Prikaži potpunu verziju : Winamp se sporo pali
Insecticide
6.9.2007, 16:06
Kada kliknem na winamp treba mu oko 20sec da se upali
Koristio sam verziju 5.3x dok nisam dobio internet a onda sam instalirao 2.8 i i problem je ostao ..O cemu se radi?Windows sam instalirao pre 2 dana
Probaj da isključiš bilo kakvo konektovanje winampa na Net.
Problem moze biti sonic opcija, koju trebas iskljuciti tokom instalacije.
Idemo redom, prvo uradi unistall winampa i ponovo ga instaliraj s tim sto ces tokom instalacije iskljuciti opciju sonic (dechekirati kvadratic) koja se nalazi ispod audio menija (tokom instalacije).
ps Instaliraj verziju 5.
Idemo redom, prvo uradi unistall winampa i ponovo ga instaliraj s tim sto ces tokom instalacije iskljuciti opciju sonic (dechekirati kvadratic) koja se nalazi ispod audio menija (tokom instalacije).
ps Instaliraj verziju 5.
Cemu sluzi taj 'sonic'?
Insecticide
6.9.2007, 23:31
ps Instaliraj verziju 5.
Reinstalirao sam verziju 2.8 i nisam video SONIC ali sam iskljucio prilaz na net i sada se pali u sekundi
Zasto bih instalirao winamp 5?Po meni winamp 2/3 je bolji
Dvojka i nekako, trojka je strašna! Petica je, ustvari, nasledila funkcionalnost iz v2 i izgled v3 (zato i nije postojala v4, simbolično: 2+3 su 5).
Stanimirovic
21.2.2013, 12:51
Ja sam koristio Winamp i imao sam isti taj problem onda sam ga obrisao:mad:.Sad koristim Windows Media Player (WMP) i brzo mi se pali nemam nikakvih problema sa njim.:)
foobar2000 i reci zbogom winampu...
cane.prebranac
21.2.2013, 13:01
Foobar je mama, od kad sam njega pronasao ne znam kako winamp izgleda.
water wizard
21.2.2013, 13:03
možda čita MP3 tagove pesama...
Stanimirovicu, svaka čas' :) Nadovezao si se na temu od pre ŠES' godina :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.