Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : telenor mob

WIRELESS
17.9.2007, 21:07
Telefon iz telenora ima modem brzine valjda 115 kb/s pa me interesuje kada se
poveze na internet preko kompa internet ostvari tu brzinu ali trosi oko 30 din za 10 min pa me interesuje da li neko zna neki server na kome ce to biti besplatno ?

Bryan Fury
17.9.2007, 21:36
Ne postoji besplatan net. ;)

ForceWare
17.9.2007, 23:06
Prikačio sam ja moju 3250 na komp preko usb i aktivirao internet preko gprs-a. Ista brzina kao i dial-up samo je 100x skuplje. Jedino ako ti je fon 3G, mada ne znam da li to može - verovatno da.

Kako server na kome je besplatno? Sve ide preko Telenor-a. A kod njih nema fraj.

Bryan Fury
17.9.2007, 23:55
3G je imao promotivan period, ali samo za mondo portal, ne za takvu namenu kao što bismo mi svi hteli. ;)

ssSss
18.9.2007, 0:01

Postoji:
1. Faks
2. Posao

Bryan Fury
18.9.2007, 0:58
Na poslu si da radiš, a na faksu da učiš. Ili bi bar tako trebalo. :D

Master Neo
18.9.2007, 1:00
Postoji:
1. Faks
2. Posao

Faks placas, kako tako, tako da ni tu nije bas sve za dz...;)

Francesko
18.9.2007, 15:49

Hehe... Postojao je nekada pre mozda 3-4 godina, kada je tadasnji Mobtel aktivirao uslugu GPRS-a za dzabe... To je tako trajalo jedno mozda godinu dana... Eh znalci su tada to mogli da iskoriste... :D Naravno ja se ne ubrajam u njih

Bryan Fury
18.9.2007, 16:22
Ja sam stigao samo mesec dana da se ogrebem tada. Imao je i MTS takvu akciju. Ali tada je bilo neuporedivo manje korisnika sa gprs telefonima i verovatno još manje onih koji su znali čemu to uopšte služi, tako da su i mogli da puste. :)

ssSss
18.9.2007, 23:43
Hehe... Postojao je nekada pre mozda 3-4 godina, kada je tadasnji Mobtel aktivirao uslugu GPRS-a za dzabe... To je tako trajalo jedno mozda godinu dana... Eh znalci su tada to mogli da iskoriste... :D Naravno ja se ne ubrajam u njih

Dobra stara vremena. :to_care:

Faks placas, kako tako, tako da ni tu nije bas sve za dz...;)

Ne placas, ako si na budzetu.

Brains
19.9.2007, 13:30
Hehe... Postojao je nekada pre mozda 3-4 godina, kada je tadasnji Mobtel aktivirao uslugu GPRS-a za dzabe... To je tako trajalo jedno mozda godinu dana... Eh znalci su tada to mogli da iskoriste... :D Naravno ja se ne ubrajam u njihSkinuh oko 10GB tada... IrDa + punjac, celu noc jer sam danju nosio tel sa sobom. :D A posle sam prodao taj moj Siemens ME45 kao telefon kojim je malo pricano... :a_whistli