PDA

Prikaži potpunu verziju : Live Gamertags, PSN ID's, Wii numbers

che daboli guz
4.9.2007, 16:49
Negdje sredinom 2006e godine postavio sam post u nadi da cu se susresti sa zemljacima(sh-hs podrucja) on line na platformi za PS2.Buduci da je tehnologija brzog interneta bila u pocetnom stadijumu(sa relevantnim problemima +/-)(EastEu) i da je populacija imala 99,99%(mada jos nikog nisam nasao bez kregovanog PS2-nikad se ne zna) chipovane konzole, moj dobronamjerni pokusaj je pao u vodu:mad:.

Kako je vrijeme prolazilo "i lijecilo rane"(poboljsana usluga,veca brzina i manje cijene)
kao i dolazak PS3ija....mogu vam saopstiti "da se dogodilo chudo"( :rofl::dedica::aplauz: )!!!!!

Prije nekoliko dana imao sam "tu chast" da se susretnem sa jos jednim korisnikom S K Foruma !!!!!
U pitanju je Milos M. koji na PS3 network-u ima nadimak: milos89 .

Prvo smo komunikaciju imali preko foruma kako bi mu dao u kratkim crtama instrukcije kako da dodze u sobu sa shifrom za Formula 1.
Razlog (kao)jedan od mnogih zasto sam urgirao na shifri jeste da on ima manje problema sa leg-om uz to sam takodze odabrao server sa malo ili nista igracha.A i da vidimo kakva ce nam medjusobna veza biti.
Nazalost F1 nema komunikaciju uz pomoc headseta tako da smo se morali sporazumjevat uz pomoc tastature.U toku "ko ce biti brzi" nismo imali nikakvih problema niti zastajkivanja(stopiranja(na koju sekundu)-sto se meni inace zna desiti kad sam u drustvu ljudi sa raznih strana svijeta).Jedino sto se desilo tom jednom prilikom jeste da mu je pukla veza dok smo bili u lobiju ,ali nije dugo trajalo dok se vratio nazad(svega par sekundi).I onda smo nastavili sa trkanjem sve do jednog momenta dok nije ispario u nishta.Trazio sam ga svuda, po pisti ,po jarku ,medzu publikom ali jok ...izdao me je:n-cc2:(left session; - ). Al ne lezi vraze evo ga opet danas preko emilla (PS3) da se nadzemo u sutra kod O.K.Korala,svakako.Eh sta su vam konzole ,lijeno covjeku(svima nama)sjesti za pc i uraditi istu stvar ili se tu mozda radi o "afinitetima"!!!!:D

Sve u svemu decko rece da je odusevljen !!!!

Pa nebi bilo zgorega da i on ostavi koje slovo ovdje ili da vas uputi u "bolje sutra"!!!!Barem kad su u pitanju net tehnikalije i o svemu uopsteno.

Srdacno vas dopisnik.... :cool:

Ocelot
4.9.2007, 17:27
I evo ga ponovo Guza u svom punom sjaju. :) Ova tema bi mogla i da posluži kao mesto za razmenu gamertagova/carda.

che daboli guz
4.9.2007, 17:41
I evo ga ponovo Guza u svom punom sjaju. :) Ova tema bi mogla i da posluži kao mesto za razmenu gamertagova/carda.

Pogodio si me pravo u Srce!:n_klanja:

Gamertagova/Carda....Sto da ne to mi je i bila namjera "vec one daleke"2006e.
Dugo mi je trebalo vremena da se nadjem na forumu,gdje cu uvjek biti dobro dosao i gdje se necu stidjeti svoga imena pod okriljem izvrnute svakodnevne realnosti.:kreza:

2 Thumbs Up:tapsh:

Belgrado
11.9.2007, 18:52
Dakle,da ja napisem utiske sa PS3.
Ja sam najiskrenije odusevljen sa PS3 i sa igrama i njihovim online play koje se dobiju uz PS3 (Formula 1 i Motostorm).Formulu sam igrao sa Che Daboli Guz i vozili smo Monako,ja sam morao da usporim sa bolidom da bi se divio onoj grafici,pervezija je,ko da si stvarno u Monte Karlu :) i dobio Che-a (Pocetnicka sreca ili nesto drugo,ne znam :D,ali se junacki borio).Sistem za komunikaciju sa ostalim clanovima radi odlicno,igrao sam se sa ostalim ljudima (iz EU) bez laga,update isto protekao bez problema,jedino sto me malo muci jeste kako da skinem demo igre,jer kad sam se registrovao,posto nema Srbije (kako je ne ubacise nije mi Jasno :mad: ),i regnuo sam se na Sloveniju ili Hrvatsku,a one nisu podrzane,tako da cu morati da se preregistrujem.
I najveca mana je sto jos uvek nema pirata sto samo pokazuje koliko se Sony potrudio da zastiti svoju konzolu(i ja ne mogu da igram igre sa ps2 jer su malo manje originali,tj original im dalji rod ;) )
Sve u svemu topla preporuka,relativno dobro uradjen networking,samo nemojte igrati Silverstone sa Che daboli guz,posto to zna da vozi:D.

