Prikaži potpunu verziju : Rasprodato ! ! !
Hteo sam da kupim ASUS 6600 GT pci-e , ali fazon je u tome sto niko u gradu je nema :confused: :confused: :confused: Zvao sam preko 20 kompjuterskih prodavnica i svi kazu da je rasprodato!!! A nabavka tek za nedelju dve,ali ja nemogu toliko da chekam :icon_cry: . Ako neko sazna gde ih ima na lageru neka mi javi ! ! !
Nisi jedini koji ne moze da nadje ono sto mu treba :D Ja sam pred novu godinu jurio EPoX 8KDA3I ili J ali nikako nisam uspeo da je nadjem jer je niko nema na lageru a kako su mi rekli nece ih ni imati do pred kraj Januara :(
Mr. Garrison
12.1.2006, 11:18
kupi ti lepo MSI. em imas da ih kupis na svakoj trafici, em ce ti ostati 20-ak evra u dzepu koje mozes da ulozis u desetak pijanstava.
razlika u kvalitetu ne postoji.
Ali fora je u tome ni sto njih nemaju,nemaju uopste 6600GT model!!!
Ponegde se nadje ali ona glupa 256MB i josh VIVO,a kosta oko 160 evra.................u prevodu NEKA HVALA ;)
E da i ako je neko chuo,video da neka firma ima na lageru geforce 6600gt ASUS LEADTEK HIS,neka mi baci poruku na pm!!!
HVALA
Mr. Garrison
12.1.2006, 12:07
ako je 160e sa 256MB onda je to dobra kupovina, mada cisto sumnjam da za 160e ima taj model sa duplo vise memorije.
hoces da kazes da nigde u gradu nema MSI 6600GT sa 128MB?
tesko ces naci HIS sa nvidia cipom :D
u imtelu ima Club3d 6600gt za 156e
moja preporuka ja sam je furao do pre koji dan
doduse AGP i oc je sa def 500/900 isao na 550/1200 stabilno i bez dodatnog hladjenja
A da li imaju PCI-express club3d 6600 GT,ako imaju kupujem odmah ;) ,naravno ako grafichka valja heheheh
E da zaboravio sam da napomenem da ih nigde nema u Novom Sadu,posto ja nisam iz BG-a !!!! :rolleyes:
e pa onda ti imtel nista ne znaci
ne znam da li ima u ns
www.imtel.co.yu pa vidi da da ono je PCI-e
Pogledaj u prodavnici Euro.Imaju 6600GT ali ne znam da li je asusova.Vidi i u NovaComputers(redovno daju oglas u SK):)
E bar da vrshe dostavu :) odmah bi naruchio,gledao sam neke testove i fino radi Club3D 6600 GT a nije ni skup !!! Skrnav je Novi Sad u vezi kompjuterske opreme ili nemaju ili je papreno skupo :mad:
Pogledaj u prodavnici Euro.Imaju 6600GT ali ne znam da li je asusova.Vidi i u NovaComputers(redovno daju oglas u SK):)
Sve je to SuPeR ali nemam zivaca da idem do Beograda posto ja zivim u NS ! ! !
Hvala ti u svakom slucaju :worshippy
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.