja ce sluziti iskljucivo u tu svrhu! Dakle, da bi se izbeglo preterano flood-ovanje i reklamiranje, svoje komentare i predloge sajtova postujte iskljucivo ovde...
Psychon@ut
14.1.2006, 0:21
Domaći sajt sa dosta domaćih programa:http://www.downloads.co.yu/
Nekoliko domacih besplatnih programa:
www.pcpuls.com
Dušan Džamić
14.1.2006, 1:41
Intelsoft.cjb.net je preusmeren na www.downloads.co.yu
Najveći DOMAĆI download sajt www.downloads.co.yu sa arhivom od oko 260 programa.
Psychon@ut
14.1.2006, 12:39
Intelsoft.cjb.net je preusmeren na www.downloads.co.yu.
Priznajem,malo sam promašio:icon_wink,ispraviću grešku
Evo još jednog: www.univerzalsoft.com (Autorski programi, objavljivani u SK i šire...)
I još jednog: www.developer.rs.sr (domaći programi, igrice, zafrkancije; Link se pojavio i u januarskom SK, u rubrici WWW)
Toliko od mene :mrgreensa
www.taraba.org
Okupljamo tim ljudi koji pravi igrice,animacije,programe i td..sa ciljem da radimo zajedno mnogo vece projekte nego sto bi pojedinacno mogli(i objavljujemo tudje programe/igre/stripove/animacije i td for free)
Zovemo vas sve na fest koji pravimo u Smederevu u martu ove godine
ScienceFiction
5.3.2013, 9:26
Pozdrav
vidim da je tema poprilicno stara, ali neopravdano. I ja sam sto se tice ovog softvera patriota :alealeee: Jako bi me interesovao, ako ga jos neko ima, srpsko-engleski recnik koga je pravio izvesni Dragutin Topic iz Pazove.Bio je shareware program i 16-bitni. Takodje me zanimaju i sitne igrice koje je pravio Ivan Pantic Panta sa tematikom politike 90-ih (Spasi Slobu, Igra memorije...) i Preferans, ali ne krekovana koju su navodno pravili izvesni Goran i Nidza vec originalna,shareware verzija.
Huh, nadam se da vas nisam namucio. Ako neko ima bilo sta od ovoga, bio bih mu do neba zahvalan ako bi mi se javio pa da razmenimo taj egzotican softver.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.