SAŠA
22.10.2007, 20:20
Zdravo svima
Prije 2 nedjelje sam kupio PS3 :) sa hardom od 40 GB .Na njemu se nalazi verzija sw 1.90 sa kojom ne mogu pristupiti na PS network trazi update sad me intresuje da me neko posavjetuje sta dalje da radim jer mi se taj update cini veoma rizicnim poslom:confused: i da li treba sto dalje ciniti da bi pristupio PS store??
Pozdrav

Ocelot
22.10.2007, 20:29
Ništa ne brini. To je zvanični update koji dodaje nove stvarčice i poboljšava postojeće. Tekst o Playstation Store imaš u poslednjem (valjda) broju SK, pa baci pogled tamo za još neke informacije.

SAŠA
22.10.2007, 20:41
Reci mi ja sam taj update skinu sa oficijelnog sajta na PC jel mogu da ga narezem na CD i da ga tako updejtujem jer puca net pa se nebih preko njega zezao Ima u SK evo sad vidjeh neznam kao mi je to promaklo;)...

Ocelot
22.10.2007, 20:50
Može, a evo i kako.

http://www.us.playstation.com/PS3/Network/Updates/pc_update.html

che daboli guz
22.10.2007, 23:11
Zdravo svima
Prije 2 nedjelje sam kupio PS3 :) sa hardom od 40 GB .Na njemu se nalazi verzija sw 1.90 sa kojom ne mogu pristupiti na PS network trazi update sad me intresuje da me neko posavjetuje sta dalje da radim jer mi se taj update cini veoma rizicnim poslom:confused: i da li treba sto dalje ciniti da bi pristupio PS store??
Pozdrav

Firmware & PSN Shop su dvije razlicite stvari i nemaju veze jedno sa drugim...
koliko sam te razumio!

Carnex
23.10.2007, 5:21
SONY redovno izdaje updateove formwarea i jos nisam nikada cuo da je neko s****o konzolu updateom firmwarea ako je pratio instrukcije stoga je slobodno updateuj. A to za PSN je normalno. Tera te da izvrsis update.

SAŠA
23.10.2007, 10:20
Firmware & PSN Shop su dvije razlicite stvari i nemaju veze jedno sa drugim...
koliko sam te razumio!
Imaju itekako jer ako frimware nije updejtovan sa zadnjom dopunom koja je izasla ne moze se pristupiti PS store-u.
@Carnex Sony ne daje nikakve grancije da se ne moze pokvariti PS3 bas naprotiv upozorava ako u vrijeme azuriranja se nedaj boze prekine prije kraja mozes ga slobodno spakovati i neznam gdje bih snjim:boxing:

voodoo_
23.10.2007, 11:47
Možeš na kompjuteru skinuti taj fajl za apdejt i staviti ga na CD/DVD/USB i pustiti s njega. Bio sam svedok jednoj ovakvoj operaciji i sve je prošlo u najboljem redu. Jedino što može krenuti naopako je ako ti nestane struje u tih tridesetak sekundi koliko traje apdejt sa CD/DVD/USB diska, a i ako krene, nemaš razloga za brigu ako si konzolu kupio sa garancijom.

player1
23.10.2007, 12:22
sem ako je prosao garantni rok :to_care:

SAŠA
23.10.2007, 12:41
Apdejt je prosao dobro ;)
Znaci prebacio sam ga sa PC na CD i pustio ga na PS3 sva ukupna operacija je trajala oko 5 min znaci dok prvo presnjimi apdejt na hard pa tek onda ide istalacija.... ma sta reci sony je MAJKA... haha

che daboli guz
23.10.2007, 16:20
Imaju itekako jer ako frimware nije updejtovan sa zadnjom dopunom koja je izasla ne moze se pristupiti PS store-u.
@Carnex Sony ne daje nikakve grancije da se ne moze pokvariti PS3 bas naprotiv upozorava ako u vrijeme azuriranja se nedaj boze prekine prije kraja mozes ga slobodno spakovati i neznam gdje bih snjim:boxing:

Sale ... neko te je debelo slagao .... vjeruj mi:to_care:
Pa kako ti mislis da sam se ja spojio sa PSN shopom kad mi je update bio manji nego tebi prije par mjeseci??!!!!To nema veze sa sobom!

A sto se tice firmware-a njega uvjek mozes restovati to jest na fabricku verziju ga spustit!!!!Pa onda ponovo update-ovat(ako bude ikakvih problema)!!

