Prikaži potpunu verziju : pomoc oko povezivanja racunara
Black-Angel
10.9.2007, 10:43
poz narode. imam jedan mali problemcic koga dugo pokusavam da resim. naime, hocu da se povezem sa nekim racunarima na daljinu na foru remote assistance. tj imam neke ljude u belom svetu kojima treba neke stvari da objasnim. ali treba da vidim ono sto oni rade na racunaru. cuo sam da to moze preko nekih programa ali posto sam ih sve isprobao nesto ne stima. molim vas da mi pomognete da resim ovo cudo. hvala
Bryan Fury
10.9.2007, 10:46
Možeš i sa Windows-ovim remote assistance, a možeš i pomoću third-party softvera kao što je Radmin (http://www.famatech.com/), pa šta ti se više sviđa. :)
Black-Angel
10.9.2007, 17:41
probao sam oba programa. trazi mi ip adresu tog drugog racunara. medjutim kada je ukucam on nece da se spoji. da li u tom drugom racunaru mora da ima instaliran taj isti program ili ne. program anyplace control ima ugradjenu opciju za instaliranje na daljinu ali opet IP adresa zeza. sad da li trazi adresu samog racunara ili neku drugu ip neznam ali nece. jel moze neko samo malo detaljnije da mi objasni. poz
Bryan Fury
10.9.2007, 20:09
Što se tiče radmin-a, serverska komponenta mora biti instalirana na drugom računaru (radmin server) da bi se mogao povezati, kod tebe je dovoljan i kljent (radmin viewer).
Što se tiče remote assistance, mora biti aktivirana opcija za to u Control panelu/System/Remote i korisnik mora ostati povezan nakon slanja pozivnice. Takođe, mora imati javnu IP adresu ili forwardovan port ako je iza NAT-a.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.