Prikaži potpunu verziju : Koji mish?
Dakle, danas mi je dragi, i nikad ne prezaljeni, Logitech MX310 nakon dugog perioda sluzenja riknuo :)
Krenem ja u grad da kupim isti takav, samo u crnoj boji [da malo promenim look&feel :) ], kad ono doticnog modela nigde nema... valjda izasao iz proizvodnje/upotrebe... :(
Sta mi predlazete da uzmem u istoj cenovnoj klasi, znaci low-ekonomskoj od igrackih miseva?
Hvala unapred :)
Aleksandar Tobdzic
12.9.2007, 19:13
A4 X7 imam ga i jako je dobar. Tacan naziv modela je X-710BF
U Beogradu je 17-19e (1300-1500din).
Свака препорука за A4 Tech мишеве, јер ја имам модел X6-60D и екстра је, а цијена само 9Е.
mad_skillz
13.9.2007, 0:41
a da probas Logitech G1..? ima ga za oko 20ak evra, mozda 25..
Pelagijska Argosija
13.9.2007, 0:48
Mozes i da prelistas stare brojeve SK-a, bilo je puno testova miseva. Ja bih isto preporucio A4 tech X7, oni su uvek imali kvalitetne miseve po normalnoj ceni.
Ljudi, meni treba nesto bolje, tj. skuplje, znaci 25-30 evra,,, kao ovaj G1 Logitechov... :)
Mithrandir
13.9.2007, 23:18
A4Tech ima dopadljive stvari..
Ali Logitech je Logitech! Pa i po cenu dizajna i kostanja :dedica:
mad_skillz
14.9.2007, 1:57
mozda da probas da nadjesh novi Intelli 3.0 Black..ima novi opticki senzor, isti stari fantasticni izgled i oblik i mislim da nije vise od 35evra..
ja na oba desktop racunara imam odlicne miseve,al posto cu sada vise koristiti laptop a ne bih da stalno njakam touchpad interesuju me predlozi za male kompaktne miseve cena do 100e mozda gore dole 10e
Extra mis sve preporuke za njega! :n_klanja:
ja na oba desktop racunara imam odlicne miseve,al posto cu sada vise koristiti laptop a ne bih da stalno njakam touchpad interesuju me predlozi za male kompaktne miseve cena do 100e mozda gore dole 10e
Logitech VX Revolution :)
ako nisi pogrešno kucao cijenu
Pelagijska Argosija
14.9.2007, 23:13
Ljudi, meni treba nesto bolje, tj. skuplje, znaci 25-30 evra,,, kao ovaj G1 Logitechov... :)
Pa i A4 tech X7 je 25 evra, a ako hoces bolje i skuplje onda se strpi sa nekim krs misem par meseci dok ne skupis za neki iz Razer porodice. Na primer Diamondback ili Copperhead koji ne bi trebalo da su skuplji od 90 evra.
To mi je vec mnogo da dam za potrosnu robu... razmisljam se izmedju X7 i G1... :)
To mi je vec mnogo da dam za potrosnu robu... razmisljam se izmedju X7 i G1... :)
e ovo je pravi izbor:dedica:
nikako mi ne ulazi u glavu da neko da 100E za misa. Pa bre cime se taj bavi i na koju foru oseti razliku ako u opste postoji.
Master Neo
14.9.2007, 23:35
nikako mi ne ulazi u glavu da neko da 100E za misa. Pa bre cime se taj bavi i na koju foru oseti razliku ako u opste postoji.
Ok priznajem, da je mnogo 100e za mis, ali razlika izmedju laserskog i optickog se mnogo oseti. Mnogo je precizniji laserski mis, pogotovo kvalitetniji misevi. A i racunaj tu i dodatne kontrole, ergonomiju, lepsi izgled... U principu, za pacova bih dao do 50e. Zaista je uzivanje preci sa kineskog optikanera na laseskog pacova...
mad_skillz
14.9.2007, 23:40
licna satisfakcija dragi moj nikola nista vise...:)
@Neo nije isto kineski optikaner i razer-ov optikaner...:D
Master Neo
14.9.2007, 23:41
Naravno dragi moj Mad, ali opet, nekako se vise pouzdam u laserski, cini mi se da je precizniji malo, nemam pojma... Moramo testirati to, sta mislis?
mad_skillz
14.9.2007, 23:45
drage volje, saske sve dva steelpad-a cesh ga dobijesh na test pa pishi review...:to_care:
Master Neo
14.9.2007, 23:46
drage volje, saske sve dva steelpad-a cesh ga dobijesh na test pa pishi review...:to_care:
Hehe, moze, ti pisi o tom tvom, ja cu genius, pa nek ljudi biraju... ;)
mad_skillz
14.9.2007, 23:48
odmah cu da ti kazem odgovor...uzece jeftiniji..:)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.