Osim toga zar nije logicno ,da ako ne stane struje da ce se nesto pokabesati(krivo krenuti).Ja na primjer imam problem sa updateom da kad ga skine ... zablokira i onda reset pa krene malo da chekira net i kad shvati da ga je vec jednom skinuo nastavi sa instalacijom.Prema tome panici nema mjesta!

SAŠA
23.10.2007, 19:13
Druze nije mene niko lagao nego sam se ja sam ubiedio u to jer mi nje bilo dopusteno da udjem u PSN sve dok nisam izvrsio update znaci cim sam probao uci u PSN on me odmah upozoravao da moram uraditi update

Osim toga zar nije logicno ,da ako ne stane struje da ce se nesto pokabesati(krivo krenuti).Ja na primjer imam problem sa updateom da kad ga skine ... zablokira i onda reset pa krene malo da chekira net i kad shvati da ga je vec jednom skinuo nastavi sa instalacijom.Prema tome panici nema mjesta!
Ovo je savim druga prica jer on prvo skida sa neta na hard disk pa tek onda krecu uzbudljivi trenuci(oko 40 sec) znaci fleshovanje programa jer ako ti prekine fleshovanje na pola odmah mu osteti flesh posle je pitanje da li ce dopustiti ponovno fleshovanje tako je napr isto kod automobila kada mu flesujes ECU moze da se desi ista stvar.

Imam jos jedno Pitanje kako da se registrujem na PSN jer sam procitao u SK da moraju neki podaci da se upisuju koji koriste korisnici stranih drzava jer nasu ne podrzava??
Pozzz

che daboli guz
23.10.2007, 20:32
Druze nije mene niko lagao nego sam se ja sam ubiedio u to jer mi nje bilo dopusteno da udjem u PSN sve dok nisam izvrsio update znaci cim sam probao uci u PSN on me odmah upozoravao da moram uraditi update.

-Ha ha to je sasvim normalno pa cak i kod mene,kad sam ga po prvi put upalio.Naravno sam ga pred paljenje spojio sa broadband-om i on(ps3)automatski trazi dali je online i ako jeste skida prvi dostupni firmware!
Ne znam zasto ti je to strano ili da kazem neobicno-ne dopusta na psn shop ?!I cemu ta bojaznost da ce nesto krivo krenuti preko online update-a pa urgiras na update-u preko mem kartice ili cd-a?

Ovo je savim druga prica jer on prvo skida sa neta na hard disk pa tek onda krecu uzbudljivi trenuci(oko 40 sec) znaci fleshovanje programa jer ako ti prekine fleshovanje na pola odmah mu osteti flesh posle je pitanje da li ce dopustiti ponovno fleshovanje tako je napr isto kod automobila kada mu flesujes ECU moze da se desi ista stvar.

-E za ovo nemozes da budes 100% suguran,navedi mi neki link da se to nekom desilo molim te!Pa opet ti kazem da ima opcija brisanja-resetovanja firmwarea...opet Jovo na Novo.I sta je firmware nego modernija vrsta BIOSa i kao svaki bios mozes resetovat ,brisat i updateovat.

Imam jos jedno Pitanje kako da se registrujem na PSN jer sam procitao u SK da moraju neki podaci da se upisuju koji koriste korisnici stranih drzava jer nasu ne podrzava??
Pozzz

Savjetujem ti EU(drzave zapadne evrope) i USA account.
Sve sto treba da bude tacno jeste adresa,broj i postanski kod NPR. za Beograd:
Ul. Srpskih Vladara 100
11.000 Beograd
Srbija

Znaci isto ovako samo sa adresom iz EU i SAD(prolistaj web u vezi adresa).
Ime i Prezime mozes izmisliti ili stavit svoje , samo im navedi svoju pravu emaill adresu jer na nju ce ti doci obavjestenje o registraciji,korisnicko ime ,sifra itd.A bit ce ti korisno i kod kupovine igara preko PSN Shop-a.
:ciao:

SAŠA
24.10.2007, 20:36
Kako mogu da se preregistrujem na drugu drzavu jer nije za svaku drzavu isti sadrzaj PS store stavio sam Sloveniju a sad bih se preselio u Ameriku:odoK: ???
Pozzz

che daboli guz
26.10.2007, 18:02
Koliko mi je poznato od MilosM. Slovenija nije podrzana od strane PSN Shop(ispravi me ako gresim).

U sustini u svijetu postoje 3 PSNetwork:
EU,USA,JAP.

Od evrope treba da izaberes od Austrije preko skandinavije do Portugala.
U sushtini izaberi UK kao drzavu.

Usa=Sad

Jap= Jap

Slovenacki account slobodno izbrisi/unisti sem ako nezivis u toj drzavi,sudeci po adresi koju si stavio na forum ,ne bih rekao.

Da bi imao mogucnost koriscenja eu i usa psn treba da napravis 2 nadimka i da se sa svakim nadimkom prijavis na jedan psnetwork.

Ja licno nisam prijavljen na japanski jer je sam shop na japanskom a i vecina ili svi demoi takodje na japanskom jeziku.Mada neko vrijeme kasnije sve isto dodje i na americki psn.Evropski psn je uvjek zadnji po novitetima.

I onda kad budes zeleo da predjes sa jednog na drugi PSN ,u sustini trebas da predjes sa jednog nadimka na drugi...i to je sve!

SAŠA
27.10.2007, 16:07
Ne nije podrzana .Neznam kako izbrisati Slovenski account??
Pod drugim profilom sam se registrovao na USA Ohio tu ima dosta stvari tako da mi nece biti potreban drugi za sada.
Hvala
Pozzz

che daboli guz
27.10.2007, 17:59
Ne nije podrzana .Neznam kako izbrisati Slovenski account??

1. Za pocetak idi skroz na desnu stranu u Xross Media Bar.
2. I izaberi Account Managment.
3. Onda izaberi,prvu gornju do dvije opcije.
4. Zatim,shestu opciju od gore prema dole ili drugu od dole prema gore.
To bi trebalo biti:System Activate.
5. Izaberi PS3(this system).
6. I onda ti je preostala samo jedna opcija a to je :
System Deactivate!

----------------------------------
Takodje ne znam da li se do istog rijesenja dolazi ako na XMB skroz na lijevoj strani izaberes svoj nadimak(onaj koji zelis da izbrises) i pritisnes na trougao ,dobit ces opciju DeletE.Pa ako izbrises taj nadimak ne znam sta se desava i sa account-om.Probaj pa javi.Ja nisam isprobao jer mi se ne radi:kreza:!!!
:cool:

SAŠA
28.10.2007, 22:00
Probao sam ovo prvo ali ne brise account kada dodjem na zadnjoj stavci umjesto da mi je opcija deactivate meni je activate i probao sam sve ostale opcije ali nista
Probao sam brisati nadimak ali nista opet se ulogujem na drugi nik i probam da se ulogujem sa opcijom na 2 postojeci account ucukam e-mail i pass i prihvata ga znaci da je jos aktivan.
A i nije nesto ovaj PS store smo je jedna jedina igra free (Grand Turismo 1.2 HD) ostale sve traze $$$$...
Pozzzz

che daboli guz
29.10.2007, 18:11
Probao sam ovo prvo ali ne brise account kada dodjem na zadnjoj stavci umjesto da mi je opcija "deactivate meni je "activate" i probao sam sve ostale opcije ali nista.
-Pa izgleda da si je "deaktivirao" sto je i bio cilj.E sad sto nije skroz izbrisano nebih ti znao reci.Vjerovatno da bi ostalo kao za svaki slucaj-nikad se ne zna"
.

Probao sam brisati nadimak ali nista ,opet se ulogujem na drugi nik i probam da se ulogujem sa opcijom na 2 postojeci account ucukam e-mail i pass i prihvata ga znaci da je jos aktivan.
-Hmm nebi bilo lose da odes na ovu stranicu i da im posaljes pitanje kako da izbrises svoj account (emaill koji si dobio po registraciji)
http://www.us.playstation.com/Corporate/ContactUs/ConsumerServices

A i nije nesto ovaj PS store smo je jedna jedina igra free (Grand Turismo 1.2 HD) ostale sve traze $$$$...
-Sa kojeg psstore-a si skinuo?-nema veze...GT HD je vise zanimacija kad jos nije ni bilo igara za PS3 a i da pokaze snagu .Sad ih naravno ima i kao sto kazes mora se platiti €/$!!
Ne moze sve bezplatno...dobro je i ovako sto ne placamo extra za online igre!!

Kad dobijes odgovor od "ConsumerServices" proslijedi ovamo,da znaju i drugi za ubuduce(a i ja).

;)

SAŠA
31.10.2007, 18:16
Grand turismo sam skinuo sa USA accounta mogu ti dati adresu u Ohio koja je validna tu ima dosta DEMO igara napr Formula 1,Juiced,Colin Dirt ma ima ih dosta i sve su za DZ .
PS poslao sam E'mail ali nema jos odgovora na
networksupport@eu.playstation.com
Pozzz

Belgrado
2.12.2007, 10:45
Jel ima neko raspolozen da opikamo Formulu na netu ?

Carnex
2.12.2007, 12:29
ljudi, skidali ste GTHD??? LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
ali eto, zakasnili ste da skinete sa JAP storea Grand Tourismo 5 Prologue Demo, Tokyo Car Show/Nissan GT-R unveiling izdanje. Razlika u odnosu na GTHD **** i oko

che daboli guz
2.12.2007, 14:55
Jel ima neko raspolozen da opikamo Formulu na netu ?

Moze, za kada?

SAŠA
3.12.2007, 19:03
ljudi, skidali ste GTHD??? LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
ali eto, zakasnili ste da skinete sa JAP storea Grand Tourismo 5 Prologue Demo, Tokyo Car Show/Nissan GT-R unveiling izdanje. Razlika u odnosu na GTHD **** i oko

Kako zakasnili ???Zna li se kada ce stici GT5 kod nas?
Mozes li mi dati adresu za jap store na koji bih se mogao prijaviti?
Hvala
Pozzzz

LebronMVP
9.12.2007, 12:28
@che daboli guz ili neko ko ima ps3
koja internet konekcija je dovoljna da bi se igrao PS3 multiplayer bez smetnji?
Tu informaciju nigde nisam nasao.

che daboli guz
9.12.2007, 14:31
Skokni na ovu temu i pitaj Milos M. & Sasu koju oni konekciju imaju.
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=19603
Za Milosa znam da ima F1 multuplayer igru a za Sasu ne znam.
Posto ja zivim u inostranstvu tvoje pitanje i nije bas za mene posto se navodno misli da na "zapadu" sve ide kao po loju.
Ali nemoj misliti da i ovdje nema leg-a.
Leg nastaje od mnogo faktora,kako od interneta u globalu tako i od zauzeca servera kao i od krajnjih korisnika(koji su rastrkani po kugli zemaljskoj).Oni koji su "kratki" sa broadband-om,njima je najbolje posavjetovati da drze ugasen PC pored PS3 online kako nebi ugusili sami protok konekcije.

SAŠA
10.12.2007, 18:03
@che daboli guz ili neko ko ima ps3
koja internet konekcija je dovoljna da bi se igrao PS3 multiplayer bez smetnji?
Tu informaciju nigde nisam nasao.
Ovako moja konekcija je ADSL i na njoj PS3 Online prosto leti.Znaci za sad sam igrao na Resistance:fall of man,Motorstorm,Timeshift.
Nisam probao kako bi islo na dialup ali mislim da bi bilo povuci potegni.
Pozzzz

SAŠA
10.12.2007, 18:07
Ulogovao sam se na JAP store ali nema GT5 za skinuti :(

LebronMVP
10.12.2007, 18:52
Ovako moja konekcija je ADSL i na njoj PS3 Online prosto leti.Znaci za sad sam igrao na Resistance:fall of man,Motorstorm,Timeshift.
Nisam probao kako bi islo na dialup ali mislim da bi bilo povuci potegni.
Pozzzz

Nisi napisao brzinu konekcije...........

SAŠA
10.12.2007, 19:48
Nisi napisao brzinu konekcije...........
Evo...

donator99
10.12.2007, 20:08
Na dialupu nema sanse nista da se igra bilo koja PS3 igra u MP...

che daboli guz
10.12.2007, 20:52
Ulogovao sam se na JAP store ali nema GT5 za skinuti :(

Skinuli su ga prije koju sedmicu:kreza:
Sasa koji ti je PSN nadimak i imas li headset?

SAŠA
10.12.2007, 21:44
PSN nadimak je "cetinje" imam ih jos 3-4 kom :kreza:.
Nemam headset...
Pozzz

donator99
5.1.2008, 22:01
Evo da ozivim ovu temu!
Naime, danas su se igraci iz cak 3 drzae povezali i igrali Demo Burnout:Paradise.
U pitanju su bili Chedaboliguz, SASA i ja.Prvo smo igrali SASA i ja, da bi kasnije napravili novu partiju u koju je uleteo i chedaboli.
Ono sto je dalo poseban pecat ovom nasem malom okupljanju je cinjenica da igru nismo igrali prema pravilima nego kao ludi se zakucavali jedni u druge :)
Utisci su fenomenalni.Mnogo, mnogo, mnogo je zabavnije igrati sa ljudima nego sa racunarom.Ja imam 512/64kb/s i igra je njemu odlicno radila.Laga nije bilo.
Nazalost, ja nemam zvucnike pa nisam mogao da cujem sta je chedaboli govorio :(

SAŠA
5.1.2008, 22:11
Zamisli nisam ga ni ja cuo nista izgleda da je pricao sam sa sobom :):(
Dobro je bilo, bilo je dosta onih TAKE DOWN i CRASH :boxing:

e sad pitanje za Che sta treba da se uradi da bi te culi ???

Pozdrav

donator99
5.1.2008, 22:19
Ja ga nisam cuo jer nemam zvucnike :)
Mislio sam da si ga ti cuo.

SAŠA
5.1.2008, 22:24
Pa i ja sam mislio obrnuto za tebe kako mislis zvucnike u TV ???

donator99
5.1.2008, 22:27
Ja igram na monitoru, pa nemam zvucnike.Of course planiram uskoro da ih uzmem :)
Bas je bilo zanimljivo sto smo prekrisli sva pravila igre i samo se rokali :)
Meni je to zanimljivije od jurenja onih skorova(duzina leta,near miss itd.).
BTW ovo je najlepsa igra koju sam dosad video na PS-u :)
Mnogo je lepsa od NFS-a.

SAŠA
5.1.2008, 22:33
Da,ali ja igram na LCD TV ali nisam cuo CHE jedino zvuk igre koji je dosta mocan udari,zvuk motora,nitro,skripe guma .... ma neznas sto propustas dok ne cujes;) slazem se igra je vrh sad sam nesto vrtio po netu vjerovatno nam fali HEADset sa kojeg se komunicira.

donator99
5.1.2008, 22:35
Znam.Najvise me nervira sto ne cujem muziku u Oblivionu :(
Muzika je briljantna a ja ju ne cujem :(

che daboli guz
5.1.2008, 22:45
:rofl:Carevi ste momci....sto mi jasno govori da za zivota necete poloziti vozacki ili barem ne bez unistene sofersajbne(...da sam na vasem mjestu,njima dvojci nebih posudjivao auto))(;-)].
Urnisali ste me ,cak sam sam sebe uvjerio da "istok vraca udarac zapadu"ili da se nesto urotilo protiv mene
:n_klanja::n_klanja::n_klanja::dedica::kreza::apla uz:

U sustini i nevolim ovu vrst blood sporta sa autima(cilj unistiti sto vise suparnika),ali kad se radi o trci a pritom "spotaknuti" ostale vozace....to vec volim ha ha ha.Igrao sam preko PS2 online takodje Burnout Crashdown.I u toj je igri grafika super,a u ovoj verziji za ps3.Sta reci joooos bolje.
Sve u svemu demo obecava mnogo,stim da se jos i ovako "bezplatno"mozemo zezati.Govori mnogo stosta.Kao sto donator rece "lega ni za lijeka"sto hocu reci hvala bogu i za taj momenat.Napkon da nesto stima izmedju istoka i zapada kako treba!!!! :tapsh::n_klanja:.

Savjetujem Milosu M.(psn= Milos89)da skine ovu stravu i da se zezamo u cetvoro.A vi ostali ko jos nema japanca u domu savjetujem mu prijeko potrebnu stednju na visokom nivou(sve slavine pritvorene & vece ocjene).
Jer je Srbija ipak na pragu gamerskih cyber dogadjanja(:cool:naravno prag je davno prijedjen).A nebi bilo lose da i novinar sk-a(games) malo podjeli impressions sa clanovima foruma(otvoreno pozivam vOJADINA M&M).
Da malo nauci ove "kamikaze"lijepom ponasanju u saobracaju....mene je straaaaaaaaaaaHhhhh:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
Uzas uzas...horror horror....

Interesantno je i to da sam vidio i kod vasih nadimaka ikonu za mikrofon...kao da pricate:icon_scra.Pa sam pomislio da Sasa ima headset.
Medjutim shipaaaak:n-cc2:

@ SASA:
Sta ti treba za komunikaciju????
Usb headset ili Jabra(bluetooth ili ti wireless).Po nekoj logici trebalo bi da radi svaki usb ili wireless...savjet je od sonyja ili logitech-a.Probaj i druge ukoliko ti neko od drugara ima ili pak kad budes kupovao prije nego sto kupis pitaj dali je moguce zamjeniti za drugi ukoliko ne bude radilo(neka lijeva marka).
Kamera od dvojke kao i ova od trojke ima u sebi mikrofon pa se moze pomocu i nje chatovati na psn-u.A dali se kao mikrofon(od kamere) moze sluziti za vrijeme igranja on line ,to nebih znao reci.

Jedan mali savjet za drugare po konzolitisu iz suprotnog(nama neomiljenjog)tabora:

"Ako ste za zivot u dvoje.dodjite sve cemo vam oprostiti"!!!(Maratonery:love:) .

Takodje :Ocelot,Slymara,Olujic,ITD...imate fore godinu dana da shtekate & onda se vidimo kod O.K. Coralla:dedica::aplauz:

che daboli guz
5.1.2008, 23:08
PART TWOO:

Zamislite ... za vrijeme jurnjave sam se morao i skrivati kako bih na miru savio cigaru i ispusio koji dim .A oni "ka"tasmanijski djavoli "zaaa meee"...."uuuu meee".Nemozes trepnuti a da vas ne zakace `zboka.Jednom sam se krio na vrhu garaze jednog hotela,imao sam fin vidik ka plazi kao i prema gradu ali ipak plaza je ljepsa.Nazalost "tajna"lokacija nije dugo trajala ,ali ipak imao sam dovoljno vremena za jednu cigaru.Drugi put kad sam se "kao"skrivao ,bese pod nekim kontejnerima na prekookeanske brodove.E tu sam vec bio na neki nacin siguran sa sve 4 strane kao i odozgo.Jedino na sta sam trebao paziti jeste radar kao i nihovo kretanje.I dok sam nikotinirao bezbrizno,krajem ugla sam vidio kako 2 auto prelecu moj "bunker":rofl::rofl::rofl::rofl:Uzas uzas...
i onda pade jedna velika reklama na mene:rofl:tj. na auto.
Uh uh :D.Moram napomenuti jednu odvalu...jedan od njih dvojce me je pratio zlo i naopako jle Sasa ili Donator pojma nemam.Uglavnom na raskrsnici skrecem udesno sa rucnom(cuvena policajka)i primjetim auto(bot).I posto znam da mi je skoro 100% "tapija"dobijem ideju da se sakrijem sa desne strane auta sa nadom da ce ovaj krehnut u "bot-a".
Scena koja slijedi ledi krv...dolazi "tapija"udara od ogradu,pa od auto (bot) i prelece mene tik iznad karoserije(split second).I zabija se u zid a ja dobijam poen :eek::alealeee: .Jaaaaooooo koji feeling:to_care::rofl:
Uzas Uzas:dzavo:

Hacker Aco i tebe sam zaboravio u proslom postu .... sorry!!!!!

@ SASA:
Na konzoli takodje mozes nastimati izlaz za chat na tv.
Pa ako hoces mozemo isprobati tek toliko da vidimo dali me mozes cuti...a ti mi onda posalji pismo za vrijeme ili poslije probe chata(psn).

donator99
5.1.2008, 23:19
Posto se guza potrudio da napise bas opsiran raport, mislim da bi bilo fer od mene da uradim to isto :)
Dakle, sve je pocelo zeljom clana ovog foruma LebronMVP da ja testiram svoj adsl kako bi mu rekao da li ce i kako raditi na brzini 512/64.
Posto od igara imam samo Oblivion koji ne podrzava MP resio sam da skinem jos par demoa, sa nadom da neki od njih ima MP podrsku.Na moje iznenadjenje Burnout ga je imao, ali ga se nisam naigrao posto je lag kad igras sa jenkijima prevelik(kickovan sam bio 2 puta zbog laga).Posto je SASA imao instaliran Burnout ugovorio sam sa njim da odigramo koju rundu cisto da testiram internet :)Na kraju smo zavrsili igrajuci sat i po(igrali bi ivise ali je SASA dobio disconnect).Taman kad smo zavrsili procitao sam guzinu poruku u kojoj je pisalo da mu nije jasno kako da upadne u MP mod burnouta.Ja sam se ponudio da pomognem, usao u igru i poslao njemu i SASI pozivnice(SASA je tad vec resio problem sa internetom).Iako je poenta ove igre da se napravi sto vise ludackih comboa(sto duze leteti u vazduhu, napraviti sto vise flat spinnova, sto vise near missova itd), mi smo se odlucili za ta pravila ignorisemo i jednostavno da se rokamo kao ludi :dzavo:
Ustvari, ja sam sve poceo kad sam pri brzini od 250km/h(slobodna procena) ramovo guzin auto.Tad je iskocio dzinovski tekst box u kojem je pisalo "TAKEDOWN!" i tako je sve pocelo.Jurili smo se po gradu, ramovali jedni druge, jurili guzu dok je pusio pljuge...Bilo je i nekih ludackih vratolomija(kad sam ja pao sa zgrade u roknuo u neciji auto i tako postigao jedini Vertical Takedown u igri), kad me je neko odvalio i poslao u reku i moj omiljeni stunt, kad sam se sa SASOM sibao na mostu gde sam bio svedok najrealnijim varnicama u bilo kojoj video igri.Sve u svemu fenomenalno potrosenih nekoliko sati(stvarno nemam predstavu koliko je trajalo :D).Ovo je definitivno moja sledeca igra(DMC4 ce, i pored fenomenalnog trailera, morati da saceka, ova igra je prejaka...).

Practice
13.4.2008, 15:16
Ljudi,ko ima wining eleven 2008 ,za ps3 pa da igramo online.jel vidim sve su jpanci konektovani.....ajde pa da se organizujemo.ima i chat u toku igre,kad das gol,i kad je prekid,ma 1. Liga je....

che daboli guz
13.4.2008, 18:00
Nisam ti bas lud za fudbalom,a mozda se i desi neko cudo u dogledno vrijeme .
Nego koliko igraca on line podrzava?

U Jogurtu Nema Kostiju
14.11.2008, 19:30
E, pa, dragi forumasi, tj. konzolashi, ovde mozete postavljati svoje ID-eve za PSN, pa na taj nacin mozemo svi skupa da igramo.

Moj PSN je :sljivik

Ko je raspolozen za dobar multiplayer, neka me doda. pozzz

Leonida
14.11.2008, 19:49
Moj PSN je Serbiann , pa dodaj me!

Mada ne verujem da ce nas vise od 3 - 4 postovati u ovoj temi (koja ce najverovatnije zavrsiti u kanti) , jer pored tebe i mene , samo jos nekoliko ima PS3 i GTA 4...

U Jogurtu Nema Kostiju
14.11.2008, 19:57
Pa polako, kupice ljudi vremenom, valjda...

donator99
14.11.2008, 19:59
Zasto je naslov teme GTA4 PSN, kad je PSN isti za sve igre, osim za retardirani Metal Gear Online?
stealth edit:
lagpsike.exe
(^executor nije moglo da stane :().

kost@
16.11.2008, 23:31
ja sam kosta10...bas sam orginalan :kreza:

Boris Lozac
16.11.2008, 23:33
BorisLozac

donator99
16.11.2008, 23:35
Mogli bi ove nedelje ili za vikend da se organizujemo za neki (team)deathmatch, posto sam ja igrao, dosad, samo 1 na 1 (sa Leonidom i Sasom).
Kosta&Jogurt, poslacu vam zahteve za dodavanja na listu prijatelji, pa cemo se dogovoriti za kad, sta i kako. :D

BrutaLiS
16.11.2008, 23:54
Ocuuu jaaa :( :D :D nadam se da cu do sl vikenda uraditi nesto :S

donator99
17.11.2008, 0:10
Okupljanje is on the horizont.
Osecam da ce biti vise clanova nego na prethodnom. http://www.emuglx.net/emuforums/images/smilies/lol.gif

Ocelot
20.11.2008, 16:49
Dve slične teme su spojene u jedna i postavljena je kao bitna. Ovde ostavite potrebne podatke, pa se onda dogovorite preko privatnih poruka oko okupljanja i ostalog, da ne bi pravili zbrku u ovoj temi.

BrutaLiS
26.12.2008, 18:19
UK PSN: Z-QQ , konacno :) ,donatore dodaj me. ja tebe nisam uspeo

Leonida
7.1.2009, 18:07
Moj nov PSN je Serbian91 .

Hitman Codename 47
9.2.2009, 11:07
UK PSN ID:xHITMAN_CODE_47x
US PSN ID:x_HITMAN_47_x

xbox 360 gamertag: Igor abxy

Sol-Badguy
7.3.2009, 12:36
X360 gamertag : Mettuck

mada nemam Gold uplaćen još niti ću se kačiti na live dok RE5 zvanično ne izađe xD

Zulum
18.1.2010, 0:06
PSN :ZulumMK
a ko voli da se bije u TEKKEN 6 nek izvoli :boxing:

alkohoLik
19.3.2010, 15:11
RakijaMan, iam pes2009 cod3 i gta4

zdravkelja
20.3.2010, 17:40
PSN: zdravkelja

irreal
22.5.2010, 13:22
uf, tema je manje vise zamrla, ali aj nema veze

Gamertag: irreal011

Nek doda ko god zeli, sto vise xbox prijatelja to bolje :)

JAZO
28.6.2010, 12:22
PSN:Bole_Car ajde dodajte me

Ocelot
26.4.2013, 10:14
PSN: vojapec

Za sad se igra samo MGS4, ali ako neko želi, neka me doda.

Ocelot
17.9.2013, 12:25
Ima li neko EU PS+ nalog?

altafir
18.9.2013, 2:59
Imam ja sto pitas?Tacnije UK nalog,ali to mu je to.

Yonai
5.1.2015, 13:37
Bauljao sam po podforumu Konzole i naiđoh na ovu temu... :)

Moj PSN je YonaiAkiko.

Na žalost, imam velikih problema sa lagom, jer moju internet konekciju deli nekoliko korisnika, tako da mi je igranje u mreži misaona imenica, barem za sada.

Ali ko hoće da me doda za prijatelja, može to i da učini :)

besantesteras
16.3.2017, 4:02
Što je ova tema toliko zamrela?
Moj PSN : besantesteras

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

djuras
16.3.2017, 10:04
PSN_id: djuras303

Ko je za neki nba2k17 neka me doda

MitraljezaC
19.3.2017, 15:08
PSN: SerAlexandar

Crusader88
24.4.2017, 0:39
PSN

Miki_hakasn

Leonida
17.12.2017, 19:52
PSN ID (PS4): LastSamurai_91

Od online naslova igram ROL, povremeno Fortnite i razmisljam da krenem sa Last Of Us.

ogisha
8.10.2022, 13:39
Dodao sam par ljudi koji su ostavili PS ID ovde. Ovo je moj UK nalog, pa nek me doda ko god poželi, malo da popunim listu, da vidim šta se igra :D

ID: turbozombi6